Allmänt

Lovade ju..

..ett långt inlägg idag, men får be om lite mer respit:)

Jag går på tredje andningen nu, jag borde vara hur trött som helst ju efter att ha klivit upp halv sju i morse och sen grejat på hela dagen, men nope, jag är piggelin som en mört:) Snart två på natten, och jag vet att jag kommer somna som en stock bara jag lägger mig, men är inte ett dugg trött.

Att det är en charmig film på tv underlättar ju inte..:)

 

Jaha, men jag måste ju ändå se slutet så jag babblar lite.

Idag var det KM i gymnastik för Trixie och Lovelia, därav den tidiga lördagen, det var samling i andra änden av stan kl 7.30. Min timer till motorvärmaren hade inte hoppat igång, jag måste forska i varför, men har inte hunnit, men det innebar ju att den varma bilen med isfria rutor jag sett fram emot var som en jäkla igloo och jag fick skrapa, sur som ättika. Givetvis såndär övervidrig is som liksom sitter som permafrost från istiden eller när fasen den nu var.

Men iväg kom vi, det var glansigt på gatorna så jag var tvungen att provbromsa både en och två och tre gånger för att kolla om det var halt, vilket det inte var. Framme på Fyrishov lämnade jag över tjejerna till ledarna och gick in och satte mig. Att skriva på datorn var omöjligt, folk kan ju omöjligen sitta still utan måste ideligen resa på rumpan för att gå förbi, och köpa kaffe eller knäppa kort eller bara störa;) men jag kunde läsa några kapitel i en lärobok iaf:)

När de tävlade sen så ser man inte så mkt, det är ingen riktig läktare utan bara stolar i rader och då ser ju de längst fram, förutom när det står en ledare i vägen och passar vid plinten. Nä, fram för mera läktare i nivåer! Lika i skolan, vad hände med de gamla goda aulorna? Asbra uppfinning när det lutar ner och där är scenen, alla ser.

Jag såg glimtvis och det är ju inte illa:)

När jag inte såg dem passade jag på att internetboka en tid för att byta däck på bilen, det gäller att skjuta upp allt i sista sekunden…kunde fått en tid direkt, men valde en 17.15 så jag kunde få sällskap av syrran efter träningen. Jag är rätt löjlig, men det är jobbigt att göra saker jag aldrig gjort förr och då är det skönt med sällskap. Jag hade dessutom på känn att det inte skulle vara så enkelt som att bara skifta däck..

Tävlingen gick rekordsnabbt och en timme innan utsatt tid var det klart, härligt:)

Tjejerna kom på elfte plats…det är lika med delad sista plats, men låter finare, det är tio som ropas upp och får gå fram och få priser och övriga får varsin plakett. Det gillar jag, den där lilla plaketten är fin och känns som att ungarna känner sig som vinnare.♥

 

Vi åkte via Vaksalatorg för att lämna av kladdkakemuffins till tjejer i Robbans klass som står på torget och säljer fikabröd, nästa lördag är det hans tur. De frös stackarna, och hade inte sålt så mkt, men det brukar gå åt så jag hoppas på det. Vi susade sen vidare till Plantagen och köpte lite hyacinter, och så hem.

Galet hungrig, så det var limpmackor och kaffe, innan jag klädde på mig och gick ut och rullade in däcken i bilen, det är inga små grejor på en buss kan jag tala om, de är tunga som sjutton. Passade på att pumpa ungarnas cyklar när jag var ute, såg cykeln och kom ihåg det:)

In igen,skura av en stol, tvätta lite, byta om och köra Paolos veckotest. Så många varv av 10 armhävningar, 10 situps och 15 knäböj man hinner på 15 minuter. 18 varv..ett mer än tidigare, men det är på håret att jag hinner. Efter att ha vilat lite körde jag veckans utmaning åxå, så många burpees i sträck man orkar, och det var 30. det är få saker som är så svinigt jobbiga som burpees…fy farao. Men nu är det klart!  Och så ett cirkelfyspass på det sen 🙂

Känns väldigt bra just nu, om än lite stelt. Najs.

 

Nä, nu är filmen slut, en ny med Colin Farell började men jäklar jag måste stänga av den, fast den verkar bra…måste sova:)

I morgon ska vi på adventsfika, och så blir det romanen jag lovade!

Natti natti:)

 

Kommentarer

 1. Ulrika

  10 armhävningar X 18 varv, betyder det att du gör 180 armhävningar under 15 minuter…?

  Carola: ja det blir ju det:) 180 armhävningar, 180 situps och 225 knäböj på 15 minuter… Wow det lät mkt coolare när man lade upp det så:)

 2. Maria S

  Du är fantastisk som hinner med så mycket på en enda dag!
  Måste få fråga, veckans utmaning är det en app eller dylikt? Blir sjukt peppad av att försöka träna lite mer genom att läsa din härliga blogg. Borde hinna då jag inte har några barn, endast en bonusson som bor hos oss växelvis.

  Carola:Nä, det är en grej som Paolo Roberto har som heter 15 med Paolo, där man tränar 15 minuter om dagen på ett schema han bestämt efter ett test man får göra i början. Sen är det en veckoutmaning och ett veckotest. Man tävlar mot alla andra som är med i den här utmaningen och det är jäkligt taggande man missar inte gärna ett pass för då halkar man efter 😉 Sök på 15 med Paolo:)
  Och klart du ska börja träna, det är kul, och ger så mycket:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting