Okategoriserade

Primers!

Reklam och annonslänkar för Parfym.se

Jag har i hela mitt liv varit rätt ointresserad av makeup och hudvård. Först var jag ung och körde med enbart svart kajal och mascara, skippade faktiskt allt vad brunkräm hette, trots att jag var ung på 80-talet😜 Fortfarande är jag lite skeptiskt till Brun utan sol-produkter även fast jag faktiskt sakta börjar implementera dem:D

Men man kan lära även gamla hundar att sitta, och med stigande ålder så har ett intresse vuxit fram. Inte minst tack vare mina döttrar som är väldigt intresserade av allt sånt här. Jag ser ju hur stor skillnad det blir, och ger det den effekten på dem som är unga, snygga och fräscha… Så kanske det kan göra underverk på en annan🤗 Jag känner mig ju rätt ofta som en gammal, grå gråsugga 😉

Jag har lärt mig att basen är viktig. Det här är två av mina favoriter:)

Plump Right Back Primer + Serum från NYX Professional Makeup gör omedelbart huden jämnare för en enhetlig bas inför din makeup. Huden känns återfuktad och fyllig med en känsla av förnyad energi. Detta superprimer-serum är berikat med 3 typer av elektrolyter + 2 sorts vitamin (hyaluronsyra, E-vitamin, pro-vitamin B5, magnesium och kalium) ger huden en fuktmättad känsla och en fyllig look – samtidigt som den förlänger hållbarheten av din makeuplook så att den håller hela dagen. Den veganska formulan känns lätt på huden och absorberas snabbt så att din hud är redo för makeup.

NYX Professional Makeup Marshmellow Primer 10-i-1 superprimer är berikad med extrakt av rot från Läkemalva, även kallad Marshmallowväxt.
Formulan har en mjuk, vispad konsistens och är helt genomskinlig när den torkar vilket gör att den passar alla hudtoner. Den syns inte, men gör huden allt och fin, redo för makeup 👌🏼

Denna primer minimerar ojämn hudtextur, är mjukgörande, förlänger hållbarheten i din sminkning, återfuktar, lugnar, döljer fina linjer, ger en len och lysterstark finish samt håller din sminkning fräsch hela dagen. Vegansk formula*

Båda är prisvärda, dryga och gör fasen underverk!

Den rosa har jag använt ett bra tag nu, är inne på min tredje tror jag, och den är grym. Ofta kör jag den och sen en puderfoundation över. Inget lägger sig i veck, eller porer. Att den är genomskinlig passar mig perfekt som tycker det är svårt med rätt färgton annars 🙈

Parfym.se har för övrigt finfina erbjudande fortfarande 🙂

In med er och kika 🙂

Kommentarer

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Jag kan såklart inte svara för henne 😜 Vi sitter inte ihop och jag känner inte att jag kan eller vill tala för henne. Det är oförskämt liksom.
   Men, om du undrar så är vi absolut kompisar, och vi hörs ofta! Däremot har det varit skralare med att kunna ses, av ganska många anledningar. Hon kämpar på med plugg och annat och uppdaterar det hon kan, vill och orkar på sina sociala medier ❤️

  2. G C Hemdal

   Norresund, efternamnet va?! Gubben fick tant tre!! Flera barn var hit och dit. Hon var deppad och flyttade igen. Det är det jag vet.

 1. Birgitta S

  Hej! Jag är samma person aldrig brytt mig kört rengöringsmjölk ansiktsvatten o ansiktskräm målat lite puder o rouge mascara på det. Sen tipsade du om Nyx spray som får det att sitta kvar. Nu skall jag testa primen du tipsat om. En fråga det finns saker som plåster man sätter under ögonen o de drar ihop påsar o kyler. Kan du fråga dina döttrar vad det är o vad som är bra? Tack för alla tips!

   1. Profilbild
    familjenannorlunda

    Nä ska och ska …? Man får göra som man vill !! Men för egen del så har jag verkligen upptäckt en helt ny värld, för att låta lite väl drastisk😂Men det är kul och jag känner mig fin:)

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Jag blir så glad att du gillar mina tips! Sprayen är det bästa jag testat! Och kanske att de här primers är det näst bästa. Har du testat ögonprimern? Först det sen ögonskugga sen settlngspray och det sitter som berget 🙂
   Jag ska fråga dem! Tror jag vet vad du menar, har sådana men ska kolla med dem så det inte är nåt helt annat 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing