Okategoriserade

Tankar om kaffe:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag har inte druckit kaffe på fem dagar. Jag har inte tänkt på kaffe på fem dagar. Barnen har erbjudit sig att fixa men jag har slagit ifrån mig och tanken är USCH!! Jag är rätt glad över att brist på kaffe inte ger mig nån slags abstinens, för det hade ju varit drygt att behöva hälla i sig bara för att slippa det:)

Men nu satt jag och beställde från Matsmart och då kollar jag alltid vissa saker, som kaffe.

Kaffepoddar står alltid på min inköpslista. Förr i tiden var det en person i mitt hushåll som drack kaffe, och eftersom jag dricker mest snabbkaffe 😜så räckte ett pack med tio poddar länge. Nu dricker Robban, Corrinda, Novalie, Trixie och Lovelia kaffe. Shitloads:) Corrinda och Robban dricker nästan uteslutande poddar, och sen har jag övergått till att bjuda på det kaffet i stället för att brygga en kanna. Då kan jag erbjuda finkaffe och själv dricka mitt snabbkaffe:) Jag har en Nespresso maskin och det är så himla bra, för mig, kanske inte för Nespresso;) att fler och fler märken är kompatibla med min maskin. De här både passar och är väldigt goda:

Jag är fortfarande inte det minsta sugen på kaffe, inte det minsta lilla, vilket är ett väldigt tydligt tecken på att jag inte är frisk. Jag älskar mitt kaffe annars:)

Matsmart har annat kaffe också, både hela bönor och malet och massor av andra varor såklart:)

Jag måste också återigen tipsa er om de här smul-påsarna, crunch.

De är så sanslöst goda:) Biscoff crumble är min favorit, och jag har framför allt haft den som strössel på glass. Men vi gjorde också en sjukt god cheesecake med dem som botten, och även strösslat smulorna överst. De smakar lite åt pepparkaka hållet, eller som kolakakor kanske är mer korrekt. En stor påse kostar 19kr, och det finns lite olika smaker att välja på, bland annat Lion. Japp, Lion som i godiset:)

Matsmart har alltid massor, med upp till 90% rabatt:) Love it:)

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Att inte vara sugen på kaffe är ett tydligt tecken på sjukdom. Jag är lika dan jag dricker snabbkaffe gott o snabbt. Maken har sitt i en pressomakin o sönerna i en bryggare . De köper något kaffe o har sen i kanel eller kardemumma. Det brukar jag också ta av när det är färdigt . Krya på dig !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting