Okategoriserade

Fransar, kläder, gråa hår och fan också!

Innehåller reklam och annonslänk för Stadium

.

Idag är det återigen måndag. En måndag med lite blandade saker, både bra och mindre bra:)

Vi börjar från morgonen, som var seg. Jag sover så dåligt:/ Jag tror att jag vaknar av olika saker, som att Corrinda ligga och hostar under mitt rum, eller hönorna som är tillbaka, eller en hund som skäller, eller att Doris snurrar i sin korg, eller vad fan det nu är som väcker mig. Jag somnar gott, sover en halvtimme/timme, sen vaknar jag av något, gärna med ett ryck. Och sen är det kört att somna om. Snark.

Klev upp så småningom i alla fall, och åkte senare iväg för att fixa fransarna hos Dau

När jag klev utanför dörren luktade det vår, och det känns i luften att det är slut på vintern nu. Det spirar och blommar i mina rabatter, och luften är högre och klarare på nåt vis. Jag fick lite bråttom som vanligt nu för tiden, men klev innanför dörren i tid. Dau har ändrat om lite i sin fantastiska sekelskifteslägenhet som hon har sin salong i, och det är så fint ♥

Vi snicksnackade och sen gosade jag med hennes lilla vovve, som är så rar att jag nästan vill stoppa honom i fickan och ta med:)

Sen mötte jag upp Patricia, hon var på Holmlunds och kollade rea. Jag hittade en svart jeanskjol som jag köpte:) Jag hade tänkt att vi kunde luncha eller fika, men så kom jag på att jag ju fastar på måndagar, så hur kul skulle det bli? En kopp kaffe och ett glas vatten, tack;)

Vi tar det en annan dag. I stället slösade jag mina pengar inne på Stadium.

De här är på medlemspris nu, 199kr, fanns flera färger.

https://adtr.co/dhfhBs

Och sen de här.  Det är en ficka på var sida av benen. Om man vill förstärka ridbyxlåren, eller ha mobilen med sig;)

https://adtr.co/tcUnIu

Och ett linne som jag glömt bort hur det ser ut;) men det var svart det med. All black, everything, då vet jag att jag använder det:)

Jag tränar ju fyra-fem-sex gånger i veckan, och mina träningskläder är konstant i behov av att tvättas, det är väl det enda tråkiga;) Jag har helst kompressionstights som håller in riktigt ordentligt, men de jäklarna kostar mer över än under tusenlappen, och köps oftast på rea. Men jag har insett att jag måste ha även andra, och har ett gäng olika. Nåväl. Nu ska ni få gissa!

Jag är 169 ståtliga centimeter över havet ( de säger att man måste sluta ta med den där halva cm när man är vuxen…annars är jag 169,5,hehe) och väger väl typ 65 kilo. Gissa vilken storlek jag köpte, efter att ha provat och blivit irriterad:)

Storlek XS! Men för i helvete, jag är inte en extrasmall person. Jag är en medium, har varit i alla år. Nä, nu ljög jag, har varit uppe på large i bland, och är fortfarande. Men jag är inte en petite variant av kvinna. Jag är mer grande;) Med överjävligt många celluliter på låren och en rumpa som inte direkt ser ut som jag tror;) OMG man ska inte klä av sig i provrum, där speglarna visar den krassa verkligheten om ens baksida….

Jag tänker låtsas som att jag inte såg den saggiga röven och fortsätta tro att den är hyfsat tajt. Och köpa längre linnen, hehe;)

Nåväl, vad ville jag säga med det här då? Jo, att det är något fel på storlekarna när jag utan problem drar på mig brallor i extrasmall. När small sitter korvigt för det är för mycket tyg, och medium löst. På ett par tights. Det här gäller heller inte överallt. På Cellbes är jag en klockren 38. På Lindex 36-38, på H&M nånstans mellan M-L. Me&i är ofta small perfekt.

Hur i hela friden ska man kunna ha koll på sånt här? Jag vill ha tillbaka dåtidens mått, tack:)

Nu ska jag testträna i dem i morgon, dubbla pass:D

Stadium har jäkligt bra slutrea nu och ännu mer på nätet än i butik inser jag nu när jag skulle visa er. Jag ska klicka runt lite där snart tror jag. Jag letar främst linnen nu, som är lite lösa men med en kant nedtill som håller kvar dem. Så ofta ska vi göra konstiga saker upp och ner, och att linnet kasar upp över magen är inte kul. Tipsa gärna!

.

Okey, vi åkte sen hemåt.

Och syrran vidarebefordrade ett mail…..

Amenfanåxå. Jävla corona.

Vi har haft det på känn, men man vill ju inte tro det innan det är ett faktum. Vi har inte känt det minsta tvivel på att åka, och det är ju pga våra grannländer som det flyttas fram. Bra eller dåligt, jag vet inte. Hysteriskt tror jag bestämt jag tycker. Men det blev iaf inte flyttat så länge:D Ozzy blev TVÅ ÅR, här två månader. Antar att de anser att corona är överspelat då, eller?

De pratar ju om att ett vaccin kommer ta 1-1,5 år, så tills dess borde det kanske vara hysteri, om folk nu inte glömmer bort det…

Jaja, jag blev orolig att jag inte skulle vara hemma då, men det är Kristi Himmelsfärd då, så det är jag. Jag älskar ju Bryan Adams, och nu är han i mina lurar. Han har den rösten som jag blir alldeles knäsvag av. I lurarna med det kristallklara studioljudet utan störningar som det ju är typ i bilen där jag oftast lyssnar annars, är det helt magiskt jävla bra. Så är det!

Den som väntar på nåt gott….positivism..;)

.

Jag satte mig för att skriva, och det har det blivit exakt NOLL ord av, så det blir extra många timmar i morgon. Hinner nog en bit nu ikväll kanske. Men jag blev klippt i stället:)

Patricia pluggar ju till frisör, på distans:) så roligt. Hon kommer ju ha praktik förstås, men teorin och dock-klippning är på distans. Det verkar funka bra. Jag har tjatat ett tag nu, men hon har inte velat för jag ville ha ”lugg” . Alltså inte lugglugg utan bara att den är kortare än resten. Mitt hår var jämnlångt nu, och jag tycker inte om det. Jag vill ha olika längder. Men hon har inte lärt sig det än, och var osäker. Men vafan-klipp nu:) Det är bara hår, det växer väl ut.

Perfektionisten Patricia skred till verket, och några bilder blev det visst inte, mer än denna. Syns att det är kortare iaf:)

Det är kapat en hel del på längden, och på sidorna jäms med ansiktet. Jag får väl visa er i morgon:)

Jag ville ha det ungefär som när jag hade luggen på utväxt, och det är ungefär så, jag är nöjd. Mycket nöjd. Mitt enda krav var att jag skulle kunna sätta upp allt hår i en hästsvans så jag kan träna.

Kan vi prata om min hårfärg?

Jag tror på fullaste allvar att jag är blond. Ja, sådär rågblond som ….? Öhh kommer inte på nån:) Men alltså en äkta blondin med det där lite guldiga. Inte vitblond alltså.

Och så är jag mer mörk än ljus. Tror att den här bilden är lite ljusare än verkligheten. Under åren har min naturliga hårfärg varierat massor. Från blond som liten, till rejält mörk när jag var kanske 10-12, och så tillbaka till ljust i tonåren. Sen var jag ganska blond, den färg jag tror jag har kvar alltså:) ända tills…ja fan vet? Nån gång. Det blir mörkare för varje graviditet sa en frisör. Kanske det. Nu har jag väl en färg kvar, och det är grått. Det kan gärna vänta. Jag bad Patricia kolla gråa strån, och hon hittade två. Det är rätt okey ändå. Jag har inte speciellt många, men det kommer väl, kanske över en natt..

Det jag tycker är väldigt märkligt med just gråa hårstrån, det är att de liksom bara finns där en vacker dag. Och då är de redan en decimeter långa, som minst, ibland flera decimeter. Hur är det möjligt liksom? Hoppar de på en i farten, halvvuxna? Och de spretar åt alla håll, som professor Kalkyl. Kritvita är de ju också, mer än grå.

Jag brukar rycka bort dem med en pincett, helt övertygad om att de smittas;)

Jaja jag är inte missnöjd med min hårfärg, tycker den är helt okey, och det är många år sen jag färgade eller grejade. Jag spar mig till alla kommande år med överfärgade grå.

Men nu ska jag sova!

Jag har som sagt dubbla pass i morgon 🙂 Härligt men förfärligt. Sen ska vi upp med pappas rullator till avdelningen där han ligger. Avdelningens egna får fötter( eller hjul?) och försvinner tydligen, så han har fått bråka med ett gåbord som inte funkar så bra. Han behöver motionera och få tillbaka sina krafter, så rulle upp:) Kanske kan vi lura med honom ner till cafeterian och fika:) Bra post-workout.

Så får det bli!

Vi hörs i morgon, natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

  1. Hthunberg

    Tänker du inte på din pappa som både gammal och sjuk är i riskgruppen på två sätt och ganska troligt skulle stryka med om han blev smittad? Jag är inte det minsta orolig för mig själv men vill inte att riskera att dö i förtid ska negligeras bara för att risken inte drabbar mig😐

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jo, men vad ska man göra då? Mer än att tvätta händerna och försöka undvika sjuka människor? Jag negligerar ingen risk, men jag är inte hysteriskt livrädd. Jag följer de rekommendationer som myndigheterna ger. Om nån tror att jag negligerar för att jag sitter lugnt i båten så är det fel.

  2. Sanna

    Bryan Adams är så otroligt bra. Blir också knäsvag av hans röst🤭. Leverera kan han också👍, såg honom förra året. Han till skillnad från andra jämnåriga eller äldre artister is still going strong💕💞♥️!

  3. Johanna

    Italien har satt 60 miljoner människor i karantän. Tycker du fortfarande sttt det är överdriver verkligen?

    1. Mie

      Eller så säger det en hel del om Italien?
      De har gjort väldigt många missar i början av spridningen av viruset…

    2. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja det känns jättekonstigt. Men du missuppfattar, konserten är framflyttad två månader, hur valde man just det datumet? Från total nedstängning till kusten är klar på två månader? Eller?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting