Allmänt

Oj vad jag raderat nu;)

Jag har ett inlägg som vill bli skrivet, men det är ett inlägg som kanske inte kommer uppfattas som speciellt kul att läsa för mottagaren .. nu orkar iofs inte mottagaren/mottagarna läsa så långa meddelanden, så det vore kanske slöseri med ord;) Antagligen. Märkligt att man inte orkar läsa sånt man känner sig väldigt skyldig till…eller nej förresten, det är ju enklare att ignorera om man inte läser, vad tänkte jag med 😉

Hur som helst så har jag raderat och lagt det på is, ett tag, för ut ska det, förr eller senare:) Och det är inget hot utan ett löfte. Det verkar för övrigt vara enda sättet att få mottagaren/mottagarnas uppmärksamhet..Gahh.

 

Jag läser en Skapande skrivande kurs nu åxå ju, och det är fantastiskt roligt. Jag har aldrig haft så lätta hemuppgifter förr, och det är ju för att det är något som verkligen roar mig. Att svamla ihop en berättelse är ju inget jag direkt tycker är jobbigt, utan bara kul. Man får en given grej att skriva om/runt och sen är det bara Varsågod och hitta på något, det enda som är lite svårt är att det än så länge begränsas till en A4sida:)

Och att hon inte riktigt gillar mina smileysar, haha, jag älskar dem ju, helt uppenbart, men det går fint utan åxå.

Det kommer nog svårare saker, jag vill minnas att det skulle vara dikter bla och det är inte min grej däremot, men ska bli spännande att få prova på.

Att skriva är för mig ren terapi, på alla sätt, både när det gäller att få skriva av mig sorger och bekymmer, som när det handlar om att få berätta nåt kul som barnen gjort. Jag antar att ni märkt det, så kanske att ni inte blir så förvånande:)

Vad ville jag säga med det nu då? Hm…tja…kommer inte ihåg, det är sent nu, men att jag är bra på att svamla kanske 😉

 

Men idag har jag inte hunnit läsa något, jag har annars börjat läsa om coaching, och det är så spännande, och det roliga är att jag känner att ”wow, det här är ju liksom som att jag skulle sagt det själv”

Nu ska svammelmaja förresten be om hjälp!

Jag har en cd med avslappningsövningar som jag har i läxa, och det har jag ju varit extremt flitig med, vi ska göra dem 15  minuter om dagen, och jag ligger ju väldigt bra till där..eller nåt. Jag har haft lite krångel med denna cd nämligen. I mitt stilla sinne tänkte jag att jag skulle kunna lägga in den på datorn, och sen få över den på iphonen.

Lite synkronisera eller överföra eller så. Men….alla andra album , (plus U2 som man visst fick alldeles bara sådär, )ligger på både macen och iphonen, men icke denna hära. När jag försöker synka den får jag ett meddelande i stil med att det är synkat med en annan dator redan, och vill jag i så fall radera den här iphonen och ersätta med det nya.

Alltså det vågar ju inte jag trycka på! Jag har haft en annan dator, men vad har nu den gamla med saken att göra, när den nya gladeligen tar emot alla andra album, foton, filmer osv UTOM den här?

Frågan är alltså, hur fan får jag över från datorn till iphonen utan att sabba allt?

Jag förstår ju att det är helt kristallklart detta…;)

 

Jaja, idag har vi varit på Öppet hus på kyrkis ♥

Jamie fick äntligen sjunga med Annika, som han längtat, och han sjöng och gjorde rörelser med ett stort leende hela tiden, underbara unge. Jordan var inte på bra humör idag, ujuj så avig och tjurig han var mellan varven, för att sen vända som en hand och bli världens goaste.

Sen åkte vi hem, hämtade Corrinda och hennes kompis och körde de till bussen för de ska på basketläger hela helgen. Tittar man på Corrindas packning så tror man att hon ska vara borta resten av terminen;) men det var ju sängkläder och uppblåsbar madrass åxå.

Efter att vi släppt av dem drog vi till Coop för att handla, och de har nyinvigning med alkoholfritt bubbel och snittar, och Jordan ville ha ett rosa glas, alltså rosé så det fick han, och det var supergott tydligen..hm…

IMG_3203

 

Men sen övergick han till äppeljuice, pust.

Vi handlade, och åkte hem, och sen har jag hängt i tvätteriet mest hela dagen, för att sen laga mat ihop med Janelle som kom på eftermiddagen.

När de åkte hem, återvände jag ner i tvättstugan, och där har jag varit:)

Förresten har jag dammsugit upp ett monster åxå….Novalie ropade från vardagsrummet att det var en jättestor spindel, alltså en JÄTTESTOR; mamma kom fort!

Jag ilade dit med dammsugaren och flugsmällan, mina två spindelvapen, och herre jävlars vilken stor spindel! Jag har inte sett en sån stor på länge, och det vill inte säga lite eftersom vi har gott om feta stora husspindlar här.

Den måste varit cirkus en decimeter  i vingspann, eller vad det kan heta på spindlar;)  men mellan alla de där benen. Satan…det var ju knappt så dammsugaren sög in den rackarn…och sen lät jag den stå och suga länge, innan jag gick och dammsög smågrus i hallen för att sen byta påsen. Nu ligger den i soptunnan, långt från huset.

Mamma hade släppt ut ( ? när man kan döda??) en giganto-spider när hon var här, och jag ger mig på att det är den som ville tillbaka in…hoppas kan man ju för annars finns det flera. HU.

Jag ska spraya lite pepparmintsolja i hela huset tror jag, det ska visst inte spindlar gilla..men har ni bra tips för attbli av med dem, hit me!

 

Nu ska jag sova, fast eftersom jag började tänka på den där stora saken så känner jag hur det liksom kryper i nacken, på armen, bak i ryggen…fya!

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Maria

    Dessa basketläger älskar min son. Tror han mest gillar att det är ungdomar från ställen man aldrig annars träffar. Ska bli skoj att hämta hem honom imorgon och höra vilka tokigheter som gjorts.

  2. Kristina Karlsson

    Älskar din blogg och dina ord!!! Du besitter en stor talang när det gäller att uttrycka dej ☺ Sitter och njuter av en 2:a kaffekopp, tända ljus, ”ring så spelar vi” på radio & min favvoblogg! Ha en mysig lördag du och de dina ☺

    Carola: Tack <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting