Okategoriserade

Ok, jag är ledsen!

Det rasar in äckliga spam-kommentarer från robotar här. Det går inte att spärra för det är hela tiden olika mailadresser. Jag kanske måste försöka få tag i nån av teknikerna och fråga hur man stänger av kommentarerna helt ett tag. Det vill jag inte, för då kan ingen av er heller kommentera, vilket gör att jag blir helt ensam här 🤣 Jag tror man ska kunna sätta in vissa ord så de hamnar i karantän, alltså måste godkännas manuellt av mig, men hur man gör det vet jag inte. Har aldrig behövt ju! Ni sköter er ju alltid, och så ramlar det in nån korkskalle ibland, men det kan man ju ta. Riktiga människor är ändå människor och inte robotar. Jag hatar robotar!! Jag tar bort dem så fort jag ser dem, men vilket sjå det är. 😅

Idag blev jag också sjukt besviken. Sådär så att man tappar alla ord och bara mäktar med att skaka på huvudet. Mitt ex. 🤷🏼‍♀️ Det rör inte mig personligen, men ändå på ett plan, och jag är oerhört ledsen för någons skull. Kanske inte förvånad men sorgsen och ordlös. Jag borde garanterat inte snacka om det så ni får tåla ett A utan ett B. Jag måste bara få säga det. Förlåt för det.

Jag blev så trött att jag tappade lusten för det mesta idag. Hade tänkt träna och greja men ni vet hur det är när en besvikelse kommer och slår en i skallen. I stället så har jag nöjt mig med att skjutsa Corrinda till tåget, hon ska till Göteborg och se Håkan Hellström. Bara det är en besvikelse, att ett av mina barn gillar den snubben 😂😅 Jag har oerhört svårt för honom, tycker han sjunger falskt, snor massa från andra artister och är som en guttaperkaboll på speed. Plus den där fåniga kostymen han envisas med 😅 Nä, det går inte. Sen skrålar jag också Känn ingen sorg för mig Göteborg, men det är för att han sätter sig på hjärnan som typ DiLeva som jag inte heller klarar av 😉 Vem ska jag tro på, tro på, tro på när …?

Tvättade håret igår, igen 😂 Jag tvättar det hela tiden även om jag försöker låta det gå lite mellan gångerna. Men när man tränar så svetten rinner så känns det skönast att få skölja igenom även håret och då måste det ju tvättas. Hade i MorrocanOil och förundras återigen över hur fint och slätt det blir 🙂

Här har jag skrivit om det förr. Älskar att håret inte blir buckligt ens av hårsnodden. Nu har jag förvisso haft det uppsatt hela dagen, och svettats, så är det inte lite knöligt nu är det konstigt:)

Nu kommer Patricia så dags att laga mat!! Ha en Fab fredag!! ❤️

Kommentarer

 1. Marie

  Nä fy satan och tvingas gå på Håkan Hellström men tydligen har man ju fel för han gapskrattar förmodligen hela vägen till banken ..

 2. Hanna mamma till 5

  Oh det är en magisk känsla att få se Håkan live. Han är en genuint sympatisk och trevlig människa fler såna behövs 😀 väldigt fina texter som hjälpt i svåra stunder.
  Kram Hanna

 3. Rille

  Jag har sett att en del kommentarsfält har funktioner där man måste bekräfta att man inte är en robot, antingen genom att kryssa i en ruta eller t ex skriva in en bokstavskombination. Jag vet inte om det funkar och hur man aktiverar en sådan funktion, men det kanske dina tekniker vet.

 4. Birgitta S vi

  Hej! Så trist med alla troll. Tror att många slutat att blogga pga av dem eller stängt av kommenterar. Men då blir det trist ingen dialog.
  😍

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting