Okategoriserade

Tack för alla tips!!

Jag vet inte var jag ska börja, ni tipsade om så många serier som verkar bra! Tack snälla!

Igår hann jag inte blinka innan dagen tog slut🙈 Jag tyckte jag hade bra koll men sen blev det mörkt och all kraft rann ur.

Jag började i alla fall med att få nya fransar av min bästa Dau ❤️

(En kund i taget på salongen, munskydd och krav på att vara helt frisk)

Jag hade skavt av de flesta av fransarna, de faller ju av naturligt i cykler så det sammanföll väl med nu.

Ja, jag ser trött ut. Det beror på att jag ÄR trött 🙈men även på att fransar gör så mycket.

Lite fix senare :

Happy happy:) och både är och ser piggare ut 🙂

Sen åkte jag hem och drack några koppar kaffe. Så småningom hade jag laddat klart för att dra på träningskläderna.

Jag har börjat skriva träningsdagbok:)

Gudars vad det tog emot första dagarna, orka liksom 😅Men jag tog de där få minutrarna och skrev ner dagens träning och ibland en reflektion. Som hur det känns i kroppen, vad som kunnat påverka osv. Boken ligger vid sängen så det är det sista jag ser och då får jag dåligt samvete om jag inte skriver😂 Men somnar gott sen:)

Det kändes som ett bra tillfälle nu när jag samtidigt reggar maten med WW ViktVäktarna:) Ni som sa att ni tänkte haka på ett lite mer hälsosamt leverne, hur går det för er? Jag fuskade som FAN i början, men nu har jag landat i mer regelbundna vanor:) Igår var jag på Ica, hungrig som en varg, och sneglade på olika snabba alternativ, kexchoklad, olika proteinbars och sådär. Men eftersom jag vet att de kommer överskrida min dagliga budget av Smart Points så struntade jag i dem, fortsatte vara hungrig och åt riktig mat hemma i stället 🙂 Och! kunde käka en rejäl portion kvarg och färska bär sen😁

Här kan ni komma till mitt erbjudande om fyra veckors gratis provperiod hos WW Viktväktarna

.

Tillbaka till träningsdagboken! Jag har en som jag fick när jag köpte en av Olga Rönnbergs träningsböcker men det går såklart lika bra med ett kollegieblock eller valfritt annat. Jag har tränat i drygt sjutton år utan att skriva upp något alls, men samtidigt hade det varit väldigt kul att kunna se tillbaka i:) Fast… på sätt och vis har jag ju ändå dokumenterat här i bloggen👌🏼

Sjutton år…😁Inte dåligt:)

Det är kul att dokumentera! Det kan man med fördel göra med allt möjligt.

Igår käkade vi kycklinglasagne. Jag älskar all slags lasagne och den här blir riktigt god! Ja, jag kokar bechamelsåsen själv, men nej, jag köper färdiga plattor. Det tog slut på nolltid. Syrran har gjort en på belugalinser som var helt magisk, det måste jag prova. Men inte idag..

Idag blev det konserver 😂

Ravioli till barnen och fiskbullar i hummersås till mig. Jamie snikade in sig på mina fiskbullar, men han är en av få av barnen som gillar det:)

I morgon siktar jag på raggmunk. Maten, inte en munk som raggar 😂

Idag har jag suttit med texter och sånt. Jag har också hunnit träna och handla.

Det är värsta tråkvädret ute.

Med regn och sen snö. Snark, det blir inte bra på vägarna då. Jamie ringde precis när jag var på väg från affären så han kunde plockas upp på isbanan. Han älskar ju att vara ute, och nu med många minusgrader har de kunnat spola skolans fotbollsplan, så han är där hela tiden.

Jag har inte åkt skridskor sen jag gick i gymnasiet. Antar att jag skolkade så ofta det var möjligt 🙈Nä, faktiskt inte, jag har skolkat men inte speciellt ofta. Vad skulle man göra då liksom? Alla kompisar var ju i skolan:)

Men jag var väl sexton eller nåt sist jag stod på ett par skrillor och jag tänker inte ändra på det. Jag har exakt noll intresse av att åka. Man får ont i fötterna, fryser, slår ihjäl sig, fryser och sa jag fryser?

Nej tack. Man får välja sina vintersporter och jag väljer slalom. Och det skulle jag mer än gärna utöva typ NU. 🤷🏼‍♀️

Här åkte vi för allt för länge sen.

Förra årets säsong blev nada och det verkar inte bättre än att det blir lika i år😳

.

Idag är också dagen då Amerika blev av med en galning vid makten🙏🏻

Det kan omöjligen bli sämre!!

Nu ska jag kolla på NCIS Los Angeles!

Hörs snart!

Natti natti 😘

Kommentarer

 1. Ulrika

  När jag joggade/sprang mkt för några år sedan gjorde jag enkelt upp i word några kolumner såsom datum, klockslag, vilken runda, tid och mående efteråt. Skrev ut ett gäng kopior och lade i köket, enkelt att fylla i medans man eftersvettades innan duschen. Höll väl på med det i ca 6 månader, bara för skojs skull : )

  1. familjenannorlunda

   Jag har, fortfarande, en plastficka med lösa blad från ett kollegieblock, och något reklamblad jag skrev på allra först 😂, liggande i ett skåp i badrummet. Jag har registrerat vikt, och måtten runt midjan, rumpan låret, vid knät, vaden, överarmen. Det började jag med när jordan var nyfödd:) Jag blir fett sur när måtten drar iväg åt fel håll, tänker att vafan? Varken gravid, nyförlöst eller ammar, skärp dig för fan 😁 Så det är en väldigt bra linje att följa:)
   Jag håller koll på att det inte skenar iväg åt något håll, och vet väldigt väl var jag ska ligga för att må bäst och trivas 🙂

 2. J

  Jag tränar mycket och ofta, men sämre på att äta regelbundet etc hehe.. Jag och min kille kör två månader utan socker – helt. Alltså äter frukt och sånt, inte sjövilda alltså. Får se hur det känns 🙂 Ibland blir det ju lätt fika istället för mat, haha..

 3. Lilian

  Vet inte om det är samma nu men tidigare har 4 gratisveckor inneburit att man behövt låsa sig för några dyra månader för att få dem. Har inget emot viktväktarna i sig .Gick själv ner 20 kg i vikt med deras (dåtida) metod för 25 år sedan. Har hållt vikten och följer (utan att räkna points,) deras ide’er.

 4. Therese

  Jag tänkte bli av med mina gravidkilon iår.
  Började på gym, men det kändes inte säkert (på vårat gym är det mycket folk) bor i en liten by så det finns bara ett 😄 men på fredag kommer min motionscykel! Så nu kanske 🤔 maten får jag ingen fason på.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing