Allmänt

New York eller Dubai?

Om ni får välja eller rekommendera, vart åker man då på en, säg sisådär fem nätters resa? Vintertid.

Dubai

Varmt, lyxigt, annorlunda. Coolt som sjutton. Massa saker att se och uppleva.

Eller New York

Inte lika varmt kanske, men på min Bucketlist, ballt, och svincoolt. Kan säga hej till Ryan Star;) som lovade att vi fick couch surfa på hans soffa. Alltså soffsurfa.. hur fasen stavar man till soffa på engelska? Allt känns fel och autokorrekt ändrar hej hopp.

Men slagga på hans soffa:)

Kan iofs inte ta honom helt på orden kanske 😉

Massor att se och uppleva. Och sa jag coolt?

Dubai – New York ?

Har ni nåt att säga?

Och nej jag har inte vunnit på lotto 😉

Och när ni nu ändå tänker till, vad måste man se på de olika ställena ?

Alla tips om allt är välkomna 🙂

Med vänlig hälsning, hon som lade ut en halv förmögenhet på bilens service idag??

Kommentarer

  1. Karin

    Har absolut ingen längtan till något av de ställena. Hellre Italien, Grekland eller södra Frankrike. Gärna hela långa vinterhalvåren.. Förresten är det ju aldrig några somrar i Sverige längre, kanske skulle man emigrera för gott. Inga batterier laddas av 17 grader, kall vind och ständiga gråmulna dagar. Åtminstone inte mina batterier. Jag tillhör de som inte begriper mig på vintern ett endaste dugg. Avskyr snö, kyla och mörker. Nej, jag tycker inte om ”fina och soliga vinterdagar” heller. Jag fryser konstant. Snömodd och blöta iskalla fötter, nej, jag blir deprimerad av bara tanken.

  2. Lotta

    Jag har aldrig varit i Dubai, men dit verkar man ju kunna åka när som helst. Ja, framför allt på vintern. Jag älskar dock New York, men när det är kallt där är det kallt. Jag skulle aldrig åka dit på vintern. Jag var där en gång i mars när det var minusgrader, några få, och det var fruktansvärt kallt. Och i New York finns så mycket att se och göra att det skulle bli alltför lång lista. Men ett besök uppe i Empire state buidling hör väl till det man måste göra. Jag kommer att åka igen så fort folket har valt en vettig president… Trevlig resa!

  3. Sara

    Jag älskar NY! Var där för ett år sen och i april nu i år och både hösten och våren är fantastisk! Däremot skulle jag inte åka dit mitt på vintern – svinkallt! – och mycket av glädjen och allt fint man kan se skulle ”förstöras”. Det är säkert jättevackert vid jul/nyår, men som förstaresa skulle jag välja en annan årstid.

  4. Nina

    Kom hem från Dubai i fredags. Been there done that. Supervarmt, ta taxi överallt ( ok pris) ska du vara ute dryper svetten. Vi gjorde de flesta ”måste” attraktioner elr turistfällor… men bästa var safari i bil i öknen…… / såhär efteråt, skulle nog valt NY……men självklart superhäftigt att ha sett Dubai men inget jag återkommer till.

  5. Madde

    Var på väg till NY men Trump förstörde lusten att åka dit – detta var precis när inreseförbudet drog igång första gången för random människor endast pga deras etniska ursprung.
    Så vi ändrade oss iomed att en i sällskapet har rötter i Iran (och vem vet hur det skulle gått i tullen) och sa hej till London igen istället.
    USA håller jag mig ifrån tills de har bytt POTUS.
    Så jag säjer väl Dubai då (även fast jag inte vill åka dit 😉 )

  6. Alma

    Håller med dig! Svårt att välja! Newyork kanske är mer stadssemester o Dubai är väl både stads semester och kanske lite bad. Hade nog valt Dubai endå!

  7. Lotta

    Var i Dubai i vintras med dottern. Kändes ok, lite som vart där, gjort det. Medans mannen strax efter åkte till New York på en hockeyresa och var helt lyrisk när han kom hem. Han vill absolut tillbaka. Då vore det inte för vädret så hade jag valt New York. Det är nog dyrt även i USA, men Dubai var löjligt dyrt. Som tur hade jag valt all-inclusive på vårt hotell (som låg på vischan). EN lunch för mig och dottern på 8 år, hade gått på 880kr varje dag på hotellet annars. Vågar inte tänka vad middagen hade kostat.

  8. Astrid

    Dubai! New York är oftast svinkallt vintertid. Känns mycket kallare än termometern visar så det är bra att ha i åtanke. Det är annars ett bra resmål. Skulle rekommendera en Broadwaymusikal, Highline Park, Central Park (så mysigt), Times Square och att gå över Brooklyn Bridge bara för att 😉 Finns så klart mycket mer att se. Har ett linne där det står ”More New York than time” och det är exakt så. Jag bodde i en förort till New York i två år och har utöver otaliga besök dit under den tiden varit där på semester två gånger och jag har fortfarande inte sett allt! För att sammanfatta: New York är ett bra resmål men kanske inte vintertid 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting