Allmänt

Basket, bullar och bråkiga barn;)

Det sista stämmer inte, men jag kom inte på nåt mer på B 😉

Igår kväll kom jag såklart inte i säng, klockan var typ två innan jag slog igen de ljusblå, och sen var jag ju trött i morse;) Åh så självförvållat. Jag vet ju att det blir så, en andra andning och jag är uppe flera timmar till, perfekt när man jobbar natt, mindre bra när man ska upp.

Men jag masade mig upp, gnuggade mascaran från kinderna, glömde tydligen ta bort den, suck, och så kickade dagen igång. Om än segt, hela dagen har gått i sirap, och det får vara så. Det var inget viktigt att ta itu med just idag, så då kan man lyssna lite på sig själv och softa.

Corrinda spelade basket, och jag tog med mig Jamie och Lovelia dit för att kika på henne, och fick se en match där de slog motståndarna med massor. Jag och siffror är ju inte kompatibla jag kommer inte ihåg vad det blev, men typ 72-13 eller så;)

De har börjat spela 10*4 minuter nu, istället för 8*4, och det är tydligen stor skillnad, mkt jobbigare. Jamie satt intill mig och tjatade om att han såg Sara, och Moa! Och Corrinda! Fast lika ofta klev han runt där uppe på läktaren och provade olika stolar, men det hörs visst inte alls ner på planen, så det är skönt. Han tycker det är kul att titta en stund, men så tappar han intresset. Lovelia håller med 🙂

Eftersom jag väljer att sitta på balkongen så kan han inte göra så mkt ofog, och jag kan koncentrera mig på matchen, och även om den kanske inte var den mest spännande jag sett så är det kul att titta. Men oj så det låter om deras skor! 😉 Gnissel och gnäll:)

Hon åkte med oss hem, och vi for in en sväng på Willys och handlade, skönt med bärhjälp för en gångs skull, och sen hem och äta sen lunch.

Och idag är det Kanelbullens dag! Det är ju olika dagar hela tiden, och vi  firar ungefär inga, mer än de traditionella, men just Kanelbullar kan man ju inte hoppa över 🙂

IMG_3327

 

Jag bakade såklart inte egna, Willys har finfina, dessutom med rosa pärlsocker:)

Såg på Instagram att min syster bakat däremot, så det verkar som man kan se fram emot fler bullar i morgon. ♥

Bullar är så jäkla gott! Och kan iofs vara skittråkiga om de blivit torra, men  färska är oslagbart.

De här var så stora, och ungarna alldeles saliga över att de skulle få en EGEN, en HEL! Jag fattar inte, för de brukar få en egen, om det inte är så att det är gigantiska bullar:) Mätt blev man, och middagen fick skjutas upp….

På lördagar är det Städa sina rum-dag, städar man inte får man inget lördagsgodis nämligen…aj aj, hot och mutor….ack ack, men så gör vi 🙂 och rummen blir alltid städade och de får alltid godis.

Sen for de ut och hoppade studsmatta, det var rätt varmt ute idag med, underbart!

Jag har läst.

IMG_3328

Inte nånstans kan jag säga att jag tyckte den var kul skriven, rätt krånglig att läsa för de hänvisar hela tiden till att det man precis läst kommer tas upp i det och det kapitlet längre fram..så det känns som jag bara vill bläddra fram dit:) men det är ändå ett intressant ämne. Nu var det mest bakgrund och sånt, och det tycker jag är lite trist, men den tar sig för varje sida. Tre kapitel, 83 sidor skulle läsas, och det gick rätt fort, även om det är mkt text.

Nu ska jag fortsätta med resten av pluggandet, det är ett arbete som ska skrivas som jag inte riktigt får fart i, det är en del leta fakta så det tar lite tid.

I de andra kurserna rullar det på åxå, och även där ska jag jobba lite nu, bland annat ska jag kommentera kursares texter…det har jag aldrig gjort, så det ska bli kul, vi har fått en liten latmask:)

 

Vi lagade hamburgare till middag, och sen var det ju Fångarna på fortet, där ungarna diskuterade länge om huruvida  det var eller inte var gladiatorn Bullet som var med, och det var det ju. När jag sa att hon ju spelar basket i Uppsala blev ungarna imponerade, för att sen när Corrinda kom och sa att damerna spelade match efter dem idag, och att alltså Bullet varit där och värmt upp, bli ännu mer impade:)

gladiatorerna-2014-1024x640

Jag har aldrig sett henne spela basket, men det kanske man måste göra? Jag tittade med ett halvt öga på Fångarna på fortet  och kan inte säga att jag såg henne där heller, men gillar henne i Gladiatorerna:)

 

I morgon är det söndag. Veckorna rullar på. Affärerna har Halloweengrejor framme och åtminstone Citygross har full jul….? Orka.

Just orka hoppas jag att många inte gör i morgon, och avbokar sin plats hos Peter på cirkelfysen så jag, syrran och Janelle får plats:) Annars får vi lov att hitta på nåt annat, helt enkelt.

Nu ska jag logga in på skolan och greja lite, så vi hörs i morgon 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Victoria

    Mina barn tyckte också det va superkul att Bullet var med i fångarna på fortet.
    Även dom diskuterade om det verkligen var hon 🙂
    Kul att höra att fler barn hade samma diskussion 🙂
    Barn är rätt lika i mycket.
    Du är bäst Carola 🙂
    Beundrar dig och följer din blogg med spänning.
    Älskar starka kvinnor som tar hand om sig själv och sina barn.
    Klart alltid trevligt om man kan leva ihop med sin man,men ibland tar livet en annan vändning.tycker du har varit så stark och ge dig själv en klapp på axeln varje dag 🙂 🙂

    Kram kram 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting