Okategoriserade

Okey, det här är Martin:)

Älskar att ni gick igång direkt där med efternamn! Fortsätt gärna 🙂

Jag har ett envist namn som inte riktigt vill försvinna och det är Martin Kelly.

Varför? Vet ej. 🤗

Men, så tänker jag att han garanterat skulle kallas för Kelly av sina närmaste. Det skulle jag väl förvisso kunna skriva in, jag kan omväxlande kalla honom för för- eller efternamn. Älskar Kelly! Mer än Martin som jag egentligen inte gillar, men vad fasen ska jag göra då när karln heter så?

Ok, men det här är Martin.

Han är obestämd i ålder men runt kanske 35-45, lång, nästan två meter, givetvis muskulös och bitig. Of course är han snygg och stilig. 😅 Han är yrkesmilitär med hemliga operationer som specialité, tänk Mission Impossible som var något av en inspiration från början. Han ska vara en slags superhjälte fast såklart utan att tänka på sig själv så:) däremot är han fullt medveten om att han är sjukt skillad och vet rätt exakt sina gränser. De är givetvis långt bortom vad normala människor gör och kan. I allt. Han är inte främmande för att döda om det behövs, men gör det helst inte för det blir så stökigt, och svårt att göra sig av med bevis;)

Smådryg ibland, svär, sjukt ironisk, rättvis som få och snäll, hjärtat på rätta stället. Stenhård. Anser att kvinnor är lika bra, om inte bättre, än män, rent generellt och specifikt som soldater. Har en bästa vän som även ingår i hans team. Ingen familj. Kommer från en miserabel bakgrund men blev upplockad tillsammans med bästa vännen av en rätt osynlig man, som gjorde dem till de elitsoldater de är. Ja, han är en helt vanlig actionhjälte;) Trasig barndom blir strålande karriär inom nåt hemligt😜

Hans team opererar över hela världen. Hans pappa är amerikan medan mamman är svenska, för att få möjligheten att placera honom lite överallt på jorden:) Och för att det i en sekvens en gång blev behändigt att förklara en sak så:) Han behöver nödvändigtvis inte ha ett namn som klingar åt något håll men det ska vara så pass neutralt att det funkar överallt.

Ja, där är han, min karaktär 🙂 Min Martin UtanEfternamn 😁

Förslag?

Kommentarer

  1. K

    Varför ska han döda om han tycker det är besvärligt undanröja bevis?
    Ska han inte vara en superhjälte skriver du och då dödar man väl inte ”bara” sådär ?
    Namnet vet jag inte….? Tycker det låter som nåt som redan finns, eller nåt liknande i alla fall?
    Jag skulle byta ut namnet Martin mot nåt annat, och låta Kelly vara kvar. Men då låta Kelly vara förnamnet. Kanske bara vända på det…Kelly Martin. Hm, då blir det bättre.
    Sen om det ska bli intressant att läsa och om han ska operera över hela världen då måste platserna han är på vara välgrundade hos dig så att läsarna får en inblick i platserna han är på.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja jag har tänkt på det med, och det låter bra, Kelly Martin. Jag får isf skriva om typ allt, men det är en liten sak i det hela:)
      Han dödar om han måste bara, och det måste han ju när det blir skarpa situationer 🙂 Men han uppskattar det inte. Och inte bara sådär, för skojs skull. Men jag älskar ju att låta honom vara dryg och jäkligt störig mellan varven så det är en del dödande. 😇🤣

  2. Hannah

    Låter som Jack Reachers okända tvillingbror du beskriver.
    Förslag på efternamn
    Winger ( you can thank me later 🙂)
    Weil, Wagner eller Craft
    Trevlig helg

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag vet, och kanske är det det? Jag började skriva om Martin långt innan jag läst Reacher, men inser att de är lika. Så antagligen är de bröder :)😂😅🙏🏻😜

    1. Karin

      Hihihi, det var faktiskt min andra tanke när jag fattade att Martin inte var svensk, och då inte kunde heta Martin Karlsson.
      Men sen tyckte jag ändå Johnson, Martin Johnson passade bra.
      Men hållet med Martin Smith, det låter också helt rätt 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting