Okategoriserade

Soultrain igen :)

I fredagskväll var det återigen dags för Soultrain. Detta roliga som gör så man kan gå ut och svänga sina lurviga som om det var dåtid igen 😁

Efter förra gången för att månad sen hade jag en blå tånagel som minne, och det har jag även denna gång. Nu stortån och de två bredvid. Män alltså. När det ska dansas så trampas det konstant på tårna 😅 Jag vet inte, det skulle ju kunna vara jag som är helt värdelös på att följa… men jag tror faktiskt inte det. Med en kille som kan föra så följer jag. Kommer ihåg en otroligt roligt natt i Göteborg med Tina från Älvdalen, då vi hamnade på Hard rock café och buggade i timmar. Med några killar som verkligen kunde. inga blåa tår då inte 😂🙈 Dessutom känner man sig väldigt bra när man har en kavaljer som kan, de gör en bra. 🙏🏻

När en snubbe inte kan föra så vågar man ju inte lita på honom för då kommer det sluta med att man dråsar i backen i en snubblande hög. När de inte kan föra så innebär det också ett evigt jäkla snurrande. Vad är det med män och snurra? 😂

Jag dansade med hur många som helst i fredags, alltså hur många som helst på riktigt, och ALLA, skulle snurras. Vare sig det var en dans där man var nära eller nån form av bugg. Håller en man i en så då jäklar ska vi snurra. Det här har jag funderat på i flera år:) Jag blir så förbaskat yr ju. 🙈

Det bekommer ju inte dem helt tydligt och ofta släpper de ju också taget om ena handen och står stilla medan jag ska snurra. Och eftersom jag ändå har nån form av skolning inom dans, så lyder jag. (Jaja, jag har gått en Våga Stuffa-kurs en gång där vi lärde oss en del av tiodanserna;foxtrot, vals, nån rumba tror jag och bugg. Är det ens en tiodans? Jag var tonåring så allt det sitter fastgjutet i muskelminnet😂😜)

Nåväl, förutom allt snurrande så var det en kul och trevlig kväll 🙂

Jag var där med Helen, och så kom ett gäng killar och Sussi också. Samma som alla gånger:)

Plötsligt fick jag en Hot Shot i handen och det är ju aningen svårt att dricka när det är mkt grädde och att Helen på sidan satt och dokumenterade det hela med tjugo bilder eller så :

Jag kan inte häva i mig en hel såhär, inte utan att slabba, så det blev lite omtag 🙂 Hot shots för mig är mkt nittiotal. Vet att vi var på en möhippa och hävde en sju åtta stycken, bordet var fullt av små pytteglas, vi var säkert tjugo pers och vi hade sjukt kul. Kanske är det Hot shots grej, för jag hade sjukt kul i fredags med:)

Vi dansade (snurrade) och skrattade och sen var det dags att gå vidare. Som alltid, haha, nä, men som förra gången, så hamnade vi på Le Parc. Ett ställe som har så dåligt rykte för att vara dels bara gamla människor och dels lite ”köttmarknad” men jag vet inte jag… det är kanske så, men även kul musik, discjockeyn är en dam i min egen ålder, och det har varit mkt ungt folk där.

Vi stannade på vägen för det skulle ätas kebab. Jag hade en finfin kille i sällskap då som var kul och trevlig. Men äta sådär..? Det är inte min grej. Jag är inte hungrig🙈 Jag har svårt att äta vid ganska många tillfällen, och där andra säkerligen mår bra av en måltid så känner jag att det mest är slöseri med tid😂jag kan ändå inte käka. Men jag kan snacka så det gjorde jag. Sen dansade vi vidare på Le Parc. Och snurrade🙈

När man kommer hem och doftar rakvatten, shitloads av olika rakvatten, då vet man att man dansat:) Jag gillar ju när folk luktar gott( och är snygga och trevliga)

Vi drog därifrån vid två tror jag, stängde alltså inte stället för en gångs skull, oklart varför. Jag skulle få skjuts av Robban, men funderade på att ta bussen för den går ju då. En av killarna bodde på hotell, kommer från en byhåla utanför stan… say No more🙈 Så vi sällskapade in till stan, och sen traskade jag till resecentrum där jag blev upphämtad. Det här med att ha stora barn med körkort ….👌🏼❤️

Hem och i säng utan att passera badrummet för annat än byta om till pyjamas och sen i säng.

Gårdagen sen då. Ja, den var ju inte så produktiv😎 Jag har haft så ont i nacken i några dagar, hela bröstryggen, och nu med lite huvudvärk på det blev det jobbigt. Till sist var det värmekudde på och då släppte det äntligen🙏🏻 Jag gjorde inte ett skapades dugg mer än ligga eller sitta i soffan och läsa / se på tv. Eller sova 🙂 Inte dålig direkt men det är jobbigt att ha ont.

Idag är jag på banan igen, nacken känns mkt bättre och det är första advent🕯️

Jag ska väl greja på nu, men ha en fin dag ❤️

Ö

Kommentarer

 1. Maria

  Alltså snurrandet…! Det är så sjukt tröttsamt, varför har alla killar lärt sig kollektivt att det är jätteroligt att snurra damen ungefär varje minut? Om och om igen? Jag vägrar och står kvar till sist. Eller försöker tvinga dem att snurra istället.

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Varenda minut var ju snällt ändå… tycker det är varannan sekund 🙈 Jag tror de känner sig som Patrick Swayze då 😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting