Allmänt

Hehe..;)

Jag kunde inte låta bli att skratta högt när jag läste senaste Hänt Extra:)

20140408-134313.jpg

Nu hoppas jag att Magnus Hedman inte läser skvallertidningar 😉
Eller?

Nu måste jag ut på mission , Jamie som just nu inte är min favorit, har sabbat Patricias IPad 🙁
Hon vet inte om det än men det lär bli ett jäkla liv, och helt befogat . Den funkar som den ska men färgerna är helkonstiga och texten blir blurrig, jäkla skit!
Jag tänkte lämna in den på Mediamarkt de är enkla att ha och göra med och lätt att parkera 😉

Får man ut nåt på hemförsäkringen för sånt här förresten ??

Hoppas nu att det går att laga billigt så jag slipper köpa en ny… Då blir det blodpudding en månad nämligen .. Jag har ju iofs mina pulverpåsar från Naturdiet så mig skulle det inte gå nån nöd på…;)
Nä fan åxå jag är skitsur!

Håll en tumme eller två 🙂

Kommentarer

  1. Kristina Å.

    Jag tror du kan få ersättning från försäkringsbolaget, minus självrisken förstås. Vi har tecknat en tilläggsförsäkring i trygg-hansa, småelektronik eller nåt liknande heter den och kostar väldigt lite per år. Vi fick en iPhone lagad för bara 500kr i självrisk.

  2. Martina

    Hej Carola,
    Jag har ett tips. Jag hade liknande problem för ett tag sedan med min iPad som ballade ur i färgerna.
    Jag googlade o fann ett tips som jag provade.
    Vänd ipaden med baksidan uppåt och slå på den med handflatan. Det kan ta några fasta daskar. Var dock försiktig så du inte slår för hårt. Det kan också krävas att du stänger av den o startar igen. Jag återfick ursprungliga bildskärm och färg.

    Läste även tips där man tipsade om att lätt knäcka ipaden i två tvärgående hörn. Bara lite lätt!! Detta har jag dock inte själv provat.

    Jag tyckte det var värt o prova…. service eller köpa ny iPad lockade inte direkt.

    Lycka till.

    Tack för en trevlig blogg!

  3. Ida

    Det verkar väldigt märkligt alltihop. Undrar hur barnen kommer att reagera om han en dag vill ha kontakt med dem. Måste ju vara jättejobbigt för dem att bli svikna av sin pappa. Att skilja sig är ju en sak men att lämna sina barn är något helt annat. Men du verkar mycket gladare numera och jag hoppas och tror och att det kommer gå jättebra för dig och barnen i framtiden. Det kommer säkert en dag då du känner dig redo för att träffa någon ny.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting