me&i

Inlägg på inlägg:) Nu me&i !

Jag har som sagt mkt att säga, och eftersom det varit så fullt upp i veckan så blir det fredagsmys framför tangenterna 🙂

Och för övrigt avskyr jag ordet ”fredagsmys”…brrrr. 😉

Nåväl. I onsdags kväll hade jag en Tjejkväll med visning av kläder från me&i.

700x340_tjejkväll_oktAw14

Tjejkväll innebär att det är fokus på damkläderna, och det är olika rabatter på just de kläderna. Jag har en blandad skara vänner, en del har småbarn, andra vuxna barn, men det här konceptet funkar ju på alla, och det blev nog 12 tjejer som kom och invaderade mitt vardagsrum, som jag tycker är ganska normalstort men det kändes extremt litet:) Patricia och Corrinda kom och var nyfikna de med, de har inte varit ett dugg uppmärksamma när jag pratat om me&i och inte riktigt fattat att det fanns massa fina kläder även till dem, inte bara till småbarnen, och just det hade de gott kunnat fortsätta missa, då hade jag kunnat vara mer ego och shoppat till mig själv, men nu fick jag dela med mig 🙂

En ny bekantskap i form av en bloggläsare dök åxå upp, och det var så kul att hon vågade ♥.

Jenny som höll i visningen kom lite tidigare och ställde i ordning sin klädställning, det sa bara tjoff så var alla kläder upphängda, rutinerad säljare minsann. Hon är lärare i ungarnas skola, och var Janelles lärare i femman eller sexan, och det är lite kul att träffas under helt andra förutsättningar. Janelle skulle ha kommit men var lite krasslig och kände sig inte i form, så det får bli nästa gång. Jag som hade tänkt ut massa fina bilder jag skulle ta och visa er, lade ifrån mig mobilen och där låg den sen, och inte ett enda kort blev det!

Orutinerat som få, och hur länge har jag bloggat??? Jo just det ja, det är ju bara i dryga sju år…:D

Alltså gör jag som jag brukar, jag stjäl bilder, men de kommer från me&is hemsida så det är nog okey.

Eftersom jag inte är nån direkt bullmamma, så fick det bli en fika bestående av (köpt) hembakat bröd och ost, skinka, lemoncurd,marmelader, nutella, grönsaker, honung, te, kaffe, kakor, skorpor och sånt. Min syster som gillar att baka hade svängt ihop årets godaste äppelkaka så lite hembakt på riktigt blev det. Jag har en Tassimomaskin, som jag gillar, men eftersom jag vill ha stora muggar kaffe när jag dricker så blir det ofta vanligt snabbkaffe som jag vevar ihop, och alltså har jag ett stort förråd av Tassimosmaker i mina gömmor, som jag tyckte var fiffigt att bjuda på.

Har ni förresten sett att de har fått in Oreosmak? Fatta hur mina kids tjatar i affären:)

Nåväl, Jenny drog igång visningen, och det var faktiskt den första jag varit på med me&i, så det var jättekul att få se henne visa upp olika kombinationer och berätta om materialen. Sen körde hon mannekängvisning med damkläderna, och oj så smart att använda sig själv som provdocka, massor av kläder som jag, och övriga, aldrig i livet skulle provat annars satt ju som en smäck i önskelistan efter att ha sett dem på:)

Lovelia stod länge i köket och kikade men kom sen in och satte sig i mitt knä, och efter en stund även Trixie, de var alldeles allvarliga där de satt och lyssnade och försökte bestämma vad de ville ha:)

Zlatan, vår katt kom in, och satte full fart mot den enda tjejen i hela rummet som är allergisk:) Det är så typiskt och slår liksom aldrig fel, de som kommer hit och inte riktigt tål katter, får minsann en gospropp i knät. Av ett helt rum med nästan 20 olika människor, tjejer och barn så hoppade han upp i hennes knä. Inte bara en gång utan flera dessutom:)

 

Corrinda och Patricia valde de här, den svarta är Patricias, men jag kommer att ”låna” både den och Corrindas;)

Paybacktime:D

142612_individ_140805

142610_individ_140805

Corrinda blev superförtjust i denna, och ja med min vita blus under kommer JAG bli skitsnygg;)

142607_individ_140805Tjejerna tror att de kommer få låna mina kläder åxå, men det kan de fetglömma;) jag pratar gärna om att man måste ge och ta, och jämka och mötas halvvägs, men här är det inget sånt kan jag tala om. Den här vita blusen ska jag låsa in i kassaskåpet när jag inte använder den. Jäklar så snygg! Och i ett underbart material:)

Lovelia ville helst ha alltihop, men valde till sist den här:

142208_individ_140801

Medan Trixie och Novalie efter mycket beslutsångest tog en varsin sån här, Trixie den rosa, Novalie den blå.

142108_individ_140731

142109_individ_140731Jag har damvarianten på denna, så vi kan matcha tjusigt:)

Jordan ville inte komma och titta, medan Jamie provade samtliga plagg i hela kollektionen tror jag för att fastna för en bebisdräkt som inte fanns i hans storlek ♥, men jag bestämde till sist att de inte fick något alls, jag köpte flera plagg till dem på Underbara barn mässan från me&i och hur det än är så är jag ju ingen vandrande bank;)

Slutsumman blev en aning högre än tanken var från början, men så lite kläder som jag köper till fullt pris så är det helt ok ändå, ni vet ju att rea är min favoritgrej:)  Tjejkväll innebar dessutom rabatt på alla toppar, me like.

Efter några timmars provande, hade jag tänkt på det så hade jag ju städat även sovrummet som nu fick beskådas i all sin stökiga prakt, och kanske satt fram en spegel eller två, men alla hittade sina favoriter ändå. Jag ska komma ihåg det till nästa gång:)

Vi fikade mellan varven och jag som gärna vill hinna prata med alla hann väl prata med alla en stund i hallen när de gick iaf 😉 Jag är en kass värdinna när det kommer till att mingla. Men trevligt var det:)

Klockan var massor, inte ens det hade jag koll på, det räckte inte med mobilen som låg arbetslös;), innan alla var nöjda och drog sig hemåt, och Jenny packade ihop sitt. Jag fick hjälp av syrran och Patricia att röja i köket och så satt vi och snackade en stund, drack lite mera the och åt massa mackor och kakor. Min kaloriapp varvade sig själv misstänker jag, men jag gav fan i att fylla i alla extrakalorier;) Tänker att det man äter på me&i visningar inte räknas, visst?

IMG_3527

Som värdinna fick jag de här fina servetterna, och lite annat smått och gott, och så dessa fina bullformar:

IMG_3529

Innebär det att jag måste baka nu?

De är ju så söta att det är nästan kriminellt! Den där lilla igelkotten hör till en oldies, som nu finns på nytt i en kollektion som kallas memorylane, och därifrån har Lovelia denna:

IMG_3273

Jodå de har andra kläder än från me&i, men nu går jag all-in på dem:) Plysch är ett underbart material, och Lovelia älskar den här. Det var egentligen Trixies men de gjorde nåt byte, och är de nöjda är jag nöjd.

 

Nu ska jag hoppa i säng, tänkte jag skriva, men det ska jag inte alls:) Jag ska skriva klart min berättelse i ena kursen och sen kanske det blir sova av. Men i morgon är det lördag och vi har inga planer, så min plan är vågrätt läge så länge jag kan:D

Ha en bra helg ♥

Natti natti:)

Kommentarer

  1. Maria

    Om jag vore dig hade jag frågat efter frisörens F-skatt och om hon inte hade någon så hade jag ringt Skatteverket ! Borde skämmas att utnyttja en ungdom så !

  2. Linda m5

    Du skriver så underhållande Carola! Jag känner inte dig, men jag känner igen mig i dig väldigt ofta. Tycker du har en skön humor och glimten i ögat. Tack för en bra blogg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting