Allmänt

Påsktårta:)

God fredag på er:)

Jag tänkte att ni kanske är chockade och behöver något sött för att lugna ner er?

Min kollega Linnea, har lösningen, för kolla in denna: Holy smoke! ♥

linneasskafferiÄven om ni inte blev chockade av mina fantastiska inredningsbilder, så kan detta vara ett bra tips om ni vill baka till påsk:)

Det här är en Fryst cheesecake som ni hittar hos Linneas skafferi Och passar inte denna så har hon mängder och ännu mera mängder av bakverk att inspireras av:)

Faktiskt så är jag inte så dålig på att baka, jag tycker bara inte att det är så kul. Plus att jag ju har noll självbehärskning och lugnt kan äta halva själv. På allvar alltså.

Just cheesecake är en av mina stora favoriter, speciellt de här frysta, men just det är ju även det jag ogillar, och gillar. Jag har inte så bra framförhållning, vill jag baka vill jag smaka direkt! Inte efter minst fyra timmar:)

Men, å andra sidan så är det ju perfekt att man kan baka den i förväg, bara att ta fram sisådär en halvtimme innan.

Jag tror att jag faktiskt ska chocka ungarna och baka en, eller två sådana här till veckan som kommer::)

 

Linneas skafferi alltså, det är där det bakas.

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing