Okategoriserade

Känner ni till áhkká?

I annonssamarbete med Ellos

.

Idag vill jag berätta för er om ett varumärke hos Ellos som jag tycker är riktigt vasst:) nämligen áhkká!

När det gäller barnens ytterkläder så krävs det rejäla saker, framför allt de här två killarna på slutet är lite besvärliga att hitta rätt till. De är väldigt varma av sig, och springer och spelar fotboll eller klättrar i träd, väldigt mycket rörelse alltså. Till det behövs kläder som håller värmen, men inte är för varma, som skyddar mot regn (och vattenpölar) utan att bli instängda, och som funkar att röra sig i.

áhkká har Mycket bra och prisvärda ytterkläder:)

Skaljacka

Lättviktsjacka

Överdragsbyxor

Den här vintern har ju varit konstig på många sätt och vis, och det är nog kanske ingen helgalen gissning att tro att våren kommer vara ungefär likadan – grå, blöt och smutsig:)

áhkkás nyheter för våren är skalplagg, softshell, fleece och lättviktsjacka. Skalkläder måste ju ändå vara något av det absolut bästa som finns? Till både barn och vuxna. Man skalar av eller på efter väderlek. Smart.

ellos

Skaljackan är ofodrad så den kan man ha ensam  hela våren/sommaren/hösten, den fungerar som ett yttersta väderskydd,lager 3. Den är vind och vattentät och andas.

Det finns resårer, dragsko och kardborre där det  behövs:) och givetvis reflexer.

Tillsammans med lättviktsjackan som man kan knäppa fast i skaljackan så får man en varm jacka.

Just nu passar det mer än utmärkt när killarna går till skolan. På första rasten har de dubbla jackor men sen delas det på jackorna:)

Jag tycker att den här färgkombon är helt suverän. Snygg också!

ellos

Jamie har alltid huvan på sig, (mössan kan vara på under, huvan är nog mer en look:) och den här fick extra bra betyg för den ”Ramlade inte av när jag sprang, och åkte inte i vägen så jag såg bollen.” Han spelar alltid fotboll, varje rast och på fritiden går de ofta iväg till en plan i närheten och spelar.

ellos

 Lättviktsjackan är vadderad och har en vattenavvisande yta. Jamie har själv valt färgen och den är så himla fin! Den går såklart utmärkt att använda som enda jacka. Fatta att det är SOLEN som lyser! Därför är bilen så varm:) Det var ett tag sen, så jag hade inte hjärta att hålla på och greja med färgerna, det är SOL ♥ 🙂

ellos

Det finns såklart flera färger, alla lugna och fina.

ellos

Överdragsbyxan är slitstark och vattentät, har reflexer och går att öppna upp lite vid foten så det går enkelt att få den över skorna/stövlarna. Jamie har sina i skolan varje dag och ja de blir smutsiga, men de håller vad de lovar.

ellos

Softshelljackan är vattentät, mjuk och stretchig, väldigt funktionell. Designen är hämtad från snowbordens underbara värld, tänkt att se lite mer ut som en swettis än en basic softshell, jag tycker att de lyckades utmärkt. Den finns såklart i flera färger.

ellos

I de mindre storlekarna,( upp till 134) har överdragsbyxan resårband under foten.

áhkka har även en fleecejacka som nyhet och mängder av skor.

ellos

Allvädersstövlar( finns i svart med)

Sneakers( finns fler färger)

Sandaler där tårna är skyddade

Fleecejacka(finns fler färger)

Det här är barnkläder som är gjorda efter hur barn leker helt klart. Jag har under åren haft så många olika varianter och i alla möjliga prisklasser, och med handen på hjärtat är detta i topp:)

Det går utmärkt att kasta dem i tvättmaskinen gång på gång, för de blir ju smutsiga direkt, men jag brukar dra till med den där: Smutsiga barn är glada barn 🙂 De torkar snabbt och går utmärkt att tumla.

Finns i flera fina färger, kan man annat än bli glad av den gula? ♥ Och de finns i storlekar från 92-164 – perfekt:)

ellos

Ni som har barn i valfri ålder, jag rekommenderar áhkka´kläder varmt, som sagt så tycker jag att de är prisvärda också. Nu kan ni dessutom passa på för ni ska få lite rabatt av mig:)

.

Med koden 415414 så får ni 33% rabatt

på den dyraste varan på ordinarie pris.

(ink.externa varumärken)

PLUS 5% extra på alla nedsatta priser

Ni hittar Ellos HÄR.

 

 

Kommentarer

  1. familjenannorlunda

   Jag vet inte om det finns nån ”regel” men här har de softshell vår och höst och kalla sommardagar. Den är vind och vattenavvisande så funkar perfekt öven när det duggar och blåser småspik:)

 1. maria

  Hej
  Helt otroligt så dumma vissa människor är, att göra samarbete är ju ditt jobb, det som ger dig lön
  Jag har följt din blogg länge o tycker att här är rätt lite reklam jämfört med andra bloggar

  Maria i Skåne

  1. familjenannorlunda

   Jag har inte tagit bort något svar. Jag tar aldrig bort svar, någonsin, oavsett om de är skrivna av mig eller nån annan. Jag tar heller aldrig bort kommentarer🤷🏼‍♀️. Jag jobbar inte så😅. Lagt kort ligger liksom:)

 2. C

  Sen kan man ju faktiskt ta det lite lugnt med sina svar och inte svara så otroligt i affekt.. vi förstår och vi är många som är i samma sits.. men snälla kan vi vara trevliga mot varandra..
  Denna jäkla hets som blir tillbaka.. Herregud

  1. familjenannorlunda

   Affekt ? Nope, inte direkt. Det är inte första gången jag får svara på den frågan och svaret är alltid samma:)
   Bara att scrolla om du inte tror mig.
   Det är bara så otroligt märkligt att folk inte förstår att även jag måste få in pengar?
   Men som sagt, jag väljer mina samarbeten noga, efter vad jag står för och efter vad folk tycker om.
   Som detta, som på allvar är ett superbra tips, inte minst med tanke på att ungarna är ute betydligt mer just nu. Mina har utegympa och lektioner utomhus så bra kläder har aldrig varit viktigare.
   Sen fattar ju även jag att folk har annat att tänka på, givetvis.

 3. Maria

  Vill bara säga godnatt.
  Orkar verkligen inte se mer reklam tyvärr!! Människor har blivit arbetslösa i tusental.

  1. familjenannorlunda

   Ja, och vet du.. vad tror du jag livnär mig på? Luft och kärlek ? 😅Nä, reklam. Den är min enda inkomstkälla. Jag får inte betalt för att blogga utan det är samarbetena som är min inkomst. Så jag ligger ganska så jäkla risigt till just nu. Men så långt tänker du kanske inte ?
   Jag väljer reklamsamarbete noga efter vad jag själv gillar, och alltid sånt jag kan stå för till 100%
   Som detta, som är otroligt bra kläder! 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing