Allmänt

Det sekretessbelagda….;)

Jaha så har vi kommit fram till fredagkvällen 🙂

Fast först, bilden på lilla fina goa Ebba, Idas lilla bebis som tydligen inte kom med i förra inlägget… För söt för att inte visas:)

http://idaochwilmis.blogg.se

Orkar inte, så jäkla fin unge ♥

 

Nåväl, när jag kom hem från mässan, efter att ha sovit en timme natten innan och klivit upp fem så bestämde jag mig för att en stödvila var av nöden tvungen, och så blev det.

Sen dusch och spindeljakt osv:) och sen gjorde jag mig i ordning medan kidsen lagade mat. Älska delegering:D

Jag såg på instagram, ett frisörtips som jag testade inför Alcazar.

Man tvättar håret, fönar det och sen tvinnar man det runt BH-banden och så låter man det vara typ en kvart eller så. När man tar ut den så voila: Spänstiga lockar som håller:)

Ja samma bild som flera dagar nu;)

carola wetterholmBh-lockar, inte illa:)

Jag är för det första inte så bra med lockpinnen/locktången/fönen/plattången men även om jag får till det så håller de inte, även om jag sprayar. Eller inte sprayar:) De rasar ner efter en stund och sen ser håret ut som en jäkla risbuske. Men de här ♥ Bara tvinna, vänta, fixat. Och de håller hela kvällen med lite spray:)

Man sminkar sig lämpligen medan man väntar på att lockarna ska svalna. Multitasking:D

Efter tacos så äkte vi hem till syrran där hon quickfixade och sen buss ner på staden.

öl

Möttes upp med boysen på Interpol,, och trängde ihop oss med dem, Fotbollen började, men det var ju en riktigt tråkig match, så vi snackade mest. Om jakt, tung svensk litteratur och politik. Och börjas det pratas politik då hänger jag inte med;) Så tråkigt, jag vet att det är viktigt men fy fan vad det är boooring. Jag vände mig mot de som snackade om annat i stället, bra med stort sällskap:)

Det var en jäkla massa killar i fredags, fyra för att vara exakt, och nån vi inte träffat förr. Alla jättetrevliga såklart.)

Sen ville vi spela shuffleboard, men det var kö, så i väntan på ledigt bord så spelade vi fotbollsspel i stället. Jag är helt klart inte så himla bra på sänt här, men vafan, jag är skitbra på att dricka öl och snacka:) Man har olika skills helt enkelt. Till sist blev bordet ledigt och vi spelade shuffleboard. Jag vet ärligt inte vilka som vann, vi spelade i tre lag, men jag gör som jag blir tillsagd och skickar iväg de där små puckarna på order. Funkar bra, men vore ännu bättre om de stannade där jag ville;)

Spegeln inne på toa är så snygg:)

carola wetterholm

En av killarna avvek, att bo på landet har sina nackdelar med bussar;) och efter ett tag avvek nästa, han skulle visst ut och svira även dagen efter.. Palla:)

Vi fyra gick vidare till O´Connors, där det var nån trubadur, eller två kanske…? Jag gick på den toa som är i andra änden av lokalen och som syrran bestämt hävdat att den inte finns;)  Och när jag kom ut därifrån så kom nån snubbe och ville snacka, men alltså då såg jag ett bekant ansikte:)

Sussie! En gammal kyrkismamma, som jag inte sett på jättelänge, åh vad roligt det var att ses igen och vi stod och snackade eller skrek, varandra i öronen en lång stund.

Så bra är jag på att ragga alltså;) hehe, väljer en tjejkompis framför en snygg kille..

Lite senare sprang jag in i två andra kompisar, en lärare på ungarnas skola och ännu en kyrkismamma. De tyckte jag såg så glad ut, och det var jag ju:)

Happy happy 🙂 för just inget annat än att vara ute och snacka och dricka öl och träffa folk:)

Det är härligt på O´Connors, det är en irländsk pub och skön stämning.

Givetvis stängde vi den:D

Taxi hem, det var alldeles för jäkla svinkallt för att gå och dessutom hade jag inget sällskap.

När jag kom hem var jag så jäkla trött att jag bara klev ur alla kläder och sen klev raka vägen i säng, med smink och utan att borsta tänderna. Det gör jag aldrig, men jag var tröttare än tröttast::)

Vaknade vid halv elva, och var upp en sväng men ingen annan var ju uppe så jag kröp i säng igen, och där stannade jag sen länge:D

Jag gjorde inte många knop, men det gjorde igen annan heller. De spelade dator och kollade på Youtube och var rätt sega. De klev ju upp fem dagen innan de med.

Framåt kvällen så frågade de om vi kunde äta pizza och det var jag inte sen att haka på:)

Corrinda tyckte att jag kunde gå ut och svira varje helg för det var så bra ju, då fick de pizza;)

pizza

 

Jag packade upp lite goodiebagar från mässan.

IMG_2732

IMG_2730 IMG_2729 underbara barn
Jisses så mycket grejor:)

Sen packade jag ihop alla igen för jag orkade inte riktigt tänka:)

Ungarna gick till affären och köpte lördagsgodis och sen låg vi i en stör hög i soffan allihop och kollade på Marvels Avanger. Hulken, Captain America, Ironman, Thor och Loke, tja jag är nöjd:)

Sen såg Corrinda och jag The Grey, nån Liam Neesonfilm, som slutade vid halv tre eller så, och då var det hopp i säng.

Vädret var grått och tråkigt och passade perfekt att bara ligga och jäsa 🙂

Inte ens Doris ville gå ut mer än nödvändigt..

Och sen var lördagen slut och det blev söndag… snart är jag i kapp, men det kommer i morgon:)

 

Fast då får jag kärt besök, så kanske inte förrän lite senare på eftermiddagen.

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Sussi

    Ja så himla kul att se dig! Tycker vi ska ses snart igen och fika och prata utan att behöva skrika 😉 Det har ju hänt en del för oss båda sen vi sågs sist hehe 🙂

    Carola: Och innan jag hann svara på detta så sprang vi på varandra igen:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting