Okategoriserade

Välkomna på Me&i!

Jag ska åka till affären och handla fikabröd nu, sen kör vi me&i här hemma.

Ni som skulle vilja handla, men aldrig får möjlighet att gå på en visning – ni får chansen nu:)

Min värdinna öppnar upp ett party online för bara er:)

Gå in här och ange partykod uet5q1

Då kan ni ta del av erbjudanden som man normalt bara kan på visning, och eftersom ni är gäster så får ni fraktfritt över 1300kr, och är ni rejält shoppingsugna och kommer över 1600kr får ni denna som gåva:

En poncho-top! Som jag vill ha 🙂 älskar deras olika ponchos av alla slag.

Ni kan gå in i partyt redan nu, och hela dagen i morgon men sen är det slut på det roliga 🙂

Ta en kopp kaffe nu, och botanisera runt bland kläderna! Själv har jag inte sett en enda av årets nyheter så jag är så jäkla nyfiken!

Party on 🥳🥳

Kommentarer

  1. eva

    jag tycker såååå mycket om din blogg med allt du skriver om…..tack tack för allt ifrån din vardag
    ha en fin vecka

  2. Mia

    Sluta läsa din blogg för över en månad sen. Tyckte det var för mycket hysteri om att köpa än det ena än det andra. Idag kikade jag in igen, men samma sak igen nu var det me&i, har inte folk slutat shoppat och börjat med ett miljötänk, bara en undran från en som bojkottat onödig konsumtion.

    1. Anette

      Fast onödig konsumtion är väl bara om man shoppar fast man redan har, bara för att du har fullt i garderoben så betyder väl inte det att alla har det. Carola kanske har följare som behöver shoppa.

    2. Profilbild
      familjenannorlunda

      Vad exakt vill du att jag ska göra med den här informationen ? Det här är mitt JOBB, vill du jobba gratis? Skulle inte tro det:) Det här är dessutom inget samarbete, utan en helt vanlig inbjudan till ett homeparty, för att jag vet att många är intresserade. Min ekonomiska vinning är möjligen en extra värdinnegåva🤷🏼‍♀️. Sen är det ingen hysteri, jag tipsar och om man inte vill ha, så går det att scrolla förbi för jag bloggar helt vanliga inlägg mellan . Eller hur?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting