Okategoriserade

Lite smått och gott :)

Reklam&annonslänk för Matsmart

Jag har ju hittills varit mobil. Så det är första gången jag verkligen inser storheten i att kunna handla mat online 🙂 Corrinda sköter de dagliga inköpen, och så kör jag skafferi-påfyllningarna👌🏼 Givetvis hos Matsmart 🤗

Jag planerade lite framåt, Halloween är i antågande och i år är det ju tillåtet att få gå bus eller godis :👻

Jag köpte ”påklätt” godis, för det är alltid trevligt, och de här kommer landa i skeletten och häxornas hinkar :

Hyfsat bra pris ju:) Sen körde jag på det vanliga, havregryn, müsli, såser, krossade tomater, balsam, diskmedel osv.

Och sen har vi ju den här roliga och ofta väldigt prisvärda kategorin där de lägger sånt som inte är direkt mat. Jag har köpt så mkt tröjor och underkläder för småpengar:)

Idag blev det en fleeceväst till mig och tröjor till killarna

Om mina barn sorterade sina strumpor skulle jag köpa sådana här roliga med kanelbullar och semlor och korvar och allt vad det är, men jag lämnar dem till er:)

Ni vet var ni ska hitta det: Matsmart 🤗

Kommentarer

  1. Elisabeth

    Du borde kolla in lunadesign på instagram hon gör jättefina figurer av strumpor(nya). Hon har bla. sytt av swedish fika.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting