Allmänt

Ojojoj:)

Dagarna rusar på i 280, minst, och jag hinner inte med alls. Det gör inget:)

Igår hade jag planer men de blev utbytta mot flera telefonsamtal med folk, och ni vet hur det är, man snackar och snackar och vips är klockan liiite för mkt för det man tänkt. Men så bra då att vi kunde göra det idag i stället:)

Så idag tog jag med Robban, hans jeans han inte ville ha, Novalie, Trixie, Lovelia och Jamie ner på stan.

Flera av er har föreslagit att han ska köpa sina egna kläder, och tro mig – jag hade gillat det! Men han är inte ett endaste dugg intresserad, och ska det bli några nya paltor på den gossen så måste jag köpa dem, eller tvinga med honom och prova, vilket jag gjorde idag.

Då går han runt i butiken och ser sur ut, som att jag inte skulle köpa honom nya byxor utan som om jag ledde honom mot offentlig förnedring, muttrar och vänder sig om när jag visar nåt jag tycker ser ok ut, så det slutar alltid med att jag får bita mig hårt i tungan, oftast efter att ha fräst några mindre trevliga ord 😉

När han så väl fått på sig byxorna och kommer ut för att visa så ser han ut som om all världens sorger vilade på hans axlar, men jo, de kan väl duga… 😉

Jag gillar inte att shoppa med honom kan man ju lugnt säga 🙂

Tjejerna däremot har inga problem att hitta nåt de vill ha, och de fick spendera lite av sina födelsedagspengar idag, vilket resulterade i två tröjor för Novalie, en onepice och ett par inneskor till Lovelia, en tröja och ett par inneskor till Trixie, samt ett par pyjamas/mysbrallor till småkillarna, Jamie valde.

I samma sekund som vi kom ner på stan, direkt hemifrån, så blev alla akut hungriga. Det är alltid så, och idag fick de varsin korv med bröd från en kille med korvvagn, trevlig man som berömde mina barn, och minsann hade sett mig gå förbi tidigare på dagen…hm…;)? Jag hoppas att jag såg snäll ut och inte var arg och gormade på nån.. Fast det gjorde jag inte idag, bara på Robban som allvarligt inte kan uppföra sig ibland, utan bara ska tramsa och irritera med flit. Något jag har svårt för så är det just trams. Gahhh.

 

Vi åkte till Ica maxi, den nya, och handlade middag de beställde hamburgare, och eftersom jag föredrar att göra egna köpte jag köttfärs och övrigt som behövdes. Precis vid kassorna ringde Corrinda, och då kom jag på att jag ju skulle skjutsa till deras träning! Fan! De kom ju sent förstås, och jag gillar inte alls att jag glömmer saker, så jag är lite sur fortfarande. Måste skärpa mig.

Väl hemma efter den turen så gick jag ut i husvagnen och plockade in det som inte ska vara kvar över vintern, och konstaterade att det verkligen inte skulle gå att ha våran vagn stå ute hela året, det luktar fuktigt, och jag ska slå på värmefläkten lite så den torkar ur en del. En torrboll åxå kanske:)

Sen ringde mamma och sa att den inte körs ut till sin lada förrän den 8/11, så jag hade ju inte behövt göra det i kolsvarta mörkret:) Men då kan jag finlira lite. Tömde lilla toaletten som står där, och det är ju inte lika äckligt som det låter, man har i nån vätska så det luktar inget eller rengöringsmedel. Jag kräks nästan av att gå in i latrinrummen på campingen så det går bara inte att vara där och göra ren den, bättre hemma! Det stinker nåt så kopiöst där nämligen, det går inte ens att föreställa sig, och är kanske inte lika överallt, förhoppningsvis är det bättre på nästa ställe. Men så lite som vi använder toan går det bra att göra ren den i badkaret åxå. Eller jag häller ju ut i toaletten såklart:)

 

Sen lagade jag hamburgare en lång stund allt medan ungarna hoppade runt och grejade med tusen saker, och klockan blev massor innan vi satte oss och åt, alla var hemma – najs.

 

Nu ska jag gå och sova, jag har ett kombinerat arbete/nöjesmöte i morgon, och det ser jag fram emot. Barnen åxå, för de får hänga med 🙂

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Annette

    Känner så väl igen det där med sur tonårsson som inte vill handla kläder. Helst ska jag köpa, ta hem och sen byta/lämna tillbaks…gahh! Det går ju absolut inte att gå i affärer med mamma…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting