Allmänt

I förtid :)

Skickade precis in mitt uppdrag i Programhantering. Jag gjorde en svinsnygg Likviditetsbudget och en ännu snyggare Prislista, med hjälp av mitt favorit(not)program Excel:)

Grejen är att jag fattar mer och mer för varje gång jag öppnar det där förbannade excel hur bra det är, men det är skitsvårt att lära sig på egen hand. Men eftersom jag inte kan ladda ner Visma bokföringsprogram på Mac, (ja det är väl skolans skitvariant som inte funkar kanske, eftersom det tydligen funkar enligt er, men gubben som har hand om det säger att de är ledsna, de håller på att förbättra skollicensen osv..men vad hjälper det mig ? ) så gav jag helt enkelt fan i en fråga av tre…och vad det innebär det vet jag inte riktigt..Men så får det bli. Det är inte hela världen:)

Men att jag inte skickar in det en minut i midnatt är positivt 🙂

 

Nu ska jag dricka lite kaffe, och sen plocka ordning på allt som ska med när vi åker och kikar på Novalie och Trixie i Uppsalaflickornas våruppvisning:)

Vis av erfarenhet tar jag inte på mig tjock tröja, utan har en tunn t-shirt, med huvtröja över så man kan skala av sig. Fyrishov har nog Sveriges sämsta ventilation? Jamie vaknade tidigt, och det är ju sådär halvbra att han inte sovit middag , men han är i det där härliga mellanstadiet där det funkar att inte sova en stund på dagen, men det är väldigt skönt om han gör det:)

Jag plockar med mig ett stor kakpaket i väskan, och mutar med McDonalds på hemvägen 😀

Då sitter iaf Jordan stilla, och jag har bara en buse att hålla koll på.

 

Så, nu dags att sätta fart 🙂

Och jag älskar den här tanten på Facebook, varje dag en ny bild, och de är så jäkla slående, på alla sätt och vis:) Jag älskar ju ordspråk av alla de slag, och de här är annorlunda och kul, de är inte heller bara elaka, utan det finns massor som bara är söta:)

Ni lär få se mer av dem 🙂

 

10168088_533072193468415_1956627834_n

Kommentarer

  1. Mormor

    Helt säker han har glömt allt underbart med sina barn står utanför , men de glömmer aldrig vilken knöl han var fy det var dumt sagt han är känslor kall fy på dig Peer

  2. birgitta

    Snälla svara jag undrar bara du är en så fantastisk mamma helt underbar
    jag förstår om du inte kan svara på detta men varför i hela friden är inte pappa Perra med barnen jag förstår inte så underbart ljuvliga barn har han blivit helt knäpp
    Birgitta jag vill bara att du svarar för det är helt oförståligt

    Carola: Jag önskar att jag kunde svara, för min skull och för barnens skull, men sanningen är att jag vet inte.Jag förstår det inte, jag respekterar det absolut inte och jag kommer aldrig någonsin att förlåta det, så är det bara. Det skadar så mkt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting