Okategoriserade

Nedsatta priser :)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Idag vill jag visa en superhärlig tröja/hoodie, i finstickat🤗

Den finns i grått också, och just nu nedsatta så passa på:) Den är tunn med en snygg huva, och fina stickade resårer i ärmarna. Perfekt att ha under jackan nu, lagom varmt utan att bylsa till det:) Färgen är sjukt snygg!

Den är väldigt skön, jag tog en storlek större än min vanliga för jag trodde den skulle vara lite tajtare, men det hade inte behövts. Jag är väldigt sugen på den grå med, som vanligt, när jag hittar något jag gillar och trivs i så vill jag gärna ha alla färger 🙈

Jeansen jag har till är också helt suveräna. De är också nedsatt nu, många, kanske alla, jeans har 100kr rabatt:)

De här kan man dock gott gå ner en storlek i, i alla fall de mörkblå:) Jag hörde nånstans att ju ljusare byxor ju mer töjer de sig, men det är inte verifierat, bara hörsägen:) Jag har beställt ett par till i svart:) och en storlek mindre.

Det finns mycket fint hos Cellbes, nu som alltid:)

Kommentarer

  1. Johanna

    Min unge snart 13 är helt totalt ointresserad av kläder. Hon sätter på sig det jag köper. Nu börjar hon bli stor, kan ej ha från barn avdelning längre. Har alltid Köpt från de vanligaste kedjorna. Och nu är jag är vilsen. Vart köper dina ungar kläder? Alltså dina icke vuxna. Vill inte att min tjej ska ha ”tant kläder ” jag har frågat henne vart kompisar köper kläder; ingen aning säger hon. Så totalt ointresserad. Skönt visserligen men svårt för mig!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha men ta med henne så hon får gå runt och kolla 🙂
      Mina har gillat/ gillar Gina, Zara, H&M, New yorker, Holmlunds osv. Men även nätshoppat på Shein, Nelly osv.
      Men H&M är bra de har ju ungdomskläder:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting