Allmänt

Min ytliga sida:)

Jag har rätt så god självinsikt, om jag nu får säga det själv;)

Jag vet att jag inte direkt kvalar in i kategorin Skönheter, utan snarare hänger i Gå och dra en påse över huvudet-kategorin;)

Men, man lär ju försöka göra det bästa av vad nu Gud ( och föräldrarna) gav en, och därför tar jag väl hand om min yttre. Not. 🙂

Jag är så jäkla kass på att kladda in olika krämer i nyllet, packa in håret eller vårda mina naglar. För att inte tala om sminkborttagning…orka;)

Men jag hoppas ändå att jag ska vakna varje morgon och se ut som en milliondollar bucks, och varje morgon undrar jag vem fan eländet i spegeln är;) ?

 

När  Linda, ringde och sa: ”Hörru, kom hit nu så jag får sätta dit lite fransar på dig, så du blir snygg och kan flörta lite i sommar”, så insåg jag ju att den där feel like a million dollar bucks, var inom räckhåll, så vi bestämde en tid, och idag var det dags.

Linda finns på Nails Uppsala, som ligger rätt nära stationen, på Norrtäljegatan, och hon är sjukt trevlig, såklart. Jag umgås bara med trevligt folk ♥

Jag parkerade bilen vid Sivia torg, och traskade sista biten, och sen tillbringade jag nästan tre timmar på rygg, medan Linda satte dit frans efter frans. Vi har mycket att prata om så tiden går fort, det var svårt att tro att det faktiskt tog runt 2,5 timmar.

Håll i er nu….Jag har korta, och ta mig sjutton spikraka små ögonfransar, som dessutom inte stannar kvar i den fina böjda formen om man använder ögonfransböjartången. Men skåda hur man kan fuska! Märk väl att översta bilden till vänster är FÖRE;)

före ögonfransar

Och innan ni garvar läppen av er, försök själva fota era ögonfransar!!

ögonfransar

De är så jäkla snygga!!

Inte för långa utan väldigt naturliga. Patricia var väldigt imponerad över just det, att det såg så riktigt ut. Hennes fransar ser ju ut så här på riktigt….skitunge ♥

Corrinda tyckte att jag väl kunde fixa ögonbrynen åxå….skitunge där med ♥

( men det gör ju så djävulusiskt ont..)

Det är tur att man kan redigare sina bilder….den här ser ju rätt ok ut, eller hur?

föreögonfrans2

 

Och så här såg den ut innan jag beskar den;) Jag svär mig fri från eventuella koppar kaffe som tappas i knät, eller sätts i halsen, speciellt ni som läser bloggen på morgonen och inte hunnit vakna än;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snyggo;)

Undras varför jag inte har nån ny snubbe, med den här som profilbild på alla dejtingsajter, haha;) (skojar!)

Fattar inte, alla borde ju liksom springa benen av sig;) Vilken kran….;) Och conehead;)

I badrummet ser mina ögon ofta gröna ut, det är gult kakel där inne, så kanske skulle jag klä mig i gult för att få den färgen annars med? Problemet där är bara att jag inte gillar gult. Jo på solen, men inte på kläder. Speciellt inte MINA kläder, andras har jag inget problem med:) Mina ögon är sådär att de anpassar färgen efter omgivningen, men jag har alltid velat ha min syrras bruna färg. Eller gröna. Men har mest blåaktiga.

Jaja. I-landsproblem.

Men, ett är säkert och det är att oavsett färgen så har jag nu de där milliondollar bucks ögonen på morgonen, och resten av dagen! och jag tror att Linda just skapat ett beroende:)

Ett beroende jag är helt okey med:)

Nå, vad gör ni för ytliga saker?

Jag funderar på vad mer man kan fuska med, lite botox, restylane, hårförlängning och naglar kanske? Lite implantat och fettsugning? Fast just nu är jag extremt nöjd, och gå runt här hemma och viftar på ögonfransarna:)

 

När jag kom hem sen, så var jag inte riktigt i fas med att det försvunnit så många timmar, men fick ändå gjort lite. Pappa och mamma har grävt upp sin rabarber och kom hit med den, min har varit så ledsen i alla år så det var läge att skaffa ny. Men nu var den minsann i prima form, så den fick stå kvar, och så grävde jag ner fem olika knölar, och kommer drunkna i rabarber:) Men….tadaaaa, jag vet en jäkligt god bål…;) ska se om jag får tag i receptet:)

Sen läste jag en bok, skolbok, och då låg jag i sängen och läste, Jamie kom och kröp upp och….tvärsomnade.

jamie

Jag läste klart, och han sov som en gris, och sen var det dags att laga mat. Jag borde ju ha väckt honom, men det var så mysigt så det struntade jag i.

Lagade lite mat, köttbullar till kidsen, och falafel, linsbiff och bönpasta till mig, och Patricia. Bönpastan var ju god ju! Jag är så jäkla less på pasta och ris, så det här kommer bli ett kalasbra alternativ. Linsbiffarna får de behålla på affären, men falafeln funkade. Är det kanske enkelt att göra själv?

Sen bokade jag tågbiljetter till Hola, vi ska dit igen, för sista gången 19 maj. Jag åker samma tåg som Clara, och vi vill ju sitta intill varandra, det finns inga sittplatser i bistron, och det är ju roligare att snacka än sitta ensam. Det är alltid samma cirkus när vi ska försöka boka platser bredvid. Man blir utkastad från Sjs hemsida för att man inte varit aktiv, ibland efter två minuter, ibland en kvart… Till sist fick vi ihop det:)

Den här gången ska vi till Skulegrottan, heter den så? Vi får välja på att vandra, eller klättra med utrustning, och om någon har koll, berätta:)

Jag har aldrig klättrat med utrustning, och är en aaaaaning ( rätt ordentligt) höjdrädd, men vafan, klättra lockar! Men, är det för avancerat? Jag har sett den där grottan från vägen, och det ser ju inte ut att vara värsta Cliffhanger iaf?

Klättra ligger på min Att lära mig -lista:)

 

Sen hamnade jag här, med datorn och en katt i knät, och nu ska jag gå och sova.

Träna i morgon, och sen beta av plugget lite till, jag har iaf gjort en plan:)

Vifta med ögonfransarna lite kanske….;)

Nu ska jag sova!

Natti natti 🙂

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Anna Skogsberg

    Utsikten från grottan är to die for. Har bara vandrat upp men får man chansen tycker jag helt klart du ska klättra. Kram

  2. Maria

    Använd lila färg, så ser ögonen grönare ut ;-). Åtminstone med lila ögonskugga.

    Carola: Fast när den här morsan målar lila på ögonen ser det ut som jag fått stryk;) Kanske, ( hehe) gör jag nåt fel;) får prova igen.

  3. Anna Voltaire

    Väldigt fina fransar. Naturligt är grejen! Och smörj inte in dig för guds skull, då blir man rynkigare, helt säkert! Det är helt onaturligt och DYRT. Jag gillar att du inte räds att fota dig med näsan PÅ linsen, känns väldigt jag..;)
    Sexbarnsmorsan med ruftigt hår och orakade ben…

  4. EvelinaH

    Klart du ska klättra! Det är helt fantastiskt och det finns olika leder att välja på. Det är en helt fantastisk upplevelse! Utsikten är magnifik så ta med kameran och hoppas på riktigt fint väder 😀

  5. Lisa

    Hm, ytliga saker jag gör för mig själv,typ inget haha
    Önskar att jag orkade och hann smeta på mascara åtminstone..
    Men innan jobbet är det så mkt som behöver grejas med hemma..
    Och samma när jag kommer hem, städa, laga mat och lägga dottern..
    En extra dag på helgen.. Ja tack.. 😀
    Men jag hade gärna velat fixa både naglar och ögonfransar, mina naglar har avskavt nagellack som dottern målade på förrförra helgen 😉 <3

    Riktigt fina fransar hon ordnade på dig 🙂

  6. Lina

    Jättefina fransar, jag gick till en salong och gjorde mina fransar för snart 2 år sen och det var ju hur snyggt som helst och man såg sminkad ut fast man inte var det (hur bra är inte det?) men sen uppstod ju det lilla problemet att jag var kass på att boka in återbesök med jämna mellanrum så det resulterade i fransar med ojämna mellanrum istället 😀

    Är kass på smink och allt som har med skönhetsprodukter att göra men nu i sommar kanske jag ska göra en fransförlängning och en manikyr bara för att det är så snyggt.

    http://www.diningandcooking.blogg.se

  7. Sara

    Klart du ska klättra!!!! Oslagbar upplevelse!!! Skuleberget har den största via Ferrata anläggningen i Sverige. Grym adrenalinkick och magisk utsikt!!! Har du inte redan gjort det, kolla in deras hemsida http://WWW.viaferrata.se
    Ser framemot att få läsa om din upplevelse.

    1. Anne

      Vilken otroligt intressant sida. Här fanns allt för att kunna ta ställning. Roligt att kunna kika in i en okänd värld!

  8. Nina

    Jättesnygga fransar! Tänkte också på dina bryn, plocka och färga lite, ögat får en helt annan inramning… 🙂 Pöss o kram

  9. Sara

    Du är fin som du är. Slank vältränad och framför allt trevlig rolig snäll och ärlig. Din personlighet är nog mycket attraktivt för män med hjärna. Botox och sånt skit förknippar jag inte med dig. Upplever dig som jordnära och sund. Vi kvinnor har sådan press på oss att ständigt vara unga och vackra medan männen kan nästan se ut och vara hur gamla som helst.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting