Shopping

Mitt misstag, barnens lycka:)

Innehåller reklamlänk för Matsmart 

.

Jag skev ju igår att jag skulle hämta paket från Matsmart idag, och ibland har man ju extra tur. Corrinda och Marcus ville låna bilen för att hämta paket på ICA:) så jag fick mina hemlevererade så att säga.

Jag skrev förut om de här olika spreads, påläggsgrejs eller bakjox. Och ja…kanske var jag mer än lovligt off när jag beställde, men kiddosen är superlyckliga över de mängder som ramlade in:)

Och jag kan säga att det är inte allt:D

Jag måste ha klickat i dubbelt, hur jag nu lyckades med det. Men, det gör verkligen inte ett dugg! Vi tar ut en del till husvagnen och resten åker ner i matkällaren där det är svalt. Hållbarheten är ju en evighet:)

Jag kan bara säga att valfri sån här på ett digestivekex…..det blir till tio och sen mår man illa;)

Ett annat svingott tips är på pannkaka, det är nästan löjligt gott. Samma med våfflor såklart. Eller rostat bröd. Sockerkicken får man på köpet;)

Ni MÅSTE prova, så tar vi tag i träningen tillsammans i slutet av augusti, okey?

Maltesers M&M Bounty och Twix

 

Varsågoda, det var nog månadens mest onyttiga tips, men man måste inte alltid vara så nyttig, balansen är viktigast:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing