Okategoriserade

Lite favoriter :)

I annonssamarbete med Ellos

.

Som ni vet så är våren på väg:) Jag vet att det så här års är väldigt olika beroende på var i landet man bor, en del har meterhög snö medan andra har ställt ut alla sommarmöbler och börjat odla.

Jag bor i mitten av landet, Uppsala, och här har vi knappt haft snö alls i vinter, men heller ingen vår. Men nu börjar den komma. Det spirar i mina rabatter och när jag går mina hundpromenader så luktar det vår. 🌸

Hos Ellos har det varit vår ett tag men det kommer in nyheter hela tiden:) Ännu är det inte riktigt dags för de tunnaste plaggen men snart så.

Jeans är ju en favorit i alla färger och former.

Det här är en tajt hög modell, som synes finns i många färger. Det är ju snyggt till precis allt. Till den här rosa med vida ärmar till exempel, som blev en omedelbart favorit 👍

Den ihop med svarta jeans såhär är ju så snyggt!

Måste visa er en kjol jag tycker är så himla snygg. Kolla!

Ellos har alla storlekar, det gillar jag.

Patricia är pytteliten och hon brukar alltid hitta plagg här som sitter klockrent. På samma vis som det finns de lite större storlekarna. Suveränt👌🏼 Alla är ju verkligen inte stöpta i samma form.

Ju mer jag tittar på kollaget jag gjort här under, ju mer förtjust i kläderna blir jag:) Jag valde dem ju för att de var snygga men de växer ännu mer för varje gång jag tittar på dem. Den gröna blusen, den stickade med kort ärm eller med lång, de ärmlösa. Jamen allt från Ellos är fint i år:)

1 v-ringad

2 + 5 Grön/mönstrad blus

3 + 7 ärmlös blus

4 + 8 kortärmad stickad

6 + 10 tunnstickad långärmad

9 rosa top

Om ni hittar något som faller er i smaken så kanske ni vill ha en lite extra härlig rabatt?

Med koden 415414 så får ni 30% rabatt på den dyraste varan, ordinarie pris, inklusive externa varumärken PLUS 5 % extra rabatt på alla nedsatta priser🤗

Ellos hittar ni här ⬅️

Kommentarer

  1. Maria

    Du är den bästa influencers. Men Ellos är så oerhört uttjatat! Jag har beställt därifrån vid något tillfälle. Kvalitén motsvarar aldrig priset!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Tack snälla !! 😍Jag älskar ju Ellos och har förmånen att få jobba med dem:)
      Så länge jag får göra det är jag väldigt glad, så jag hoppas att du står ut:)
      Jag tycker om både stilen och kvalitén på deras produkter och är alltid väldigt nöjd. Annars skulle jag inte rekommendera dem:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting