me&i

Tävla om ett plagg från me&i :)

Okey, jag har ju fått den för mig stora äran att vara bloggvän med me&i, som bland annat innebär att vi får lite förhandsinfo, lite tjuvkik på nya kollektioner, lite förtur och sånt där härligt:)

Jag hade ingen erfarenhet alls av de här kläderna tidigare, men nu är hela familjen förälskade och alla, utom Robban som är tråkigt;) har minst ett plagg därifrån:)

Om jag inte hade er som läsare så skulle jag heller inte vara nån vidare bloggvän, och det är jag ju inte heller om jag håller på alla dessa finingar utan att dela med mig lite 🙂

Alltså ska vi idag tävla om ett plagg från me&i

En vinnare får välja mellan:

lovely hearts tunic

 lovely hearts tunic som finns i storlekarna: 74/80-158/164

 

traffic jam

traffic jam som finns i storlekarna: 86/92-134/140

 

big dots tunic

big dots tunic finns i storlekarna : 74/80-158/164

 

monster duo

monster duo i storlekarna:  86/92-110/116

 

Hur man nu ska kunna välja? Men det måste ni:)

Så här gör ni:

 • Besök först  Me&i:s hemsida och kolla in deras fina kläder:) Där kan ni även se fler bilder på de här plaggen, övriga kollektionen och en storleksguide om ni är osäkra.
 • Berätta vilket plagg och i vilken storlek ni önskar vinna. Motivera gärna vem ni vill ge plagget till
 • Reservation för ev slutsålda plagg.

 

Vi kör väl en vecka, så fredag 5 december vill jag ha era kommentarer!

 

Till er alla vill jag passa på att berätta att vårens kollektion släpps i slutet av januari, så vill ni vara först med det senaste är det bara att boka in en me&i träff med en säljare, mer info på hemsidan.

( och ett insidertips….alla bloggvänner har samma give-away…så skynda er in och tävla hos alla, woow så mångdubblar ni era vinstchanser, smart va? )

Lycka till!

Kommentarer

 1. Vick

  Åh vi skulle så gärna vilja vinna lovely hearts tunic i storlek 86/92 till vår lilla tjej. Den är helt fantastisk! Håller tår, tummar och öron för vinst!

 2. Mollie

  Jag skulle vilja vinna en traffic jam-tröja i stl. 86/92 till min sambos underbara systerson, perfekta julklappen då vi som fått massa nyfödd-kläder till vår bebis av dom äntligen kan få ge något fint tillbaka 🙂

 3. Anna J

  Har alltid velat prova deras kläder, men när jag varit på någon visning tycker jag att de är för dyra för min ekonomi så nu hoppas jag få äran att låta min dotter testa lovely hearts tunikan i storlek 98/104. Kram och god jul.

 4. Anna L

  monster duo i storlek 122
  till lille skrutten skulle passa så
  det blir en fin julklapp att få ge
  sån fart det är på honom så passar det

  Fin advent!

 5. Monica liljegren

  Hej tunikan lovely heart skulle bli så fin på mitt lilla barnbarn Ebba som verkligen är mitt lilla hjärta. Kram (110/116)

 6. Veronica Ö

  Om jag hade fått välja vad jag velat så hade det blivit en Lovely Heart Tunic i stl 110/116 till min dotter på 3,5 år som bara älskar hjärtan och vad är då bättre än en tunika med hjärtan på då hon gärna har tunikor. Korta eller långa spelar ingen roll då man antingen har den som klänning och utan tights eller med tights till om den är lite kortare.

 7. Sofie

  Monster duo stl 110-116 skulle jag vilja vinna till min mellersta son på 4 år. Han älskar kläder, byter gärna om flera gånger per dag. Favorit färgen är röd så är säker på att han skulle bära denna tröja flitigt.

 8. Tina

  Så söt är Big Dots Tunic:) Den skulle passa min dotterdotter, Greta, som blir 1 år
  den 30/12. Den blåa färgen skulle framhäva hennes underbara blå ögon!!
  Hon är Mormors Gull-gull:o)
  Storlek 74/80, om vi skulle ha turen!

 9. Anna-Carin W

  Meandi har verkligen fina kläder, både i kvalité och design tycker jag! Min Stina skulle bli superglad för en lovely hearts tunic i storlek 122/128

 10. Johanna Th

  Hej! Jag önskar att jag vann tunikan med hjärtan i storlek 86/92 till min dotter. Jag älskar me&i och deras mjuka tyger 🙂 mvh Johanna

 11. Ida A

  mina barn har aldrig haft me&i… den stor är 7,5 år, så hon har väntat länge på sitt första plagg därifrån, vore kul att vinna den åt henne 🙂

  lovely hearts tunic i strl. 146/152 önskar jag till min Nellie

 12. Fanny

  Skulle vilja vinna lovely hearts tunic i stl.98/104 till min dotter. Hon skulle vara så fin i den! Hon gillar kläder med mönster och har ett nattlinne med hjärtan på som hon verkligen gillar och skulle tycka det var kul med en tunika som också är full med hjärtan:)

 13. axdal

  åh vilken fin vinst man kan få.. jag skulle hemskt gärna vilja vinna lovely hearts tunic i strl 122/128 den passar ju perfekt nu till jul. Min dotter Tove har tjatat på mig hela hösten om denna tunikan så kanske hon har turen att få hem den nu..

 14. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar. De har verkligen mycket fint, blev överraskad av alla fina damkläder. Vill vinna traffic jam i storlek 110/116 till mitt barnbarn Hugo, vet en liten grabb som skulle bli väldigt glad över en så fin tröja.
  mvh liselotte

 15. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar, skulle vilja ha ”monster duo” i storlek 86/92 om jag vann. Vore en perfekt julklapp till min lille Adrian, han är så fin i rött! 🙂

 16. Josefin

  Hej jag har läst din blogg i 5 år men aldrig kommenterat o jag ber om ursäkt men när jag såg denna tävling om lovley heart tunikan var jag tvungen för det är nåt jag inte skulle ha råd med till min dotter som har 110/116 ..ja tycker du är världens bästa mamma o en stor förebild för mig som bara har 2 barn..mvh Josefin

 17. Elle med 3

  Jag skulle vilja vinna lovely hearts tunic 134/140 till min minsting inte bara för att hon är mitt underbara lilla hjärta utan också för att hon hade det mönstret i tröja som liten och då matchade jag henne med en kortärmad top. Tröjan är ju sedan länge urväxt men jag har min fina top kvar så det hade varit kul att matcha på nytt:). / Linda med 3

 18. Jenny Ljungblom

  Jag skulle vilja vinna en Lovely Hearts Tunica i storleklen 86/92 till min lilla Dotter Ester så att hon kan vara fin till jul!

 19. Charlotte

  Hej, jag skulle vilja vinna tröjan Traffic jam i strl. 86/92 till min pojkväns brors barn. När han fyllde 1 för en månad sedan fick han en traktor av oss. Han blev helt såld på den och brydde sig inte om sina andra presenter, så jag kan tänka mig att även bilar skulle kunna göra honom lika glad! 😀
  Tack för en suverän blogg! 🙂

 20. Jenny

  Hej! Bästa tävlingen 🙂 älskar deras kläder! Jag önskar vinna big dots tunic i stl 110/116 till min dotter. Jag själv älskar prickar så detta är en klar favorit! Den skulle bli en perfekt julklapp. Jag fick två söner först så det är väldigt roligt nu när man kan önska sig klänningar 🙂 kramar

 21. Elin palmqvist

  Åh skulle gärna vilja vinna lovely hearts tunic i strl 98/104 till min lilla tjej som fyller 3 år nu i december, otroligt fina kläder så de hade ja gärna velat ge henne!

 22. Jennie.B

  Jag gör ett nytt försök eftersom jag tydligen läste helt galet förut och svarade något helt annat…
  Jag är gärna med och tävlar om en monster duo tröja i stl 98,
  till min söta o underbara systerson☺

 23. Susanna

  Skulle såå gärna ge ”trafik jam” till min spralliga biltokiga 7 åring i julklapp, han skulle bli så himla glad. Strl 134 /140 behöver han.

 24. Lotta Larsson

  Åh vilka fina kläder. Tyvärr så gillar inte mina grabbar på 10 och 14 dessa kläder. Men jag har turen att ha fått två fina barnbarn varav den äldsta är en pojke på drygt två år. Han är helt galen i bilar av alla de slag (inget genustänk där inte

 25. Christina Frisberg

  HEJ!! de har ju super fina kläder och mest gillade jag nog Monster duo i storlek 104 det skulle passa mitt lilla monster Matias!! 🙂 då blir folk varnade i tid att han är en busig liten monsterunge!! 🙂 <3
  Skicka kramar till alla som vill/törs/behöver!! 🙂

 26. Johanna

  Jag skulle vilja vinna en Lovely heart tunic i storlek 98/104. Den skulle mitt hjärtegryn till dotter få när hon fyller – bara för att jag älskar dessa kläder men får aldrig chansen att köpa dom.

 27. Marina

  Jag skulle vilja vinna big dots tunic i stl 110/116 åt lilltjejen som annars alltid får ärva av storesyster. Hon blir så glad över något nytt.

 28. Emelie

  Jag skulle gärna vilja vinna big dots tunic i strl 110/116 till min dotter och 86/92 till lillebror, han vill också ha klänning och va precis som storasyster ju

 29. Emelie

  Jag skulle gärna vilja vinna big dots tunic i strl 110/116 till min dotter och 86/92 till lillebror, han vill också ha klänning och va precis som storasyster ju

 30. Amanda

  Åhh jag skulle vilja vinna lovely hearts tunic i storlek 158/164.

  Om jag vann den skulle jag ge den i julklapp till min systerdotter! Hon skulle vara så fin i det! Verkligen fin klänning!

 31. Caroline

  Traffic jam i storlek 86/92, till min Ester på 1år, risk för att storebror blir avundsjuk men det är på tiden att tösen får en egen biltröja!

 32. Li - fembarnsmamma

  Lovely hearts tunic var ju helt lovely! Den skulle passa perfekt till min 9 månader gamla dotter. Storlek 74/80. 🙂

 33. Marlene

  Här har du en 3-barnsmamma som aldrig testat Me&i! Det vore så himla roligt att få göra det!! Om jag vinner så kommer min dotter att få den underbara klänningen med hjärtan på. (strl 98/104) Hon skulle bli sååå fin i den! Hon älskar allt som är ”flickigt”, om man får säga så 😉 Inte konstigt då i princip hela hennes garderob är ärv efter storebrorsan, och där finns det mycket färg men inte hjärtan, fluff och gulligull 😛 Hoppas på en fin julklapp åt henne! 🙂

 34. Ann-Sofi

  Åh skulle vilja vinna monster duo till mellan pojken i stl 110/116, den skulle han få i krya på sig present nu när han ska operera sig! Håller tummarna

 35. Susanne

  Jag skulle bli jätteglad om jag fick ge en big dots tunic i storl. 158/164 till vår älskade dotter. Hon är nr 5 i syskonskaran och har fått ärva det mesta av storasyskonen. Kul med något nytt ibland.

 36. Sandra

  Hej Carola! Jag skulle älska att vinna en Monster duo tröja i stl 86/92 till min yngsta son som mest haft ärvda kläder från sina två brorsor. Förvisso en del Meandi, den kvalitén går nämligen fint att ärva om och om igen!

  Kram

 37. Malin Lindström

  Jag skulle vilja vinna monster duo i strl 98/104 till dottern. Hon pratar mycket om monster just nu och röd är en favoritfärg!

 38. Sophie Jansson

  Skulle vilja vinna lovely hearts tunikan till min snart 5 åriga dotter som är så kräsen vad det gäller kläder ( o mat oxå iochförsig

 39. Katarina

  Lillemannen skulle bli själaglad över traffic jam som han har spanat in när jag kollar igenom me and i hemsidan. Storleken 110/116 skulle passa som en smäck.

 40. suzzie

  Klart jag vill vara med och tävla:) En traffic jam-pyjamas i stl 110/116 hade varit den perfekta julkappen till mitt barnbarn, då han älskar alla fordon! Inte så konstigt kanske, med en mamma som kör traktor och en pappa som kör lastbil;)

 41. suzzie

  Åh, så fin ”pyje”! Hade mer än gärna vunnit traffic-pyjamasen i stl 110/116 åt mitt älskade barnbarn, som fullkomligt äskar allt alla fordon, bilar traktorer etc.

 42. Helen

  Jag skulle vilja vinna lovely hearts tunic, till en liten tjej på 3år (strl 98/104) som har fått min hjärta att smälta, denna lilla tös kom in i mitt liv i början på året då min bror blev tillsammans med denna flickans mamma, och vi är så glada att dom kommit in i våra liv 😉
  En perfekt julklapp till en lovely liten tjej med stort hjärta 🙂

 43. Jennie.B

  Åh vilka fina kläder!!
  Svårt att välja…Men jag väljer nog ändå att vara med och tävla om Dinos tröjan i stl 92.
  En perfekt julklapp till en söt syster son☺

  Trevlig helg!!
  Jennie.B

 44. Maria

  Dottern min föll pladask för ”Lovely hearts tunic” med kommentaren ”så söt och fin en sån skulle jag vilja ha” väl medeten om läget. Som lillasyster får hon sällan något nytt utan tittar ofta storögt när andra får nytt och säger ofta att går bra med det som hon ärver och att det viktiga är att man har kläder och är varm. Att få känna glädjen över att vara den som får ha något plagg först, något nytt som inte är urtvättat skulle vara lyx för vår stumpa. Hon har storlek 134/140.

 45. Margaretha

  Att vara mormor är nog bland det finaste man kan vara,men kassan är ju
  skral så en vinst av en biltröja till julklapp vore en önskan!
  Storleken är ca 120.
  Guldklimpen bor i Paris,men i jul ska vi vara tillsammans o njuta!
  Nu hoppas vi på vinst!
  Kramar m värme fr Margaretha

 46. Petra

  Måste bara kommentera angående att ditt ex vill sälja huset för att få ut pengar …. Blir så arg när jag läser det! Han ska bara vara så otroligt tacksam över att du tar hand om barnen på bästa sätt, då han själv valt att bara dra ifrån allting för att leva ett nytt liv. Bara lämnat och tar för givet att du ska ta hand om allt. Du är inte skyldig honom något – han har dig att tacka för att du gör allt det han inte gör! Ska han bara dra och dessutom få pengar för det ? Kan lagen vara så fruktansvärt orättvis ? Ursäkta att jag la in min kommentar här, men blev upprörd. Har själv ett ex som valt ett annat liv, som inte inkluderar barnen – men hans samvete sa honom iallafall att endast ta med sig sina kläder när han gick. Får säga att jag tycker du har en skön inställning till livet – och jag tror det kommer att gå alldeles utmärkt för dig och barnen. Fortsätt kämpa, så kommer allt att bli bra ❤️
  (Jag är inte med i tävlingen:)

 47. Sarianne

  Mitt favorit plagg från höstens kollektion är just heart tunic, ljuvlig på alla sätt. Skulle passa min Julia perfekt, hon blir så fin i de färgerna. Som du märker så är det alltså den jag helst skulle vilja vinna (stl 134/140)

 48. Annakarin

  <3 önskar vinna tunikan med hjärtan på i stl 122/128 till vårt lillhjärta Elin 6 år. <3 underbart fin kram o ha en fin helg!

 49. Emelie Sjöberg

  Hej Carola! Tack för en bra blogg. Jag skulle vilja vinna traffic jam i storlek 134/140. Jag skulle ge den till min lillebror. Han skulle älska överaskningen och han älskar me&i kläder. Få ge den tröjan som är hans favoritklädmärke är en dröm för mig. Kram Emelie

 50. Sara C

  Jag skulle gärna vinna en ”lovely hearts tunic” i storlek 86/92 till min lilla tjej. Hon skulle bli jättefin i denna söta pepparkaksklänning och kul med något eget än de ärvda kläderna från brorsan 🙂

 51. marie

  Trafficking jam skulle sitta som en smäck på min 5 åring som i morse sa: mamma jag behöver nya kläder mina tröjor är för korta i armarna.hoppas på vinst

 52. SaraM

  Hej
  Jag skulle vilja vinna lovely hearts tunic ( st 134 ) till min dotter.Hon älskar sådana tunikor speciellt med fickor och hjärta på men det finns inte länge att köpa i hennes storlek i de vanliga affärer. Hon skulle bli så glad åt den.

 53. susanne ståhl

  Åå jag skulle verkligen vilka vinna en lovely hearts tunic till min dotter i storlek 86/92. Den skulle göra sig så himla bra till hennes bruna stora rådjursögon.

 54. Ulrika

  Vill gärna vara med o vinna den fina tunikan lovely hearts i storlek 98-104 . Som skulle passa min dotter perfekt . Ha det bra.

 55. maria

  Hej Carola!
  Jag skulle väldig gärna vilja vinna den fina tunikan med hjärtan till mitt underbara barnbarn Livia
  Hon har storlek 92.
  Hälsningar Maria i Såne

 56. Anna Under

  Jag skulle så gärna vilja vinna lovely hearts tunic i storlek 110-116 till min 5-åriga brorsdotter som ska bli storasyster till våren och som är lite svartsjuk över att hon inte ska vara familjens minsting längre. Vi skulle köpa ett par skor till kommande lillebror och hon undrade så varför inte hon fick något…. Hon skulle bli så glad över en sådan fin tunika, särskilt med hjärtan för det har hon precis lärt sig rita. 🙂 Trevlig helg!

 57. Ulrika

  Hej jag skulle vilja vinna traffic tröjan i storlek 110-116 till mina barn, jag frågade min dotter på 3år vilken hon tyckte var finast och det var den med bilarna. Den skulle passa perfekt för då kan lille bror ärva den sen:) jätte kul tävling gillar meandi kläder förutom att dom igentligen är lite för dyra för våran plånbok. Kram

 58. Emma Söderström

  Min dotter skulle älska om jag vann tunikan Lovely hearts i strl. 98-104 till henne. Hon är tre år och älskar klänningar och tunikor och säger också själv att hon älskar hjärtan. så denna skulle bli perfekt 🙂

 59. Johanna norlund

  Skulle gärna vilja vinna Traffic jam tröjan i stl. 110/116. Om jag vann skulle jag ge den till min systerson som är multihandikappad och tillbringar mycket tid på sjukhus. Då skulle han lysa upp de trista sjukhuskorridorerna med både sin tröja och sitt fina leende!

 60. Tina

  Min dotter skulle bli överlycklig om hon en gång slapp ärva från dom äldre syskonen och fick något så fint som lovely hearts tunic i storlek 122:) Kram

 61. Fia

  Älskar Me&I och deras kläder. Jag tror att Erik på snart 5 år skulle älskar Traffic jamtröjan i strl 110/116. Han älskar bilar och fordon i alla skepnader och former. tyvärr för honom har ha tre systrar som är äldre och som han får ärva mycket kläder av. Det är få bilar på deras kläder.

 62. Emelie Lindholm

  Hej jag vill börja med och tacka för en jätte fin blogg. Jag skulle bli enormt glad om jag skulle vinna en monster duo storlek 110/116. Jag skulle ge den till min kusin och han skulle uppskatta denna presenten till tusen. Vi har tappat väldigt mycket kontakten men ska nu fira jul tillsammans och det skulle bli en perfekt present till honom. Jag håller alla fingrar och tår att jag vinner. Kram

 63. Charlotte Appelkvist

  Hej!! Carola hur har du de?Du är otroligt stark som fixar inför advent när du har de så tufft vilken tur barnen har som fått dig som mamma kramar i massor Jag har åtta barn o självklart svårt att välja vem av dem man kan önska sig en tröja till men om du väljer mig då vore den med hjärtan fin till vår 18 mån kram igen o hoppas julen löser sig själv är jag glad när de är juldan:-D

 64. Linda

  Jag skulle vilja vinna traffic jam i stl 122/128 till min 5 åriga son.
  Han har 4 äldre syskon och får ärva mycket, skulle vara kul att ge honom något nytt.

 65. barbro Carlsson

  Jag har aldrig testat deras kläder men vill gärna. Hjärtan tunika istorlek110/116 skulle sitta som en ssmäck på dottern.

 66. Elin Kreutz

  Min dotter på 2,5 år skulle älska en lovely heart tunic i strl 98. Hon har helt fastnat för både hjärtan, vill ha alla kläder som har hjärtan. Sen är det bästa hon vet just nu pepparkakor och jag tycker mönstret i tunikan påminner lite just om pepparkakshjärtan;) jag vet att hon skulle älska denna!

 67. Victoria.G

  Jag är moster till en liten tjej på snart 10 månader. Men att vara moster till en sån charmig tös märks även i plånboken 🙂 Jag älskar att handla till henne och få skämma bort henne lite, som en moster ska göra 🙂 Då jag måste spara nu då jag har fått lägenhet, så får jag sluta handla så mycket till henne. Så en lovely hearts tunic hade varit perfekt till henne 🙂 I storlek 80 🙂

 68. Ellinor

  Min 3-åriga dotter är alldeles tokig i fordon av alla de slag. Det var många tårar när hon växte ur sin favorittröja med traktorer på. En Traffick Jamtröja, st 110/116, skulle hon bli överlycklig över att få. Första gången hon skulle ha ett plagg från Me&I i så fall.

 69. susann

  Har aldrig haft ett nytt me&I plagg! Har absiolut inte haft råd! Men många många begagnade, köpa på loppis. Just för att de är superkvalitet!!
  Har fyra pojkar, eller pågar som det säjs här i skåne…:)
  Skulle vara lyxlyx att vinna en tröja till minsta killen!! En med bilar, bum bum som har säjer. Storlek 98-104.
  När han växt ur den så säljer jag den på loppis, alla är välkomna!! 🙂
  Ha en fin advent!!

 70. Sanna

  Jag vill gärna vinna hjärtantunikan till min dotter på 5 år! Hon är en fashionista! Jag är det inte, så hade varit kul att ge henne nått fint!

 71. Linda

  I vår familj har vi inga kläder från me&i skulle vara roligt att vinna och se vad vår lilleman sam 6 år tycker,han skulle säkert älska den där trafic jam tröjan han som gillar allt på hjul. storlek 134
  hälsningar från finland

 72. Tina

  Jag har turen att få ärva mycket kläder till min son. Men lite nytt är ju kul i mellanåt. Så jag skulle vill ge honom monster duo tröjan i 98/104.

 73. Malin

  Jag skulle vilja vinna tröjan monster duo till min kille som är 5 år. (Storlek 116) Han har två yngre bröder på tre och ett år som ärver hans kläder och därför är det bra med kvalitetsmässigt. Just nu har vi det lite svårt ekonomiskt så det här skulle verkligen vara välkommet.

 74. Lina

  Skulle vilja vinna lovely hearts tunic i storlek 80 typ:)
  Den skulle min lilla dotter få, hon har två bröder så de är inte kul å ärva. När man ”äntligen”;) fått en dotter vill man visa de med söta , gulliga kläder hela tiden:) å en helt ny garderob åt lilla tjejn är inte billigt…. Så vi håller timmarna

 75. Johanna Steen

  Jag hade gärna vunnit ”monster duo”-tröjan i strl 110/116 till min monstertokiga son. Han leker att han är ett monster mer än att han agerar barn och hela familjen, till och med hunden, har blivit inblandad i monster-leken. Kram

 76. Elin A

  Vill gärna vinna tunikan med hjärtan på i strl 86/92. Skulle då ge den till min guddotter som fyller 1 år nu om en vecka:)

 77. Anna-Carin

  Hej! Jag skulle bli väldigt glad om jag vann en Lovely hearts tunic i strl 74/80, tror den skulle vara supersöt på mitt lilla hjärta på 10 månader. Håller tummarna här 🙂 God Jul

 78. Jenny T Svensson

  Med en kille på 4,5 år som älskar alla slags fordon vore en traffic jam tröja ( i stl 110/116) perfekt i julstrumpan. Färgerna gult o brunt är ju alldeles underbart snyggt oxå! Håller med dej om att me&i har superbra o fina kläder för både vuxna o barn. Har handlat av dem i många år o kläderna är lika fina fortfarande. Har fem barn o me&i:s kläder håller verkligen att ärvas- bra både för miljön o plånboken! Hoppas tomten o turen är på min sida i denna tävlingen. God jul!

 79. Anna

  Jag skulle vilja ge min systerson tröjan traffic jam stl 86. Pojken växer som ogräs och syran är ensamstående så all hjälp av kläder är välkommet. Pojkens urväxta kläder har lill-killen skänkt till kyrkan som dom ska ge till asylsökande. Systersonen har storlek 74 nu men såg att de bara fanns tunics i den storleken men har vi tur och vinner så har han något att växa i. Tack för en fin blogg.

 80. Monika

  Åh, jag skulle verkligen vilja vinna en traffic jam-tröja till min dotter som fullkomligt älskar bilar. Hon skulle bli överlycklig! Strl 86/92

 81. Veronica

  Min tös är åtta månader och satt i mitt knä häromdagen när vi kollade din instagram och tittade på en bild på Jamie när lilltösen började göra pussljud med munnen. Så Jamies lilla beundrarinna vill gärna vinns en lovely hearts tunic i strl 74/80 så hon får en chans att göra sig extra fin bara för att kunna imponera på Jamie! 😉

 82. Helena

  Åh, jag skulle så innerligt gärna vilja vinna tröjan traffic jam och den skulle jag ge till världens finaste lilla barnbarn Ruben 5 år som bara älskar bilar.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting