Allmänt

Sol i hjärta och sol i sinne :)

Ni vet att det finns massor som jag inte berättar för er, och just de bitarna kan jag inte säga är så värst soliga varken i hjärta eller sinne, men för övrigt, om man bortser från El Rubbo så är det härligt !

Sol sol sol! Fåglar som kvittrar som tokar både tidiga morgnar och sena nätter, glada människor i tunna kläder, killarna med muskler och tatueringar kör ju gärna linne redan nu 😉 och barnen som aldrig vill komma in. Våren är underbar ♥

 

Idag var det en dag då jag hade noll koll, och jag har känt mig som en förvirrad senilhjärna som Mirka uttrycker det, först klev jag ju upp som vanligt och väckte barnen, men lät Robban sova för han har sovmorgon på onsdagar, men när jag sen skulle väcka honom vid 9, när jag skulle köra Jordan till kyrkis, så var det tomt i hans rum? Eh va? Han är den som man får väcka 150 gånger, och jag vaknar av hans alarm, som bor i rummet intill men inte han… Messade, och han hade ju temadag.. Okey, det hade jag glömt. Men tydligen kan han kliva upp om han vill:)

Vi åkte på musiklek och sjöng och spelade, och sen var tanken en Ikeadejt och när Jamie tjafsade så talade jag om för honom att det blev inget Ikea om han var fånig, och då sken han upp och stilade sig. ( hot och mutor funkar alltid, gäller att välja rätt bara, hihi)

Sekunden senare kollade jag mobilen och då var fikadejten inställd, så kan det gå, men jag kunde inte krångla mig ur Ikea, så jag messade Patricia och fick lunchsällskap:)

Ikea

 

Räksmörgåsen var GOD, jag har aldrig ätit den förr, märkligt nog. Jordan och Jamie fick pasta med köttfärssås, och som vanligt gillar de inte såsen…att de aldrig lär sig, men man måste ju prova ibland, och nästa gång blir det nåt annat 🙂

En rockyroad skulle Jordan absolut ha, och det fick han, men orkade inte äta upp hela IMG_1018

 

Sen handlade jag faktiskt det där täcket och påslakanet jag fick i julklapp av föräldrar och syster, men som jag inte gjort tidigare, nån gång var täcket slut och nån gång påslakanet, men nu så:)

När jag kom till bilen sen så plockade jag ur mobilen som jag haft i bakfickan, och såg att jag fått ett missat samtal..? Jag tycker ofta jag missar när det ringer även om jag har signalen högt ställd och vibrationen på, och mobilen tätt mot rumpan alltså…

Jag hade ju missat, eller rättare sagt tagit fel på dag…:(

Jag trodde det var i morgon, men det var idag som en hudterapeut skulle komma hem och göra en härlig fotmassage, och nu hade den stackars människan åkt hela vägen från Stockholm, bara för att stå och titta på en låst dörr..Fy fan vad klantigt av mig!

Jag hade kunnat ta gift på att det var i morgon, men när jag kollade i mailen så hade jag ju fel, det händer inte ofta, men när det gör det skäms jag. Fy.

Förlåt, tjejer!!!

Nu hade hon lämnat en fin låda med den underbara oljan som ni bara måste prova om ni ser den!

Jag har fått en liten flaska i nån goodiebag förr, och den är verkligen toppen, på typ allt.

Bio-oilJag hittar ingen bra sida att länka, jag får leta vidare, men den är speciellt framtagen för Ärr, bristningar,ojämn hudton, åldrande hud och uttorkad hud.

Jag har väl lite av varje 🙂 men har använt den lilla flaskan till framför allt ansiktet, och  den är fantastisk att smörja in tatueringen om den kliar, jag hatar tvättrådslappar, och sitter den en sån och skaver mot tatueringen på ryggen så är det inte kul, men oljan lugnar ner det hela direkt. Bristningar har jag inga direkt, några små bara, så de har jag inte provat, men kan tänka mig att den är skön att ha som förebyggande vid en graviditet .

Kort sagt, den är toppen, och jag förbannar min kortslutning i hjärnan som missade det, inte för min egen del främst utan för att det är andra som fixat det åt mig.

 

Nåväl efter det så tog det slut på energi, och jag hamnade i solen med Patricia bredvid och ungarna lekandes, det var inte jättevarmt men vi satt i lä och där blev det superhärligt. Lite sådär att jag blundande och nästan somnade 🙂

IMG_1024

 

Inte röd, men färg 🙂 Korset runt halsen är fint, jag funderar på att låta det vara kvar, det ligger stadigt på samma plats, så det blir ett vitt kors i huden 😉

Och nej det är inte axeln med senknuta, det är nog en muskel 😉 för så benig är jag ju inte 😉

Mina white trash definer fick åxå vara med  haha, ibland är det kul att googla sig själv, för då fick jag veta att folk minsann vet att jag är klassisk white trash för att jag har många barn, låg utbildning och delfiner på axeln 😉

Jaja, jag gillar dem, och skiter högaktningsfullt i vad muppar i skydd bakom ett tangentbord och en signatur i stil med Frottéfilten hasplar ur sig. Det är flera år sen, men jag kom på det nu när jag såg dem 🙂

 

Patricia hade energi och bestämde att vi skulle grilla kyckling, och jag suckade och pustade lite, men hon stod på sig, och fixade allt ♥ Jag tände grillen, och röjde efteråt det var min insats, hon fixade allt annat, och gott blev det.

Hon är numera utnämnd till grillkock i det här huset, för alltså, det är ju inte speciellt kul, möjligen om det är finväder och man kan stå och snacka skit, men det är ju bara en annan form av att steka, typ. Jag kan grilla, jag menar – hur svårt på en skala är det då? men om nån annan vill så varsågod 🙂

 

Efter maten var det städdags för småtjejerna, och Jordan skulle hjälpa till, men han är rätt usel hjälp. Med sådan hjälp behöver man ingen stjälp skulle man kunna säga.

Jamie var så trött att ögonen gick i kors och kröp tyst i säng och somnade på en sekund, och Jordan satt och sällskapade med mig en stund, innan han försvann ner och somnade han med.

Jordan

 

Nu har jag installerat om det där Libre Office eller vad det heter, så nu ska svenska finnas, och jag ska nu göra ett databasregister åt en bilfirma…Så jag får lov att påbörja det nu  det lär ta ett tag!

 

Hörs:)

Natti natti

 

Kommentarer

 1. Kristina Å.

  Dessa engelska uttryck! Var dig själv bara så blir allt bra. Det finns alltid de som ska ha åsikter om allt och inget.

  Synd att du missade fotmassagen, det är ju helt underbart.

  Bio-oil har jag också testat, mest som en skön bodylotion för torr hy. Kostar nog inte mer än ca 100 kr och är i alla fall väldigt dryg.

 2. paula

  Bio oil finns även på å’hlens men är rätt dyr. Hitta den i London för 2 år sen.
  Den är fantastisk mina bristningar är nästan borta.

 3. Ida

  Det där uttrycket ”White trash” är ju så löjligt. Egentligen har nog de flesta något som kan räknas dit, vem som nu bestämmer vad som är White trash eller inte. Att skulle vara ”White trash” att ha en tatuering, en låg utbildning eller många barn förstår jag inte likaväl som att välja ett viss typ av namn till sina barn, röka, klä sig på ett visst sätt, bo i ett lågstatus område eller vad det nu handlar om. Inget att bry sig om ett dugg.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing