Okategoriserade

Det lackar på…:) tips på presenter

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag älskar glögg! Inte med alkohol, de har jag överlag lite svårare för, även om jag tycker om det med. Men det är de alkoholfria jag gillar mest. Jag dricker massor under december och januari, sen inte lika mycket under februari för att sen ha ett uppehåll fram till december igen:) Eller okey då, november😅

Jag gillar att testa nya smaker, även om det finns en enda som alltid och för evigt är favoriten. Just den finns sällan på Matsmart, för den går ju åt i vanliga butiken:/ Men jag hittar ofta andra:

Den här, med Gin&Tonic smak var riktigt, riktigt god!

Man får just nu två för 49kr, och det är en supersnygg flaska också, perfekt om man ska ge bort🙏 Jag har druckit en redan, den är väldigt mild och fin i smaken. Smakar absolut gin och tonic men inte på ett alkoholigt vis. Den finns även i ett sexpack för 99kr, och det är ju guldpris om man funderar på just julgåvor.

En annan vara som passar finfint i julkorgar är After Eight, och varför inte välja med Moijito smak? Kan rekommendera den med, svingod!

Jag tror inte jag sett det förr, men nu står det varför varan säljs på Matsmart. After Eight är en limiterad upplaga som producerats i för stort antal och glöggen för att den utgår ur sortiment.

Lite beroende på till vem man ska ge bort något till, så kanske det kan passa med de här vätskeersättningarna, Bakis😇

Jag älskar ju Matsmarts affärsidé, som förutom att det såklart är lukrativt, är så jäkla i tiden. Att rädda varor som annars skulle kastas. Det är bara bra för allt och alla. Speciellt i dessa tider.

Därför försöker jag alltid sprida Matsmart, och ska vi fortsätta på spåret med julkorgar, varför inte stoppa ner något av deras eget märke: By Motatos.?

Jag går i god för allt:D

Glöm inte heller Dagens deal! Igår var det en supergod hummus från just By Motatos men jag missade att tipsa er. Idag är det en julkalender från Dumle

Hela Matsmarts sortiment finns här Det finns massor av mer presenttips, eller bara matvaror, kanske till julbaket? Eller julgodis. Eller såpa, schampo, tandborstar:) In med er och kolla:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting