Okategoriserade

Cykelbyxor!!

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Jag skulle visa er en helt annan sak från Cellbes så jag gick in och hittade då detta som jag måste dela med mig av först:

Det är ganska så himla bra tycker jag 🙂 Sen lite längre ner på sidan hittade jag detta

Mina stora tjejer har beställt lite olika varianter på den gamla hederliga cykelbyxan:)

Svart med spets

Finns i vitt med.

Och ett två-pack i lite olika färger

De ska ha dem under korta kjolar och klänningar. Jag går ju sällan runt i så korta kjolar att jag behöver vara rädd för att visa rumpan, mina är mer i den här längden, som jag förövrigt är väldigt sugen på att beställa🤗

Men det är ju ett så smart plagg ändå, cykelbyxor. Förutsatt att det inte sitter på en man som man tränar med🙈det är alldeles för mycket information då.😂

Om låten skaver emot varandra så är det ju perfekt att ha även under längre kjolar, eller i stället för underkjol. Något som ungarna står som frågetecken om jag säger något om. Både lårskav och underkjol:)

Jag har ett par, supergamla med ett litet tryck med Musse Pigg på ena benet, som jag inte använt på flera år. Men varje år så står jag och drar lite i dem för jag tycker de är fina. Till en tunika till exempel.

Ja kanske inte en mönstrad tunika om man ska ha Musse på benet men ni fattar?

Jag har tänkt att det kanske varit hopplöst ute med cykelbyxor men eftersom ungdomarna beställer dem nu så borde det ju inte vara så:) Man vill ju inte att de ska skämmas för en😂🙈(mer än de gör redan 😂)

Jag har haft just tunikan som ett favoritplagg. Luftiga och med lite lagom längd och man behöver inte dra in magen:)

Sen ledsnade jag på dem, men det finns ju så himla många fina, inte minst hos Cellbes att jag kanske återupptäcker dem:)

Ja, och det var ju något specifikt jag skulle visa er, men det försvann liksom iväg🙈

Huvudet är inte helt med idag, jag har lite ont i nacken efter träningen igår, musklerna alltså. Nu gick solen i moln också, men jag hann sitta ute i nästan en timme☀️så skönt! Jag älskar verkligen solen och värmen, det är så otroligt avkopplande när hela kroppen värms upp av solen. Magiskt på sitt sätt 🙂

Mera sol åt folket!

Nu ska jag ta tag i städningen… Jippie 🙂

Vi hörs snart!

Kommentarer

 1. Jenny

  Jag är precis som någon skrev uppvuxen med cykelbyxor och har svurit att aldrig sätta på mig det igen! Men så skönt under en kjol🙈. Inget lårskav och lite varmt och skönt en svalare dag. Men de får inte synas.

 2. Anna-Karin

  The Skin Agent Move anti-lårskav är mitt bästa tips. Det är ett stift som du rollar på och då behövs inte cykelbyxor. 🙂

 3. Sofie

  Jag är född 81.
  Är alltså uppväxt med cykelbyxor och tights.
  Och jag HATAR det! 🙈
  Skulle aldrig ta på mig några igen 🙈😂

  1. familjenannorlunda

   Vänta bara du, ge det några år till så kommer du ha det:)🙈😂. Så många saker jag sagt så om, inte minst utsvängda brallor och tights 😂😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing