Okategoriserade

Tavlor från Desenio:)

I annonspartnerskap med Desenio

.

Jag har plötsligt fått så stora barn:) Det är kul på många vis, och väldigt märkligt på många. De har massa åsikter också:)

Bland annat om hur deras rum ska inredas och se ut. Alla har inte egna rum, i dagsläget delar småkillarna, och sen Lovelia och Trixie. Det går fint, tjejerna har en stor gillestuga i markplan med stora fönster så de får lite egen space ändå. I julklapp och födelsedagar nu så önskas det mycket inredning, och ofta vill de ha ”Nya tavlor.” Jag brukar be dem googla och återkomma med lite mer kött på benen, för ”nya tavlor” är ett ganska stort område;)

De senaste gångerna har önskemålen varit på posters från Desenio.

De har massor av posters i många olika stilar, och till väldigt bra priser:)

desenio

Jag kan själv tänka mig några tavlor i vardagsrummet från Desenio, jag är oerhört svag för byggnader och detaljer. Och jag älskar färgen i den med vatten, badring och ben:)

De har flera kategorier som jag lugnt skulle vilja göra en tavelvägg av, men jag har ju inte så många väggar….typiskt. Eller jag har såklart lika många väggar som alla andra, men de är upptagna redan, av möbler eller andra tavlor:)

Men de här svartvita till exempel..! Hur snygga är de? Det finns en hel svartvit kategori så det är lätt att hitta.

desenio

Just den längst ner till höger, med fönstret och solskuggan, det är ett typexempel på vad jag tycker är vackert:)

Desenio har delat in sina posters på ett smart vis, det är enkelt att söka. Vill man exempelvis ha en tavla till köket, kan man söka på Kök:)

Och pratar vi om kök så har vi här en som jag gärna vill ha, den passar mig som handen i handsken nämligen.

desenio

Så snygg!

Desenio har dessutom ett samarbete med Blue Marine Foundation (BLUE) .

Kollektionen Art for Oceans har arton motiv för att hylla livet och skönheten i våra hav:)

BLUE gör skillnad genom att skapa marina skyddade områden, skapa förutsättningar för ett hållbart fiske och återställa marina livsmiljöer. De sprider kunskap och vill öka medvetenheten om den kris som faktiskt pågår i våra hav just nu.(Där också…) Livet under havsytan måste bevaras, och genom att köpa posters ur kollektionen så tar du ställning i en fråga som är avgörande för våran framtid.

Jag är väldigt förtjust i hav, helst från land kanske, för jag blir ju sjösjuk:)

desenio

 

Att sitta vid ett hav, gärna när det är behaglig temperatur ute, och bara vara, det måste vara något av det mest avkopplande som finns. Som balsam för själen.

Tavelväggar har en egen kategori där man kan få inspiration, kika där←

desenio

 

Desenio har även massor att tillbehör, ramar och posterhängare och tavellister osv. Dessutom, så är det väldigt bra priser, lite beroende på storlek såklart, men du kan få en hel tavelvägg för en väldigt rimlig summa. Vilket jag tycker är suveränt, för alla vet ju att tonårstjejer ändrar smak hela tiden:)

De trycker sina posters på obestruket papper av hög kvalitet och har supersnabba leveranser, och fraktfritt över 199kr.

Om ni är sugna på enkel, snabb och prisvärd förändring hemma så är Desenio ett bra ställe att börja på:)

Dagens tips:)

 

Kommentarer

  1. Marie

    Snygga tavlor 🙂 Själv fotar jag numer så numer är de nästan bara mina egna foton som jag har på mina väggar. Förutom min tavla skriet som hänger på hedersplats i vardagsrummet 🙂 Nej, inte originalet en släkting målade av skriet åt mig. Vet inte varför men verkligen älskar den tavlan men de flesta verkar få ångest av den 😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting