Shopping

Till de där lyxfrukostarna…:)

Innehåller reklamlänk för Matsmart

.

På helgerna brukar vi ibland duka upp något som mina barn kallar för Storfrukost:)

Det är extra allt. De älskar att fixa i ordning allt och sen gå in och väcka mig. Jag är ju morgontrött som få, så jag är inte sådär himla happy över det, men låtsas. Och, när man bara kommit upp så är det såklart hur mysigt som helst.

Jag brukar köpa hem ”onyttiga” flingor till helgen, dvs rent sockerskräp i form av chokladflingor eller honungsrostade varianter. Till vardags har vi Havrefras, det är iaf nyckelhålsmärkt:)

Sen har jag hittat något på Matsmart som jag inte sett i butik. Inte på mina iaf.

Olika former av bredbart pålägg, Twix tex. Jag har även köpt Maltersers, Bounty och nån med nonstop i:) SÅ. JÄKLA. GOTT:)

Rent godis, men fy farao vad gott det är på rostad macka. Och även i kakor, om man nu vill göra så:)

Nu på sommaren kan det hända att det är helg lite oftare än två dagar i veckan, men det är å andra sidan väldigt mycket mer aktivitet och spring i benen än på vintern:)

Så det är mitt lyxfrukosttips till er.

Man måste vara snabb, för det handlar ju om överbliven mat, som de säljer till ett billigare pris.

När jag gjorde förra beställningen, jag gör det ju regelbundet för jag är snål, sparsam och miljömedveten:) så hittade jag detta.

Jag fattar det som att det är speciellt till Matsmart, och hur smart är inte det då? Jag köper ofta ”ojämna bitar” av ex skinka eller kassler eller så, så varför inte göra samma sak med fula godisbitar?

Asbra!

Den här gången hade de även en massa godis till både Doris och Smulan med, så jag passade på.

Smulan är kräsen, men Whiskas funkar alldeles utmärkt. Hon är knasig, men hon får en variant som basmat, och en annan som godis:) På olika platser såklart, och är det ena slut så talar hon om det på katters vis.

Doris äter allt. Kniper det så äter hon kattmaten med. Eller… hon skulle hellre äta den än sin:)

.

Nu ska jag beställa lite mer pålägg:D

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing