Allmänt

Kommentarer…

Ibland undrar man hur det är ställt med folk.

På det här inlägget, som jag skrev på fyraårsdagen efter att jag blev dumpad (alltså i februari)så ramlade det in en kommentar nyss.

 

Oändligt med fritid och cash
a@b.se
80.217.107.8
Du är inte så het på marknaden med den armada av ungar du producerat va ? Att själv vilja befolka världen själv är väll i och för sig inte något märkvärdigt, men som sagt det blir nog svårt att få någon arm man att vilja ha något stadigt… Får rysningar av tanken….

 

Jag kan inte säga att jag blir ledsen över vad idioten skriver, men jag blir lite oroad över hans (antar att det är en man, Eller man och man förresten, en mes är nog mer rätt, hehe) tajming.

Att posta den kommentaren under ett inlägg där jag lämnar ut mig känns mest bara plumpt och korkat. Elakt kanske.

Först skrattade jag rätt rått och svarade som sanningen är att RIKTIGA MÄN har inga problem med antalet ungar och att han dessvärre aldrig skulle ha någon chans;)

Men sen blev det en lite besk smak i munnen av just det faktum att han kände sig tvungen att trycka till mig med det här under just ett sånt inlägg. När man redan ligger på knä, så kommer det en spark till. Det är liksom sånt som kan få folk att bryta ihop. Det som kan vara den berömda droppen.

Det skulle kunna vara så även i mitt fall.. Skulle ha kunnat vara det som fick mig att lämna in handduken, om det vore så att jag kände mig ratad och inget hellre ville än att ha ett förhållande.

Men jag känner mig inte speciellt nedtryckt eftersom jag faktiskt fått väldigt många bevis för att det han skriver är hans egna inskränkta åsikt. Säkert fler än han som tycker så, men som sagt – de RIKTIGA MÄNNEN fattar att det inte är negativt med många barn utan tvärtom en gåva:)

Jag erkänner villigt att jag blev förvånad första gångerna det hände, men faktum är att män blir extremt imponerade ofta. Över att jag råddar ett fotbollslag själv.  Över att jag är glad och fräsch. Över att jag inte backar. Över att jag står för mina åsikter. Över att jag ser ut som jag fött noll barn.  Just detta imponerar väldigt mycket;) Och jodå det syns, men kanske inte vid första anblicken;)

Jag är inte singel idag för att jag inte haft möjligheter till ett förhållande, jag är det för att jag faktiskt väljer det. Jag trivs med det:) Jag behöver ingen man, jag har levt med en i 26 år och det är skönt att bestämma enväldigt. Det kanske är provocerande?

Om jag träffade på det här puckot ute så skulle han mest troligt inte rysa av tanken på vad han nu menade…;)

Men, han skulle inte ha en chans, för jag genomskådar folk ganska direkt. Jag har sällan fel i mitt första intryck av folk, och en snubbe med den mentaliteten skulle jag såga jäms med fotknölarna.

Jag menar nu inte att alla som inte tycker det är coolt och imponerande med massa ungar är töntar och idioter;) Jag förstår mycket väl att det är aningens suspekt i många människors ögon, både män och kvinnor, men att döma sådär och känna sig tvungen att meddela mig det, under ett känsligt inlägg…det är osmakligt.

Eller kanske oschysst. Jag får vibbar av en mobbare.

En feg rackare som mest troligt snackar skit bakom allt och alla.

Man får så jättegärna fråga mig om allt. Det vet ni:) Ibland svarar jag inte eftersom det av någon anledning känns för privat, men fråga får man alltid. Delge sina åsikter också, det är helt i sin ordning, den här bloggen består av ER och mig. Men det här är ingen fråga, det är ett taskigt påhopp. Och sånt känner jag inte att jag har lust att ta. Ta ingen skit, ni vet;)

 

Jag antar att han ville såra, och tänkte bara tala om att det misslyckades 🙂

Jag kan inget annat än beklaga honom som har en så taskig syn på livet och hoppas att han inte lyckas såra någon annan. För han är väl som de flesta taskmörtar och går vidare till nästa offer.

Skaffa dig ett liv och lite hyfs.

 

Kommentarer

 1. Anna

  Tror inte det är en man som skrivit det, ganska säker på att det är en kvinna och samma person som skriver massa skit på olika bloggar, har sett liknande kommentarer även hos Mirka ju och även hos andra bloggerskor, känner igen direkt när hen skriver. Hen vill gärna trycka ner några av er bloggerskor, verkar reta sig på det mesta och hon verkar väldigt bitter och avundsjuk. Tragiskt.

 2. Lena

  Tycker du är så go, fin & genuint äkta <3 Älskar din blogg som jag halkat in på för någon månad sedan via Mirka 😉 som jag åxå känner är en varm & fin människa <3

  Önskar dej med familj en underbar Midsommar <3

 3. Lena M som bor lite utanför Uppsala

  Massor av kramar till dig, Carola <3 Kommentaren det handlar om är, tja, jag kan inte så fula ord som den borde benämnas med. Och om det är en man, nej, man kan det inte vara, måste vara något som inte kan benämnas, varken man eller kvinna. Kanske en ny "DET" 😉 Jag har nyss läst inlägget du skrev i februari och det gör ont att läsa, mycket ont. Och det allra värsta är exmakens beteende mot barnen. Men, om jag fattat det hela rätt, har han verkligen ett barn tillsammans med det????? Fattar inte hur det kan hänga ihop? X:et som (enligt honom själv) "påtvingats så många barn tillsammans med dig beslutar sig ändå för att skaffa ett till barn???!!!! Den ekvationen går inte ihop 😛 Eller? Hur som helst, du är en fantastisk Mamma som tar så väl hand om dina barn <3 All heder till dig, Carola 🙂 Kram

 4. Sara

  Vilka vidriga människor det finns. Inte så het på marknaden bara för man har många barn?! Du är ju en milf (om jag får uttrycka mig så). Dom är extremt heta på marknaden. Både bland unga och äldre män. Vad tramsigt att kalla det för marknad förresten som om det vore nån slags köttmarknad. Och vaddå att nån inte är tillräckligt het. ALLA människor är tillräckligt het på marknaden för någon. Du är en snygg, sexig, stark, smart, rolig kvinna. Du kommer inte ha några som helst problem att hitta en bra karl den dagen du vill det. Och såna män som tänker så att dom inte vill ha en kvinna bara för hon har barn dom männen är ändå inget att ha så det är ingen förlust.

 5. Ulrika

  Jag får mera känslan av att det är en kvinna som skrivit kommentaren. Dessa taskiga kommentarer är väl ofta besserwissrar som skickar, Människor som antagligen inte har så roligt liv själva och känner att det blir lite bättre om man får tycka till och ha åsikter om hur andra ska sköta sitt. Förstår att det är svårt men välj istället att tycka synd om dessa människor. De har det antagligen inte så roligt eller inte så mycket vänner,, kärlekslöst och kanske därför de är avundsjuka på din stora familj. Jag tror dessutom att de ofta inte är så världsvana och har därför åsikter som är lite udda och inskränkta. Ut med dem i verkligheten istället så inser de snart att livet inte alltid är svart eller vitt och att alla gör sitt bästa efter sina förutsättningar.

 6. Ullis

  De män som ger sådana kommentarer anser jag är patetiska och känner sig hotade. Hotade på sådant sött att de ser hur starka vi är och att vi klarar oss utan dem. Fick själv en sådan kommentar nyss som handlade om att jag skulle få svårt att träffa någon ny då jag klara mig själv och är praktiskt lagd. Männen skulle känna sig hotade då de vill vara den starke och ta hand om kvinna. Han som så det fick svaret att det är riktiga män som förtjänar mig. 9 barn eller 1 barn som i mitt fall så väljer vi själva om vi vill ha ett förhållande och jag anser att vi är värda dem bästa

 7. Anette

  Det är ju det som är baksidan med nätet idag :(. Att folk täcks skriva vad som helst. Ja, precis, det kunde ju ha knäckt dig. Läser också på Mirkas sida, på hennes kommentarer. Otroligt elaka människor och besserwissrar det finns!! Man blir på riktigt jättelessen på hennes vägnar också. Håller också med om att du är ju fräschare än vad många barnlösa i samma ålder är :). Du träffar nog nån om och när du sen vill :). Trevlig midsommar!!

 8. Ida

  Vilken okänslig kommentar. Tror inte att du har några problem med att träffa någon den dag du känner dig redo för det.

 9. Cecilia

  Det är bedrövligt. Kan man inte ta reda på vem den hemska människan är och på något sätt anmäla/skicka ett lass med sopor i brevlådan eller liknande? Man blir mörkrädd över hur en del människor beter Skv.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting