Okategoriserade

Readly:)

Innehåller reklam och annonslänk för Readly

.

Jag älskar att läsa, mer och mer:) Förut hade jag aldrig riktigt ro till det, men har i alla år ändå haft prenumerationer på diverse tidningar.

Idag har jag i stället Readly🙂 Kaffe, semla och en tidning ♥ det är en bra paus i vardagen:)

readly

Känner ni till Readly? Det är en app som erbjuder närmare 5000(!) tidningar och magasin, och det direkt i din mobil eller surfplatta. Det finns precis hur mycket som helst att välja bland med andra ord. Så bra!

Det finns även titlar från andra länder i utbudet.

Jag har upptäckt massa ”nya” tidningar på det här viset. Just nu läser jag massor av Vetenskapens värld, och även Teknikmagasinet. Lite otippat, men det är lärorikt. Sen gillar jag skvallerblaskorna, det är perfekt att bläddra i när man sitter och väntar på nån unge i bilen, man vill ju hålla sig uppdaterad med kändisarna;)

readly

Men så här års börjar det även dra i husvagnsnerverna, så när jag hittade att det fanns en hel tidning om det så blev jag happyhappy:)

Det är just det, att jag hittar magasin som jag inte visste fanns, eller som varit svåra att få tag i. Vanliga butiker har ju inte alltid 5000 olika tidningar:)

Barnen (och okey, även jag) läser Kalle Anka:) Älskar Kalle!

Allra oftast läser jag på mobilen för det tycker jag funkar bra, och den är alltid med mig. Men det kanske egentligen blir ett bättre format om man använder surfplatta.

En grej som jag upptäckte att jag använde väldigt mycket är möjligheten att zooma in:)

Ni vet, man sitter och läser en inredningstidning och ser något man skulle vilja titta närmare på, det går när tidningen är digital. Så bra. Man inser ibland hur ”bortskämd” man blivit med att kunna zooma, som när man försöker göra det på papperskopior av gamla foton till exempel:)

.

Jamie har haft lite svårt att komma igång med läsningen, det är inte så kul tycker han;) så han och jag har tillsammans läst mycket tidningar via Readly. De har mängder av serietidningar också:)

Han kommer ofta och lånar min mobil för att läsa lite:)

.

När man går in på appen så får man en hel massa förslag:

readly

Vad läser ni för tidningar? Har ni några tips till mig?

 

Jag gillar det här! Det är smart ju, inte minst för vår miljö, och min rygg som inte behöver åka till pappersinsamlingen så ofta:)

Vill ni testa Readly själva kanske:) ?

Jamen det ska ni såklart få göra!

Ni kan läsa obegränsat med tidningar under en månad helt utan kostnad, och ni signar upp er HÄR

Eller kopiera och klistra in detta i din webbläsare: https://se.readly.com/carolawetterholm

Eller det blev en klickbar länk:)

Readly är en prenumerationstjänst som kostar ynka 99kr/månaden, och för det kan man alltså läsa obegränsat med tidningar 🙂

Kommentarer

  1. Agneta

    Jag som bor i England läser alla svenska tidningar nu.100 kr i månaden. Det känns nästan för bra för att vara sant.Och när man läser på paddan / mobilen behöver man inte ens läsglasögon.

  2. Marie

    Är man inloggade på bibliotekets Wi-Fi så är denna app gratis i alla fall i Gbg. Brukar läsa fototidningar där. Sitter på bibliotekets fik och läser. Har dessutom laddat ner appen karma så fikat kostar ofta knappt något. I karma kan caféer/affärer ladda upp varor till reduceras pris. De är varor som tex blivit över från dagen inan, har kort datum mm. På bibblan kostar tex en kanelbulle 20 kr med de som inte säljs samma dag reas ut för 5 kr dagen efter i appen tex. Finns även annat välja på. Även min Ica har varor i appen karma. Kan verkligen rekommendera den appen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting