Allmänt

Min nya kärlek :)

Jag har varit tyst tillräckligt länge nu, det är inget att hymla om, man ändrar sig och byter preferenser helt enkelt. Jag har skaffat mig en ny vän 🙂

Han heter Dino, och vi umgicks officiellt och offentligt för första gången i går, och det lär inte vara sista gången, för wooow vilken pärla! En enkel men förhoppningsvis pålitlig vän, någon man kan lita på i ur och skur, men mest solsken kanske;)  Lättstartad och sen tuffade han bara på, och inte att förglömma hur lätt det hela blev på en gång! Min gamla känns som en betongsugga i jämförelse.

Det snackas mycket om att man inte kan köpa sig kärlek, men alltså…jo, det kan man:D Han var värd varenda krona, och även om han kommer vara en aning mer dyr i drift än min förra så får det vara värt det. Efter vår provtur igår kan jag knappt vänta tills vår nästa dejt.

I present to you, Dino:)

dino stiga gräsklippare

 

Stort tack till killen på Jula som såg till så att jag hade allt jag behövde för att bara kunna starta och köra, jag hade ingen koll på att man skulle ha olja i den…:/ och det hade varit surt att behöva åka tillbaka.

Det här med att dra fint i snöret EN gång och så startar den, det har jag aldrig varit med om..Min gamla behövde ganska många ryck, och jag har gjort illa mig ordentligt ett flertal gånger, för att inte tala om hur jäkla tung den var. Det insåg jag först när jag skulle flytta på den för att parkera Dino ( jo den heter så, inte jag som bestämt utan Stiga) Den här väger 23 kilo och rullar lätt som en fotboll, och jag blev inte ens svettig. Jag som brukar se gräsklippning som ett fyspass, får nu hitta något annat pulshöjande för med den här är det som att dansa vals:) Inte fick jag ont i handlederna heller, det brukar göra rejält ont annars:)

Jag hade bestämt mig för Biltemas och var på väg dit när jag kollade Jula en sista gång, och då var ju den här veckans vara  och nersatt 800kr. Det är en Stiga och de ska ju vara bra så jag ändrade mig på en sekund. Priset skiljde 200kr. Nu köpte jag till ett tjusigt överdrag åxå och sen ska den faktiskt få bo i garaget på vintern, inte under granen. Måste rensa lite jäkligt mycket där inne först bara;)

Så nu hoppas jag att den här kommer att vara en god vän i många år framöver.

Jag önskar att jag var sponsrad, men det är jag inte:) bara väldigt glad över att inse att det var bra på många plan att byta gräsklippare, jag ska inte behöva släpa och slita i onödan:)

 

Jag mår bättre idag, igår var det bara bättre i halsen men snuvan var värre, men nu börjar jag se att det finns hopp om livet;)

Kanske skulle börja fundera på att dejta på riktigt åxå, inte bara dejta stålkillar;) Haha.

Nä, men nu ska jag ut och se om det blev så blött av regnskuren som kom nyss att det inte går att klippa baksidan…jag hann inte klart igår innan syrran kom och det var dags att börja med middagen. Dino ska vara extra bra på lite för långt och blött gräs så det kan funka:)

Vi borde höras senare!

bye bye

Kommentarer

  1. Marre

    En sann och trogen kärlek som inte kommer att svika dig och dina barn i första taget. Gräset är inte grönare på andra sidan! Eran kärlek är äkta och kommer varken luras eller bedra utan pålitlig.

  2. Monica(en annan Monica)

    Skönt med han som fungerar och bara ett ryck i snöret, ha, ha. Lycka till i sommar med semesterflirten!

  3. Kristina Å.

    Ha, ha! Du är skön du Carola, nu lär du få se rubriken i Hänt extra eller nån annan skvallertidning. Grattis till nya kärleken då

  4. russintanten

    Hej! Så bra att du skaffat en ny och lätt gräsklippare. Tänkte på dig idag,för vi sålde vår gamla åkgräsklippare idag. Vi gjorde en granne överlycklig,även om det var en del att rätta till på den.Tänkte ett tag skriva i annonsen: Gammal trogen gräsklippare söker nytt hem. Synd att vi bor så långt ifrån varandra,skulle varit roligt att träffa dig och prata mer personligt. Ha det bra. Russintanten

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting