Allmänt

Mötet….

Nä, jag vet inte jag. När mötet inleds med att jag får stränga ”order” om att jag inte får blogga om det, då vet jag inte riktigt. Sen när fick jag tystnadsplikt, och mot vem? Och för den delen, sen när har jag bloggat om mina möten med olika instanser?  Jag har sagt att jag ska på möte, och jag har sagt att det är jobbigt. Mer detaljerat än så är det inte.

Ska det vara så farligt.

Och varför ska det vara så förbannat tabu att prata öppet om att jag är ledsen över att bli behandlad som skit?

Klart att det kan kännas lite för den som gör mig ledsen, men newsflash – vem fan bryr sig? Om jag så skulle ställa mig och skrika ut alla detaljer offentligt, varje dag i veckan i ett helt år, så är det ändå bara en bråkdel av den smärta som jag lever med dagligen.En bråkdel av dem smärta som barnen upplever.  Man kanske ska tänka efter före. Och klarar man inte det kanske man kan stila till sig under resans gång, valfri dag. Inte fortsätta bete sig som ett generalpucko. Skylla på alla andra än sig själv. Ta noll ansvar. Skylla på en jäkla blogg? Allvarligt.

Nä, jag bloggar om vad fan jag vill. Och jag vill inte blogga om mötet på en instans idag, på precis samma sätt som jag inte velat det förr. Men nog blir jag extra sugen på att vara motvalls, det ska erkännas;)

 

Så, jag har alltså varit på ett möte idag. Mamma och pappa kom och passade de tre små, och jag lånade pappas bil så jag kan parkera i garaget:) Jag älskar att köra den bilen, den är stor och snygg och lätt att manövrera, ända tills jag körde ner i p-garaget och den immande igen, och jahaja, där var det stopp, jag måste backa, fast jag ser inget alls genom rutorna;) Innan jag hittade knappen för fläkten…håhåjaja:) Å andra sidan har den backsensor så jag backade i blindo, nekas problemas. De bygger om i garaget så det var inte som vanligt, extra trångt och bökigt och avstängt. Som grädde på moset var närmsta automat ur funktion, så jag fick gå ett extravarv och fick sen ta det långa benet före och klev in i väntrummet några minuter före utsatt tid. Man behöver inte vara i GOD tid, bara man är I tid:)

Efter mötet gick jag en rask och ilsken promenad för att få ur mig lite irritation innan jag återvände hem.

Mamma och Lovelia hade sorterat alla strumpor ♥ Mitt absoluta hatgöra. Nu var det en väldans massa udda, och med de udda jag samlat i en stor låda under sängen är chansen att få ihop många par stor:) Mamma tyckte att jag skulle låta de vara så kunde hon få göra det när jag åker till Hola nästa gång,. och jag protesterade inte;) Inte heller hade jag nåt att säga emot att hon planerade att stryka killarnas skjortor.

Stryka är ändå något jag kan tycka är rätt fridfullt. Det luktar gott, och man kan inte slarva och stressa för då blir det inget bra, utan man tar det lugnt och fint.

Jag har en sånt här värstingjärn:tefaloch det är extremt mkt mer effektivt än mitt förra som Jamie eldade upp, så det bidrar ju till att det är roligt igen att stryka. Nu gör jag det inte ändå, eftersom det inte finns tid, och det mesta går så bra att hänga upp snyggt så slipper man, man behöver ju inte leta jobb direkt. Det är ett Tefal.

I stan idag så gick jag förbi en tvättstuga, en såndär som finns i flerfamiljshus i källaren ni vet, och som det luktar. Doften av ren tvätt, tvätt och sköljmedel som strömmar ut från ventilerna gör att jag kan stå där en stund och bara snosa in:)

Så kan det lukta ibland när man kommer hem åxå, och tvättmaskinen är igång ( typ alltid) Eller det luktar säkert alltid men jag lägger märke till det speciellt om man kommer utifrån. Love it. Min favoritdoft på parfym är för övrigt Clean, som doftar nyduschat, ren tvätt, och så vidare. Finns många varianter och alla är fina. Jag är en rätt ofancy person, helt klart 😉

Att få ligga med näsan i nytvättade textilier är finfint, det tycker även Smulan:)

IMG_4332

 

Lovelias vattkoppor är så mycket bättre idag, och jag vet inte om det beror på Poxclin eller om det bara är som det är, men oavsett så är det så skönt att hon slipper vara ledsen för att det kliar. Jamies är på väg att torka ut.

Han är ju bara för rolig den lilla rackaren, han vet så väl hur han ska linda mig runt sitt finger, och han gör det hela tiden. Han tittar lite under lugg, småler lite, klappar mig på kinden och lägger sina armar om halsen på mig och kryper upp i famnen, och så viskar han : Älskar dig mamma.. bästa mamma världen ♥

I natt var han lite orolig, det kliade och han vaknade till, och insåg hur långt bort från mig han låg, varpå han kröp och lade sig halvt på mig. Jamie väger drygt 20 kg, så det blev både varmt och tungt, men alltså….inte har jag ju hjärta att flytta på honom. Jag vet att han självmant brukar flytta sig när det blir varmt, så det är bara mysigt att gosa nära en stund. Även om klockan är halv fyra på morgonen;)

Sen var det ett spöke uppe och gick i natt, när jag precis lagt mig. Jag hörde små snabba steg som målmedvetet gick över golvet i köket, och eftersom jag inte hunnit mer än få ner huvudet på kudden så klev jag upp igen för att se vem av ungarna det var, och vad det var för fel, och det var …ingen. Okey.

Nu är jag inte direkt vidskeplig, och tror inte på spöken på dagtid, men på natten är allt lite annorlunda, så är det bara. Men alla låg som de skulle i sina sängar, och det låter ofta i huset, speciellt när det blåser, så jag släppte det och somnade. Konstigt nog eftersom jag har svårt att somna, det är ju samma film i huvudet varenda kväll. Jag önskar att man kunde byta ut den, jag skulle kunna tänka mig nåt mer rogivande, kanske en naturfilm med valar eller så, inte den där realityskiten 😉 Men man får ju inte välja.

Ändå så sover jag bättre nu tycker jag, även om jag har svårt att komma till ro, eller snarare att jag inte är trött, men det går åt rätt håll. Tack gode Gud för det, man blir ju knäpp av att ligga vaken och glo i taket.

 

Idag hade jag ingen som kunde kika på killarna och Lovelia och Trixie på eftermiddagen, så jag kom inte iväg och tränade, men det var kanske lika bra. Vissa dagar känner man att man bara är sur och tjurig och då är det lite rysk roulette, antingen blir det ett svinbra pass eller ett värdelöst. Idag hade det blivit urdåligt, det insåg jag när jag, Patricia och Corrinda körde Paolo. Absolut noll intresse av att göra något utöver övningarna, men jag gjorde dem, och det var jobbigt, och det känns bra efteråt:)

Plus att vi körde 50 knäböj sen och planka i typ 1,5 minuter.

Sen gjorde jag nåt så gott:) Och nu, mina vänner ska vi komma ihåg att jag inte gillar kokos. Fast jag gör nog det nu. Eller så är det bara tillfälligt vad vet man:) Men man ställer en kokosmjölksburk i kylen, och då blir det ju fast, som det väl alltid är i toppen av burken? Man skopar av den här grädden och så vispar man den slät och lite fluffig, blandar med kvarg om man vill, och kakao, och tjohej så har man som en chokladmousse. Recept från Olga Rönnberg, som hade lite stevia och jordnötssmör i sin men som jag hoppade för det är så jäkla drygt att veva ihop jordnötssmör med något annat, det blir bara joxigt.

Löjligt gott. Just inga kalorier. Skiter i att ha i kokosmjölken i grytor, här ska ätas desserter;) hehe.

 

I helgen ska Corrinda spela RM, på Öland. Det är typ jättelångt. De ska åka bil, och eftersom jag ibland blir lite hönsmammig även jag, så känns det sådär med så lång bilväg i detta väglag som är. Jag tror inte att jag är bättre bilförare än nån annan, eller jo;) men inte bättre än nån av de som ska köra ner, så det är inte det, men det hade känts bättre om det var riktig barmark. Dock är det spännande för dem att få åka till Öland, och jag är lite avis för jag har aldrig varit där. Nu är det väl en lång bro man ska över och det tillhör inte mina favoriter. Långa långa broar, tunnlar och parkeringsgarage är läskiga. Kan bero på att jag sett för många filmer;)

Kanske måste man åka dit nån gång? Jag har inte varit på Gotland heller, men väl Bornholm. Öar som öar, eller?  Något jag gärna skulle vilja göra nångång är att köra bil i Sverige, och bara stanna när man är trött, och se saker utefter vägen, inget inplanerat eller några tider att passa utan bara en roadtrip. USA ligger högre på önskelistan, men Sverige har så många vackra, lustiga, charmiga ställen. Men jag tror att det inte skulle roa barnen så där väldigt, även om de är helt otroligt enkla att åka långresor med i bilen. De sitter där och tittar ut, lyssnar på musik eller sover. Trixie satt och lekte med Barbiedockor en gång hela vägen från Astrid Lindgrens värld och hem. Ganska jättemånga mil:) Hon var väl tre, fyra kanske ♥

 

IMG_4189Nu är hon nio:) Min lilla Trixie.♥

 

Jaha, och det var väldigt så svamligt det bidde idag:)

Jag har så jäkla mycket saker att ta tag i, men orken finns inte så jag skjuter upp det…nu hör jag hur granen barrar..hehe, så det är ju helt klart dags att plocka undan julen. Men det är ett stort projekt så jag måste ladda.

Sen ska Jordan och Jamie vara testpiloter för ett ganska nytt märke på marknaden, nämligen Ossoami och jag ska se till att visa er de jeans och tröjor som ingick i testpaketet, men de bilder jag tagit är borta? Ska ta nya så fort jag kan. Det verkar vad jag sett så här långt vara hur bra kläder som helst:)

 

Nä men nu ska jag väl hoppa i säng då, det är cirkelfys med Björn inplanerat i morgon, och det missar man inte gärna, så jag får lov att avsluta.

Ha en fin dag:)

 

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. madde

  En stilla undran till de från P:s läger som är inne här och läser.. det ringer ingen liten klocka? Ingen liten hint om att man kanske har fel, att man gör fel, beter sig fel och bara är helt jävla fel? Jag menar när en hel bloggs kommentarer gång på gång påpekar att ni gör FEEEEEEL.
  Är ni månne både blinda å döva?

  Stor kram till dig Carola. Hoppas verkligen ni får bo kvar i huset.

 2. Monica

  Det här är bland det sjukaste jag hört om att en man om man nu ska kalla han för det ,lämnar sin familj och går .Han måste ju vara den mest konflikträddaste person jag hört om hade fjanten haft något vett i huvudet borde han ge dig huset .Skamligt är det undra om människan sover gott på nätterna .Om jag var han hade jag flyttat till nått annat land o syltat där då han pinsamt nog inte verkar förstå innebörden av ryggrad.Farmorn verkar vara medberoende och har tydligen inte förstått innebörden vad en farmor är för nått,så carola jag är säker på att du kommer få ett fantastiskt liv och en jäkla snygg Karl snart som uppskattar dig för den du är .

 3. Tina

  Jag kan bara inte förstå!? Om nu P och hans familj sitter och läser din blogg och kommentarer, har dom inte ens en liten gnutta skam i kroppen?? Vad är det som är så viktigt för dom så att dom måste förstöra barnens liv, och ditt Carola? Ser han inte själv vad han håller på med? Är han 5 år och vill vinna en sandlådsfight? Även om du inte skulle skriva om något annat än skola , träning och barnen så kan ju till och med en blind läsa att P är en skitstövel! *Spyr lite rutten sylt*

  Kram till dig Carola <3

 4. Elin A

  Nä fy vilken hemsk människa ditt ex är, känns som han bevisar det gång efter gång! Borde verkligen se till att ta sitt ansvar för sina barn han varit med om att sätta till världen.
  Synd avståndet är så stort till dig Carola annars hade jag gladeligen hjälpt till med barnen och skalat dina potatisar:)
  Stor kram till dig och den underbara MAMMA du är till alla dina barn <3

 5. Neta

  Men var är dina rättigheter och vem för dom? Vem pratar med honom om att han inte får göra som han gör med eftertryck? Kort sagt så ska du inte gå på sånna här möten utan att ha ett eget juridiskt ombud med dig.
  Vad är vitsen med en blogg om man inte ska skriva om det som händer i ens liv? Har man ”betett sig” så får man väl stå för det han är ju i sin fulla rätt att blogga också om han vill.
  Nej skriv du, så länge du inte förtalat utan bara talar om så skriver du vad du vill.

  Det är barmark söderöver så du behöver nog inte vara så orolig om det nu inte kommer en ny Egon eller nåt.

  Carola: Jag undrar samma sak. Utan att bli anklagad för att vara bitter edyl, så har jag insett att det är förbannat orättvist. Han gick, och han lämnade barnen hos mig, men ändå så har han alla rättigheter. Jag har bara skyldigheter. Det är på fullaste allvar, och det är skit. Jag kommer strida så länge jag bara orkar, och sen ännu ett tag till för så här ska det inte vara.
  Ingen har hittills, gett honom den utskällning han behöver, och jag tvivlar på att jasägarna han omger sig med någonsin kommer ens yppa något. De ägnar dagarna åt att låtsas som att det inte finns något problem. Så kan man åxå lösa saker…eller;)?

 6. Eva-Lena

  Självklart att X.et vill sätta munkavel för det kan störa hans företag det kan ju bojkottas (jag gör det)!!! Är så tråkigt att vissa bara är egon och inte tänker på det man faktiskt har fixat till världen = era barn som nu automatisk är märkta (är själv ett sånt barn). Jag beundrar dej Carola och använd oss läsare för att komma igenom detta trauma. I slutändan är det du som ä den största segraren!!! STYRKEKRAM till dej och dina härliga ungar

  PS Carola kolla hemförsäkringen om det finns rättsskydd för skilsmässa!!!

  Carola: Såklart gällde försäkringen allt utom det…gahhh. Men det löser sig ändå. Tror jag:)
  Ja givetvis är han rädd för att nån ska konfrontera honom…tänk så hemskt. Och det är vad jag önskar att någon skulle göra, eller alla han möter, så det kanske ramlar på plats där inne, och insikten om att han gör så fel infinner sig.

 7. Frida

  Har en aning om vad du går igenom. Har själv setat i både familjerätt, hos BUP och i tingsrätten med en Karl som fattar nada. Som skyllt på mig, barnen, anhöriga….you name IT, för att han själv inte tagit ansvar för eller haft något umgänge med sina barn. Ville straffa mig genom att inte ”hjälpa mig” med barnen. Idiotiskt. Dom är stora nu, 18 och 20, men har fortfarande inte mycket till övers för sin far trots hans otaliga försök att nu köpa tillbaka deras förtroende.
  så mycket de här papporna går och har gått miste om, fina ungar som skänker så mycket glädje och kärlek. Så mycket smärta de istället orsakat för barnen som är helt oskyldiga till allt som hänt. Vad vill jag då säga med detta? Jo, stå på dig, använd din blogg till vad du vill, du är stark och du är närvarande, du finns där 24/7 för dina fina barn, dom vet det och du vet det och han som försvann vet det.
  Glöm aldrig det i all soppa, det är så lätt att börja anklaga sig själv och vända ut och in på sig själv för att få allt att fungera och för att han ska bli nöjd, Men kom ihåg att det viktigaste är att det ska funka för barnen, och dig. Det är ni som delar vardagen

  Älskar din blogg och beundrar dig för Hur fint du roddar ihop vardagen med så många barn. Vi hade fem hemmaboende barn för några år sedan och det var en utmaning.
  Kram på dig

  Carola: Tack <3<3<3 Jag vet att jag har rätt, men lik förbannat tvivlar man ibland, eller tappar orken, för det är så jobbigt att slåss med nån man älskat och nån man alltid tyckt lika som. Men jag tänker aldrig ge mig, så är det bara. Det borde han begripa, för sån är jag, det är ingen nyhet;)

 8. Anna

  Till P; du stack en natt. Berättade/förklarade inget för Carola eller dina barn. När barnen vaknade på morgonen var du puts väck. Du övergav dina barn.Och stack på långsemester med en ny kvinna utan ett ord. C tar hand om alla barnen dygnet runt. Du träffar dem 2 ggr i månaden. 2 ggr i månaden!!!! Det gör dig till en icke far. C tar hand om allt medan du gästspelar i dina barns liv…..Skäms på dig. C förtjänade en förklaring efter 27 år.

 9. Helena

  Det märkliga i såna här situationer är att du som skriver om hur ni har det, görs till boven när det var ditt ex som en gång gick sin väg. Att vrida och vända på vem som säger ditt eller datt när det är du son får ta smällen pga deras pappa tröttnade på familjen och ville göra något annat, hade träffat en annan. Varför ska då fokus ligga på dig och dina förehavanden. Oavsett vad du skriver och vad du får för hejarop av oss som kommenterar, bär du och barnen sorgen och förlusten. Jag blir tokig på att du plötsligt är ” skurken” och inte ska få blogga. Om du slutat blogga, bara la ner bloggen, skulle han gjort annorlunda då eller? Jag bara undrar? Det kallas för känslomässig utpressning.
  Kram och sov gott

  Carola: Ja exakt, skulle det ändra något? Han behöver en syndabock och bloggen är jättebra att skylla på. Jag är ännu bättre för jag har ju helt uppenbart varit en häxa. Oj så han har lidit. Stackars honom. NOT. Jajamen jag är automatiskt den som hamnar i underläge, för jag är ju försmådd och vill då såklart hämnas genom barnen? Varför skulle jag det? JAG älskar mina barn och vet att de skulle vara de enda som förlorade på det. Men så är utgångspunkten hos alla. Sverige är ett modernt och jämställt land, my ass.

 10. Carina

  Det vore nog lugnare om han tog sin ”nya” och sin mamma och drog till Thailand. Sen kunde dom ju öppna ett syltföretag där,finns väl mycket att göra sylt på där. Detta var bara en tanke,men som det är idag så är han ju inte mycket att ha för barnen heller. Sedan verkar ju instansen bara gå efter hans önskemål,det är alltid du som får på skallen,fy för det fega kräket. Det är ju tur att du är så duktig med allt,hur skulle barnen ha det annars? Många kramar till dig och barnen<3<3

  Carola: Ja, haha, det vore det. På alla sätt och vis:) Kram<3

 11. Mariahusetfullt

  många styrkekramar Carola. Jag tycker du är oerhört stark. Jag tycker även att du visar stor respekt till honom ant större än du behöver. Du måste ju få skriva om dina upplevelser och känslor – dom är ju dina. Det är din blogg och jag tycker inte att du har hängt ut någon. Utan du skriver väldigt respektfullt. Vill man klaga så hittar man alltid något att klaga på. Stå på dig!! Du är absolut bäst 🙂
  / Mariahusetfullt

  Carola: Tack! Jag tycker ju att jag varit rätt snäll, jag har berättat om mina känslor och inte så mkt mer,. Skönt att få höra att det är fler som upplever det så:) Kram <3

 12. christel

  Hej!jag läser allt du skriver och förundras över hur stark du är.jag lever lite i samma sits som.du och jag säger bara vilka ruttna varelser det finns till karlar i vårt land :-(. Man måste ju få säga att man tycker att saker är jobbiga.Hoppas som många andra här att Du snart får lugn och ro.och att barna dom kommer ju förr eller senare se vilken skit han är.i mitt fall har pappan flyttat men efter flertalet damer bakom min rygg och säger till barna att det är.jag som inte tycker om han eller barna längre.man kan ju inte förlåta oförlåta snedtramp gång efter gång.en stor kämpa kram från mig christel

  Carola: Kram och tack <3

 13. Susanne

  Trodde vi hade demokrati och att man får skriva precis vad man vill. Pinsamt att de ens tar upp det mot dig. Han kan ju också börja blogga om han vill. Fattar inte att alltid männen ska hållas om ryggen och att det alltid är så synd om dem stackarna som är pappor. Och att de är såååå duktiga som tar hand om sina barn och till och med är pappalediga. WOW och så kan de skita i sina barn bara man betalar underhåll och träffas några timmar i månaden. Nej du Carola har ALL rätt att skriva precis vad du vill, låt de inte tysta dig. Eller säg så här; jag är tyst om du ger oss huset, annars skriver jag bara sanningen.

 14. Anita

  Hej!
  Mycket tragiskt att ditt ex. inte förstår att han är den stora förloraren, fattar inte hur en människa kan bete sig så varken mot dig eller barnen. Måste säga att jag beundrar dig en bättre mamma skulle dina barn inte kunna ha. Massor med styrkekramar till dig du är bara bäst.

 15. Ann.B

  Hej!
  Oj vad konstigt sagt!
  Han ska alltså få bestämma vad du ska skriva/säga eller inte?
  mkt konstigt!
  Tycker han borde ha börjat mötet med att tacka dig för den respekt du visar honom .
  Är säker på att du har så mkt att berätta om hur illa allt varit och är,men väljer att inte göra det.<3
  Nä han borde vara tacksam………..

 16. Malin

  Jag brukar inte kommentera annars men har följt din blogg så länge jag kan minnas. Men nu kan jag inte låta bli längre för jag tycker att ditt så kallade X har gått för långt. Han har ingen som helst rätt att försöka styra och bestämma över dig med vad du får och inte får göra för att försöka komma i bättre dager själv. Även om du inte skrivit om mötena innan heller så är det din blogg och du har all rätt att skriva precis vad du vill i den. Han gjorde sitt val när han valde att lämna er utan ett ord till vare sig dig eller barnen, och då får han ta sina konsekvenser av sitt handlande. Om det är till någon tröst så kan jag säga att den enda som kommer att gå förlorande ur det här det är han. Och jag kan lova dig att det han gör mot dig och barnen det kommer han få tillbaka många gånger om på ett eller annat sätt det är det som kallas Karma. Tycker du är så otroligt stark som person för det är inte många som klarar av en sån här situation som du gör med bravur. Stå på dig Carola jag hejar på dig och barnen 🙂

 17. Mormor

  Hej fina du , mycket märkligt att du ska tiga och inte få skriva om detta.
  Jag tycker att du ska påpeka att vi har en lag i Sverige tryckfrihetslagen, men det har säkert inte den andre sidan vetat om hihi ,
  Känner inte din man ,men var finns ansvaret
  Påminn den andre sidan att det finns en lag som heter föräldrabalkslagen, be din före detta och hans ombud att läsa denna. Kram

 18. Helena

  Jo jag undrar VEM som sade att du inte fick blogga om mötet? Var det Perra eller de på instansen? Jag kan förstå att det är känsligt ja men har du inte din fulla rätt att skriva vad du vill? Jag antar att detta handlar om huset och därmed din och framförallt barnens framtid…får du verkligen inte skriva om det eller din oro kring det? Vore fint om vi läsare fick reda på varför någon belagt dig med munkavle och om det håller juridiskt. Kram❤️

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Det var väl ett önskemål från honom som framfördes av personalen med eftertryck, lite som när man blir uppläxad för att ha gjort nåt dumt;). Det gäller inte huset, och det är inte juridiskt hållbart. Jag tänker inte vara tyst men jag väljer mina tillfällen…:)

   1. Karin

    Tänkte att det kanske är så att om mötet rör er relation och umgänge mm så har säkert personerna uppfattningen att det du skriver på din blogg inte påverkar relationen i positiv riktning. Det kanske var deras professionella uppfattning att ge ett råd att fundera på vad utomstående behöver veta?

    Carola: Men då undrar jag om alla får samma direktiv, för annars känns det lite orättvist;) Jag begriper ju att det inte är till min fördel och bloggar inte om det, men det sas i en rätt anklagande ton..

    1. Karin

     Förstår det. Man kan ju undra. Antagligen ger de väl råd utifrån varje situation. Någon kanske går råd att inte dra in barnen, någon annan att inte blogga och en tredje att försöka att intesabotera umgänge. De vill nog bara hjälpa till och medla.

 19. Annika K

  What?? Haha jahaja så han har en snok ute.

  Då så Perra.. Då är dessa ord till dig:
  Hörrödu! Ta ditt djävla ansvar för barnen.
  Du må vara oense med C. Men dina BARN har fan inte gjort dig ett skit.
  Se nu fan till att de har det bra. Såsom boende, umgänge mm mm mm.
  Du tog ditt pick och pack och gick. Uselt… såååååå uselt!
  Djävla ynkrygg!

  Till dig Carola:
  Stå på dig tjejen! Ta ingen skit! <3 <3 <3

  1. MY

   bät att du skriver till fd. svärmor, nog betydligt större troligen att det är hon som lusläser och rapporterar (objektivitet är nog inte att förvänta sig) till sin son.

 20. Sandra

  Vad fin hon är, Trixie!

  Tack för tipset på mousse! Det ska jag testa!

  Håller med ovanstående, du balanserar fint!

  Kram!

 21. Karromall

  Mäh! Vilket trams… Du har ju inte ens ”slagit honom under bältet”, så att säga. Och man får ju alltid beskriva sina egna ”upplevelser” iallafall, så länge det framgår att det är just ens egna upplevelser man beskriver och inte hävdar att det ska vara någon form av fakta (även om man egentligen tycker att det är det), då har man ju inte ens förtalat någon eftersom alla vet att upplevelser är högst personliga.

 22. Lilian

  Jag läser din blogg varje dag och tror bara att jag kommenterat en gång tidigare,men idag kan jag inte låta bli.Vet inte karlslusken ( ex:et)att vi har yttrandefrihet ??? Jag tycker att Du har varit förbaskat tolerant och skrivit väldigt lite om detaljer i det elände du utsätts för.Kanske snart läge att skriva om hur allt verkligen gått till.Skulle slusken må dåligt av det så är det bara i sin ordning att också han får må skit.Tänkte skriva några väl valda ord till honom (Tydligen läser han här ) men det blir en annan gång. Stå på dig Carola !! Kram

 23. Birgitta

  Hej Carola!

  Man blir så trött. Vilken krake till karl. Att han inte skäms.Bär sig åt som en rutten fisk. Att han vågar visa sig ute.Tror att han inte kan med att du klarar av att ta hand om barnen själv. Trodde kanske att du skulle gå under. Du pluggar och går på gympa dessutom. Dig kommer det att gå bra för i fortsättningen.Men inte för honom. Sånt är livet.Kramar

 24. Ulrika

  Hej!
  Visst har du en advokat? Det finns advokater som specialiserat sig på just familjerättsfrågor. Jag fick god hjälp av en sådan vid min skilsmässa när det blev konflikt om hus, bil och lån. Jag kan inte regelverket vad gäller om man kan få hjälp från samhället för att ha råd till advokaten. Det kan ju dock räcka med att anlita advokat bara ett par timmar för att få info om vilka rättigheter man har.
  Ja, du… jag upphör aldrig att förvånas över människors uselhet. Jag hoppas att det löser sig snart så att du kan få lite ro.
  Kram,
  Ulrika

 25. Pillan

  Nu får det vara nog! Vilken jävla nolla han är! Pinsam människa, riktigt pinsam! Många styrkekramar till Dig Carola och Dina underbara barn!

 26. Malin på Öland

  Hej! Skriv vidare, yttrandefrihet råder…
  Jag bor på Öland och tycker (såklart) att du/ni ska åka hit nångång 🙂
  Bron är 6 km lång så den kör man över snabbt. Sen är ön 14 mil lång och jag rekommenderar södra änden. Välkommen!

 27. Fia

  Ossoami blir nog super till dina pojkar. Vi har ett par som vi älskar. Enda kruxet är att på spinkfisen ramlar de av även när man knyter 🙂
  Och vad gäller den där andre, jag hoppas att han aldrig inser vad han gjort, för sin egen skull ,för hur ska han kunna leva med sig själv då. Barnen har redan förlorat honom så den sorgen finns redan tyvärr.
  Kram <3

 28. Karin

  Sicken Jöns-Putt! Hans måste allvarligt slagit i huvudet någonstans! Det är så lågt att jag inte hittar ord för det. Blogga på Carola. Du skriver så bra och vi är så många läsare som är med dig. Önskar dig all lycka till!

 29. Nina

  Aha det finns alltså en snok härinne som håller koll och vill styra lite då alltså! Vad händer om du gör precist tvärtom då? Är helt novis om detta ämne, men alltså va fanken har han för hållhake?

 30. Karin

  Hopp och hej! Vi har yttrandefrihet i det här landet, t o m en ganska stark sådan i och med att den är inskriven i vår grundlag. Så det är ju bara ett jädra påhopp att säga att man inte får skriva om saker och ting! Kram och all heder åt dig!

 31. Anne

  Å Carola mitt hjärta svider för dig.. Du är en sån kämpe och jag beundrar dig massor. Skickar dig en varm kram och en bön om att förhärdade hjärtan skall kunna förändras. Jag kan bara inte fatta..

 32. Anna T

  Läser någon din blogg? Hmnm
  Av vilken anledning då? För att hålla sig uppdaterad om barnen? Eller för att kunna styra ditt bloggande?….
  Fjant.
  Tycker du hanterar ditt bloggande kanonbra, ja förutom då att jag aldrig kommer i säng om kvällarna, ligger å väntar på nytt inlägg 😉 även om jag oxå är en nattuggla som avskyr tidiga mornar.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing