Okategoriserade

Ett litet förklarande inlägg:)

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Ni var några som noterade att det lät märkligt när jag svarade på en fråga här om dagen. Och ja, det fattar jag, så därför kommer nu en förklaring:)

Frågan var, om den ögonkräm jag skrev om var bra. Den här, om jag fattade rätt.

Den är slut för tillfället men sätt den på bevakning om ni är sugna.

Inlägget jag skrev om den skulle publicerats i slutet av september. Jag hade tidsinställt det, och ni vet ju att massor av mina tidsinställda inlägg hamnade i nån slags fängelsehåla och inte publicerades. Så jag tryckte ut alla nu. I inlägget om den här krämen så skrev jag att jag skulle prova den.

Nu fick jag en fråga om den var bra, och svarade sanningsenligt att det är den. För nu har jag testat den en hel månad:D Men inlägget kom ut för en vecka sen och där skrev jag att jag hade förväntningar på den men ännu inte testat. Bah. Ni fattar?

Det låter som jag bara giddrar. Men så här, jag har testat den, eller den är inte ens under teststadie längre här, utan den är ett måste i badrumsskåpet, under en månad.

För flera år sen hade jag en annan ögonkräm som var så jäkla bra, den kylde lite när man satte på den, och de där puffiga påsarna man vaknar med,(jag iaf) försvann på någon minut. Sen slutade de göra den och jag har letat efter en ersättare. Inte hittat nån riktigt bra, men nu kan jag med handen på hjärtat säga att den här funkar. Den kyler inte på samma sätt, men det puffiga lägger sig snabbt. 🙌

Så nu har jag förhoppningvis rett ut det, så ingen tror att jag bara hittar på:)

Den är testad av mig, den är svinbra, och till ett helt ok pris, för den är dryg också:)

Kommentarer

 1. Jenny

  Då förstår jag! Skönt att höra för du är en av de influencers som jag ser som mest genuin. Litar på att du är ärlig när du tipsar om något. Kram och tack för bästa bloggen ❤️

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Jag försöker alltid vara ärlig:) Det är enklaste sättet att gå genom livet ju 🙏🏻 Jag gillar inte när det blir missförstånd heller 😘

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing