Okategoriserade

Jag lovade ju återkomma:)

Jag skrev tidigare idag om reflexer.

Och hur förbannat svårt det är att se folk som inte använder det. Jag har inte heller reflexer, just NU, för jag har inte fattat än att det är höst. Nej, det kanske gäller övriga också vad vet jag 🙈Men jag vill gärna se att alla använder reflexer.

Vilken sort som helst är bättre än ingen, men vill man ha riktigt vassa reflexer som är i högsta kvalitet, och dessutom rackarns snygga, så väljer man några från Smart in the dark

Jag hade ett samarbete med dem tidigare och det finns här så ni kan läsa om alla fördelar. Jag har inte reklammarkerat detta inlägg för vi har inget pågående samarbete. Men jag vill tipsa er om detta igen 🙂 Helt utan egen vinning.

Eller jo, jag vinner ju sinnesfrid om alla skulle köpa och använda reflexer så det beror ju på hur man ser på det:)

Jag ska plocka fram dem pronto!

Väskan hänger snyggt i sovrummet på klädstången och väntar. Jag byter väskor efter årstid ja🙈😂men det gör väl alla? Min ursprungside’ var att ha väskan som träningsbag, men det övergav jag, och använder den ist som vanligt väska:)

Så, det var dagens TIPS.

Hörs snart!

Kommentarer

  1. Malin

    Jättebra med reflexer, när det är MÖRKT. MEN, vad många inte tänker på i detta gråa land är att man även behöver synas när det är lite halvskugga, vilket det ju nästan kan vara hela dagen snart när vi kommer in i hösten. Och då är de där svarta sakerna med reflexer helt osynliga. Då krävs starka färger som rosa, gul, orange o röd för att du ska synas. Tänk på det alla svartklädda människor!

    1. familjenannorlunda

      Nja. Så länge bilen har lysen så kommer reflexerna att reflektera. Så jag håller inte med dig helt. Däremot är det enklare överlag att se folk i färg 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing