Okategoriserade

Jag vet att ni saknar mig :)

eller jag hoppas det iaf 🙂

JAG saknar er hur som helst! Sportlov = svårt att få låna ungarnas dator.. Min är fortfarande hos doktorn. Men hoppet stiger 🙂

Ta i trä!! 

Hörrni, i morgon ska jag och bossen för elektrikern åka och shoppa:)

Det känns lite märkligt att köpa kyl, frys, diskmaskin, micro och kaffemaskin sådär på första dejten 😉

Men nånstans ska man ju börja, hehe.

(Nej, han är inte singel, och fick han välja tror jag inte han skulle välja detta, det kostar definitivt mer än det smakar för honom)

Det blir bra.

Bra vore det åxå att VETA om det kommer gubbar och ska jobba kl 8.00 eller om man kan sova.. I morse klev jag upp 7.45, vi har sportlov och ingen annan rörde en fena förrän tio typ:/

Kom nån? Nope. Klev jag upp i onödan? Japp:)

Tänker jag kliva upp i morgon?? Nja. Men Murphys lag säger ju att sover jag så kommer de, är jag uppe skiter de i det. Jaja, i morgon ska jag ändå iväg ju, men sen får de lov att förvarna. 

Jag ska sno åt mig datatid i morgon, får ställa mig på kö för en timmes surf som alla andra nu ju.. Hinner man inget på direkt 😉 

Nu ska jag knoppa, men ville bara att ni skulle ha lite att läsa till morgonkaffet 😀

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Annika

    Apropå Murphys lag…. Ibland kör jag med magiskt tänkande och tänker: Om jag ligger kvar så dyker d garanterat upp (om man vill att d ska komma!) eller typ: Om jagduschar/går på toa etc. så ringer säkert de där en väntat samtal ifrån hela dan…

  2. Russintanten

    Sista gången jag tittade in var kvart i ett i natt, Men ingen Carola då heller. Nu hoppas jag att du har fått nya fina och fungerande köksmaskiner. Ha en bra dag och hoppas att du får sovmorgon i morgon.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing