Allmänt

Nämen?? Vad hände nu?:)

Flera dagar utan ett tecken på bloggen? Jo en tävling med bästa kläderna, men sen hann jag inget mer. Plötsligt blev det tusen saker att göra på en gång, fattar inget alls.. Det kan väl inte ha med att göra att jag skjutit upp saker in i sista sekunden väl?? 😉

Nu kommer ni få läsa en roman. I morgon för nu måste jag sova. Småtjejerna har KM i gymnastik i morgon och det är samling i andra änden av stan… Klockan 7.30! Skjut mig

Jag tänkte vara smart, de tävlar ju ungefär lika länge som en gris blinkar, typ två sekunder.. 😉 så jag tar med datorn och skriver rent min ena uppgift till skolan där. Få se om det funkar.

Jag lovar att komma tillbaka i morgon, tills dess- natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Malin

    Hoppas det går bra att gå upp så tidigt…Jag är också kvälls/nattmänniska, så förstår dig precis…
    Ser fram emot nästa inlägg. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing