Allmänt

Om man skulle googla Träningsvärk..

..så skulle man få upp en bild på mig 🙂

Jag har haft värre, men jösses så ont jag har. På ett ontskönt sätt. Jag gillar träningsvärk, det kanske är obegripligt men den värken är ju för att man gjort något, man har använt sina muskler. Att ha ont i huvudet är ju bara värdelöst, men träningsvärk är najs.

Jag har ont på lite konstiga ställen, överarmens utsida tex, och vet inte riktigt vad jag gjort som varit så tungt?

Peters pass på söndagar ger alltid garanterat värk, så det är det i grund och botten, och så påbyggt med Paolos övningar, och idag Björns cirkelfyspass. Hujedamej:)

Och ett Paolopass till nu på kvällen, då fick jag med mig Patricia, och både Trixie och Lovelia stod som små hejaklacksledare och hejade på oss. Få se hur Patricia känner det i morgon, det var inte ett superjobbigt pass, men hon har inte tränat på länge:)

 

Björns pass är redan kl. 11, så det är inte min primetime direkt, men bara jag kommit dit är det kul. Idag kände jag mig fortfarande rätt stark, det är en härlig känsla:) och trots träningsvärk lyckade jag öka på lite vikter här och var. Det är lurigt när stängerna väger mycket i sig själva, för när jag är trött kan jag överhuvudtaget inte lägga ihop ens 2+2, och att räkna vikter då är inte lätt, så det blir ofta tyngre än jag brukar, och så kan man ju inte vika ner sig utan sliter med dem och inser att man orkade ju 🙂

Härligt.

Killarna var med, de satt och kollade på Pippi först, och skrattade så det kvillrade och jag ska se till att köpa Pippi på dvd till dem, vi har massa filmer på vhs, men det är där det 😉 Blir bra julklappar.

Sen hem, och äta, duscha, städa köket, vardagsrummet, badrummet. Energin var rätt ok idag 🙂

Jamie har börjat stänga in sig på deras rum, och så sitter han där och bygger tågbanor, bilbanor eller bara leker med bilar eller dockor, och pratar och pratar med sig själv, underbart ♥

Jordan har en Supermario period, han vill bara kolla på det på Youtube, och går runt med en ipod i näven mest hela dagar. Det går över om han får kika sig less.

 

Efter att jag stoppat in middagen i ugnen så kom Patricia och Corrinda hem, så jag överlät barnen till dem och for iväg för att köpa kattmat, den var helt slut. De fick äta tonfisk på burk idag, och de klagar väl inte direkt men ledsnar på det snabbt, de vill ha sin Royal Canin. Inget annat duger, och jag har provat lite av varje, men eftersom de mår bra på det fodret och gillar det så blir det ändå billigast. Sen köper jag på Plantagen då får man den åttonde säcken gratis, tack för den 🙂

Sen for jag vidare för att hämta upp ett gå/löpband jag köpt på Blocket. Crosstrainern är för stor för att stå i vardagsrummet uppe, nu får den bo hos Corrinda, så kör jag på den mellan varven, men tänkte att jag skulle öva upp konditionen lite mer nu, och det görs bäst framför Tv:N 😉 Vanliga promenader, och kanske lite jogg, jag får ju ont i knäna av det, men vi får se.  Ju mer jag läser och lär mig, ju mer inser jag att jag måste ha bättre kondis, jag är hyfsat stark och vältränad, men just konditionen är min akilleshäl;) och den är så viktig för kroppen! Ett löpband har efterfrågats av både Corrinda och Patricia, så det borde bli använt. Det går dessutom att fälla ihop så det ryms fint under sängen:)

Promenader ger poäng hos Paolo det med 😉

Nu fattas bara en boxningssäck så är hemmagymmet komplett, om än utspritt över huset;) Jag vet inte hur jag ska fästa upp den, och därför blir det ingen. Misstänker att vårt tak inte riktigt pallar, det är blåbetong och det är inte direkt som vanlig betong, mer som ett jäkla smul. Innehåller massa radon åxå, korkat val. Men å andra sidan så ska det inte kunna brinna, mögla eller bli vattenskadat så visst 😉 det har väl fördelar åxå antar jag.

 

I morgon kommer mussanerarna, eller om det är en råtta/ekorre/ödla/mård eller annat odjur som bosatt sig här. De pratade om fällor, men det lär ju innebära att de ska vitjas av nån i huset, typ jagundrarvem? Mest troligt av mig va? Och jag kan absolut slänga fällor med döda möss i, men nåt jag tycker är överjävligt äckligt är att ta loss döda möss från fällan och sen gillra den igen, och det lär ju vara så de menar.. Nä, jag fördrar nog gift i så fall. Eller att de kommer och tömmer..  Nä fy farao, jag minns när vi hade en mus inne i vår lägenhet på andra våningen inne i stan.. vi gillrade en fälla, det sa PANG en kväll och så hörde vi den lilla musen pipa ynkligt, svagare och svagare för att till sist tystna..Hua .

Jaja, vi får se. Jag bytte tid för jag skulle inte vara hemma idag, men sen ringde de vid halv elva, och jag missade det, men anar att de stod här och bankade på dörren…Men det är inte mitt problem om de har dålig kommunikation mellan sig så jag hoppas att den uppdateras så de kommer snart, mellan 8-12..

OM de kommer i tid, så har jag en liten dejt sen ♥ men det hänger alltså lite i luften.

 

Nu ska den här ömma värkande kroppen släpas in i badrummet för tandborstning och sen i säng

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Kinna

    Jag tycker det verkar som om du har fått mani på att träna. Lagom är bäst, för kroppen behöver vila ibland också, för att må bra.

    Carola: Ingen fara, jag har inte tid att fastna i dåliga beroenden:) Det är inte farligt att träna mycket på den här nivån, det handlar ju liksom inte om extrema mängder, utan jag kör mina 3-4 Friskispass per vecka som jag gjort i flera år, och så utöver dem en fem veckors utmaning med Paolo.
    Jag tackar för omtanken <3 Men jag känner min kropp väldigt väl vid det här laget och jag mår skitbra av att träna:)

  2. Katarina

    Sjukt bra jobbat med träningen!!! Blir riktigt peppad att komma igång själv. Skulle må bra av att få uppleva lite träningsvärk 😉

    Carola: Vad stoppar dig?? 🙂 Mest troligt du själv va?:) Kom igång!! Det är kul:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting